Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtjrdkytktktydkdt

Mam pytanie do FACETÓW . Czy wiecie co to jest miłość? Kochaliście kiedyś?

Polecane posty

Gość Cze hakuna
Czytam cie czasem I powiem ci ze nie jestes taka lala na jaka wygladasz Az milo wiedziec ze ladna dziewczyna tez ma cos madrego do powiedzenia To jedna z niewielu chwil pozytywnego zaskoczenia na kafeterii

Z każdej, byle dobra. ;) Jeny, aż mi jej szkoda. To jednak bardzo niesmaczne, publiczną spowiedź chciał jej urządzić? Jaka Frytka jest, każdy widzi(ał), ale ten napastliwy ton to już hardcore.

a mi nie żal jej. ani trochę. to typ karierowiczki i nie chodzi mi o sam fakt big brotherowskiego bzykanka. dobrze, że jest o niej cisza. wiele bym dał, aby móc zobaczyć konfrontacje Cejrowski vs. RUTOWICZ JOLA. :D taka moja fantazja, którą opisałem w liście do św. mikołaja. uciekam spać. jutro ostatni dzień w pracy. ogarnianie prezentów i pakowanie się. ale bez wątpienia dam radę tu zajrzeć. :) Spokojnej nocy. PS. i nie traktuj tak(ziewaniem) źle swoich fanów. od miłości do nienawiści... cienka czerwona linia. ;)

Pomarańcze w 3/4 ironizują, zresztą nie przykładam zbyt dużej wagi do tego. Ja też nie popieram sposobu, w jaki ona sama kreuje się w mediach i na jaką ją kreują. Wyznaję natomiast zasadę, że leżącego się nie kopie. Ona i tak już niżej upaść nie może, więc lata gdziekolwiek się da, by choć trochę na tym zarobić. Prowadzący wszelkiego rodzaju reality mają chwilową radochę i oglądalność, a tak naprawdę zniżają się do jej poziomu, robiąc przy okazji idiotów z widzów. Tyle ode mnie w tym temacie, sam mnie sprowokowałeś do tego słowotoku. :) Dobrej nocy, ja tu jeszcze trochę zabawię. ;)

Gość I miss you
Ja również kochałem i nadal kocham mimo iż już nie jesteśmy od około 3 miesięcy razem. Po 3 latach odeszła. Nie byłem ideałem, ale ona również posiadała wady, tak jak każdy człowiek. Ale jak mi już przejdzie, na co się nie zapowiada, to wiecej się już nie zakocham. Nigdy nigdy....

na szczęście nie dane mi było zobaczyć, żadnego reality który prowadziła. ok. temat frytki wyczerpany. ;) ja sprowokowałem? czymże? tym, że zaglądam do Ciebie? i pytam - jak mija dzień? :D

Filmikiem, Bożek, filmikiem. :P I mała poprawka, ona nie jako prowadząca, ale gość zawsze. :D U mnie dziś od rana bieganina ze ścierą w ręce, potem zakupy w megazakorkowanym mieście i 9 godzin w kuchni - padam na twarz. :O A Tobie jak udała się podróż? Pewnie już w domu z rodziną? Dobrej nocy wszystkim zaglądającym, tym szczęśliwcom i zranionym. 🌼

hehe jutro będę w domu. dziś poszedłem kupić prezenty i wróciłem z pustymi rękoma. ale i tak dobrze, że nie w gipsie, bo normalnie ślisko jak pod prysznicem. jutro mam jeszcze cały ranek. w Polsce nie mam dostępu do netu, zresztą nie taki cel wizyty mam. ;) Wesołych Świąt i dużo zdrowia, Tobie hakuna i wszystkim tu zaglądającym. Pamiętajