Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Jak dobrac stanik ?!

Polecane posty

Gość ja jestem anty co niektóre
mało masz tematów ? szukaj głaszczki i best bra

Gość Martyna84
70C powinno byś dobre. Proponuję udać się do sklepu z brytyjską rozmiarówką, gdzie pracują przeszkolone brafitterki i dobiorą odpowiedni biustonosz. Ja kiedyś nosiłam "standardowe" 75B a mój prawidłowy rozmiar to 70DD

Gość Lufka.
75 0

Hmm no wlasnie ja dotychczas nosilam 75B ale ostatnio dostalam 2w prezencie z tym rozmiarem i sa duzo za male.. dlatego zastanawiam sie jaki rozmiar bedzie faktycznie dobry. A rozmiar 70C nie bedzie za duzy ?

Gość Martyna84
to poszukaj w internecie kalkulatora lub tabeli z wymiarami. Jest np. na stronie sklepu Peach Field (w Warszawie) i wielu innych. Zamawiając przez internet nawet jeśli za 1 razem nie trafisz w rozmiar możesz wymienić na inny.

Gość Martyna84
ważne jest też odpowiednie założenie i tzw."wygarnięcie" bo po nim biustonosz zupełnie inaczej się układa

Gość Martyna84
drobiazg :) nie zniechęcaj się tylko jak na początku się nie uda utrafiś w rozmiar, bo tak często jest:)

Słuchaj patrze na ta strone Peach Field i nie zabardzo moge sie odnalezc w tej tabeli. Nie wiem jak to szukac .. pomozesz mi ?!

Z wymiarów wychodzi Ci 70(32)A brytyjskie, ale mówisz, że 75B jest za małe? 70C to miska mniej więcej taka sama jak w 75B, tylko obwód krótszy. Więc z 70C też byś się wylała. To może 70D? Może coś się źle zmierzyłaś? Powinno być pod biustem ciasno na wydechu i luźno w biuście.