Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtjrdkytktktydkdt

Mam pytanie do FACETÓW . Czy wiecie co to jest miłość? Kochaliście kiedyś?

Polecane posty

Gość rtjrdkytktktydkdt

Bo z tego co widze to nie . Pełno kobiet pisze o zdradzaniu, wykorzystywaniu, biciu itd. brną w to dalej, poświęcają się, a facet i tak je zostawia i robi jak mu wygodnie nie patrząc na uczucia innych. Czy wy kochacie? Z moich obserwacji wynika, że zależy wam jedynie na seksie i zaspokajaniu własnych potrzeb.. a jeżeli wam się znudzi partnerka to szukacie nastepnej.. jak to jest? Chociaż mam nadzieje, ze chociaz mały procent facetów wie co to są uczucia.

Gość Ewaldi
temat szeroki i głęboki jak rzeka ale takie uczucie istnieje i miałem przyjemność :)

Gość misiuuuli
Z moich obserwacji wynika, że zależy wam jedynie na seksie i zaspokajaniu własnych potrzeb.. a jeżeli wam się znudzi partnerka to szukacie nastepnej.. jak to jest ------------------------------------ a jak jest z Wami ? kobietami ? na czym wam zalezy ? co dajecie w zamian ? waszych potrzeb zaspakajac nikt nie musi ? jestescie samowystarczalne ? wiec ?

Gość rtjrdkytktktydkdt
Chodzi mi o to , że większość facetów myśli tylko o sobie , a nie o swojej partnerce i o tym jak wam jest wygodnie. Ja już chyba nie mam co liczyć na porządnego faceta, jeśli większość z nich myśli, że nie warto się poświęcacć itp.. ja nie lece na kase, na samochód.. nie puszczam się, staram się jak moge chociaz teraz mam wielki dystans do facetów i nie angażuje się szybko zresztą dobrze zrobiłam, bo okazało się, że jak zwykle nawet nie chce wam się postarać, tylko idziecie na łatwizne i bierzecie pierwszą lepszą łatwą dziewczynę !

Gość rtjrdkytktktydkdt
tylko , że ja już nie widze wartościowych facetów :( każdy wkońcu okazuje się być draniem, dupkiem.. chociaz w sumie nawet im sie nie dziwie po co maja sie starac o wartosciowa dziewczyne skoro moga miec na zawolanie łatwa puszczalska.. ;/

Gość akdjgdkf
Już pisałam to wczoraj, ale powtórzę: Miłość jest po to i stąd się wykształciła w toku ewolucji, żeby kobiety mogły w ogóle spojrzeć na mężczyzn, dopuścić ich do rozrodu i utrzymać mężczyznę przy dziecku, żeby dzieciak miał co jeść. Kobiety, które to uczucie miały słabsze, nie rozmnażały się nie przekazując swoich genów lub nie tarzały się w upokorzeniu przed mężczyzną, przez co były bite lub zostawiane a ich dzieci umierały z głodu. Jest to takie zaciemnienie umysłowe, żeby nie widziała, że to w rzeczywistości niechluj, cham i sk**wysyn i wybaczała właśnie. A u faceta to przecież niepotrzebne.

Też tak mam i właśnie nie trafiłam jeszcze na żadnego normalnego faceta. Każdy mnie zranił, a ostatni bardzo głeboko....

Gość aleee
heh popieram autorkę....ja bylam bardzo dobra dla swojego faceta ....i co z tego mam same cierpienie i zlamane serce,bo on teskni za ta co go zdradzala...to wszystko jest takie dziwnee

Gość uhihoihoihohioh
niestety faceci to chuje w tych czasach :( kobiety tez nie lepsze, ale jednak mniejsza czesc w porownaniu d o facetów .

Gość pikusia
chcialabym wierzyc ze milosc istnieje , ale chyab juz nie ma na tym swiecie zadnych wartosci

wejść na forum, napisać post z pretensjami i żalami jest najłatwiej. widać komuś tu bardzo doskwiera samotność w te zimowe wieczory. nie podoba Ci się samotność, staraj się to zmienić. co do postu autorki: "...Z moich obserwacji wynika, że zależy wam jedynie na seksie i zaspokajaniu własnych potrzeb.. a jeżeli wam się znudzi partnerka to szukacie nastepnej.. jak to jest?..." chciałabyś być z nudnym facetem? dlaczego uważasz, że faceci chcą być z nudnymi kobietami? większość z Was jest nudna po prostu. wasze najczęstrze zainteresowania to: film(nic głębszego jak zwykłe oglądanie filmów) muzyka - ale co? tworzysz tę muzykę? nie. słucham jej(fascynujące jak dla mnie, ja też słucham muzyki, ale nigdy bym nie powiedział, że się nią interesuję.) książka to samo. jesteście nudne, schematyczne i zadufane w sobie. za co Was kochać. za to że jesteście? takich jak Wy są miliony. różniących się drobiazgami. a tak to schemat, schemat, schemat, schemat. miłego wieczoru, pora na mnie. :)

Gość dgsgrhehrehe
przecież podobno kocha sie za nic..

Gość rtjrdkytktktydkdt
Mi nie doskwiera samotność, jakbym chciala moglabym teraz miec faceta, ale nie chce kogoś kto okaże się potem dupkiem i myśli tylko o jednym.. zadalam poprostu pytanie czy znacie takie uczucie jak "miłość".

Gość ninin
mialam tylko poczytac , a do napisania klonilaa mnie wypowiedz "pierwszy wolny nik"- uwazam, ze nie amsz racji. Napisz mi czym ty sie interesujesz? (oczywiscie bez klamstw,, jaki to ty nie jestes) prawda jest taka, ze facet chocby mial najcudowniejsza dziwczyne, kotrej by kazdy inny facet zazdroscil, to jak ma ja zdranic, to zrani . Chocby ta kobieta byla miss swiata, do tego ambitna, wyksztalcona, inteligentna i miala cala game zainteresowan. Nudzi was po prostu ta sama kobieta ... i uwazacie, a skoro zatrzymalem ta przy sobie to inne tez zatrzymam . Moze pwoiesz mi, ze w tych czasach jest wiele ciekawych mezczyn co ??? Co siedza na babskim forum , czytaja a potem opodwiadja glupoty ? A do tego siedza i graja w durne gry komputerowe, czekaja na obaidek , ktory przygotujue im kobieta, wciaz mysla o sexie, ogladaja se tylko z alachonami i szukaja ich w necie . Do tgo uwielbiaja gadzety, samochody, komputery, telefony , a niekotrzy nic tylko np silownia-wielka mi pasja- zadufani w sobie , zakompeksieni egoisci. Co to tez nam kobietom obrzydlo.Gdzie ejst ten facet , ktory wyjdzie czasem gdzies z kobieta, zabierza ja w ciekawe miejsce, zaciekawi czyms, potem ona zaciekawi go czyms od siebie , znajda wspolna pasje. Teraz facei ida na skroty a co sie ebda meiczyc z jedna baba , jak maja juz jej dosc, latwiej poszukac innej,zamiast naprawic to co popsuli...

Gość sahbfs
Nie ma milosci, jest to tylko wymysł slabych umyslow ludzkich ktore szukaja nie wiadomo czego :). Motywacji do dzialania, pocieszenia czy tylko pretekstu zeby sie z kims bzykac ;)

Gość tak, kochałem..
pierwszy i ostatni raz.

Zamiast zakładać kolejny taki topik lepiej poczytać inne, na których już dawno ustalono: 1. Każdy facet to świnia 2. Każdy z nas myśli fiutem, a nie głową 3. Powszechnie wiadomo, że żaden (ŻADEN) z nas nie jest zdolny do miłości 4. Każdy chce uwieść, a potem rzucić. Każdy za nim jeszcze uwiedzie, to już wie, że rzuci 5. Każdy z nas stara się zaliczyć wszystkie laski w okolicy / na świecie (niepotrzebne skreślić), choć z góry wie, że to niewykonalne. No, stromitsa nada (jak mawiają Rosjanie) 6. Każdy tylko chleje piwsko przed telewizorem 7. Żaden nigdzie żadnej z Was nie zabiera (dotyczy w szczególności sobotnich wieczorów) No taka prawda 😭

ninin - źle mnie chyba zrozumiałaś(albo trafiłem w sedno;) ja nie neguję interesowania się książkami czy filmem. ale jeśli mówisz interesuję się filmem to opowiedz mi jakąś historię związana z tym filmem, a nie ograniczasz się do zdania - fajny film. fajne zakończenie. jeśli film jest Twoją pasją to możesz o niej opowiadać godzinami. wiesz tydzień ma 7 dni. jak się mieszka razem to można znaleźć czas na samochody, gadżety, komputery, telefony, siłownię, piłkę nożną i playstation. wychodziłem, zabierałem ale chyba się ją to nudziło. wolała swoje seriale, pasjonowanie się życiem wymyślonym przez scenarzystę, lleżenie na kanapie. A to babskie forum jest fantastyczną rozrywką. :D

Gość ehhhhhe
tak ja raz kochalem ale tylko jakies 15 minut bo bylem fest podjarany

Gość raztaman
Pierwszy wolny nick Podpisuję się pod tym. Mamy swoje pasje (często zupełnie inne niż wymieniła ninin) a kobiety żadnych. Wymagacie od nas, by olać to co nas pasjonuje dla siedzenia w domu i tulenia swojej niunii, oglądając telenowele i sypiac komplementami w przerwach na reklamę. Kobieta reprezentująca coś więcej dostanie więcej. Kura domowa zrozumie, że nie jest gwiazdą żadnego serialu, czy harlekina... ps. potwierdzam, ze babskie forum to świtna rozrywka ;-) regularnie poprawia mi humor :-)

Gość ioioio
też bym chciała znać odpowiedź na to pytanie, dawałam z siebie wszystko, wiedział jak cholernie mi zależy , w łóżku na pewno nie było mu ze mną źle, po co szukał wrażeń na boku ? po co te kłamstwa?

Gość Emmett Fitz-Hume
Nigdy nie byłem zakochany, miłość to mrzonka dla gimnazjalistów. :classic_cool:

Gość jnkjnjn
Kochałem, oddałbym za nią życie...i co wybrała osobnika który ją bil, teraz jest po rozwodzie... kobiety są głupie

Gość Emmett Fitz-Hume
Kochałeś kretynkę.

Gość buahhahhhhaaa
durne babsztyle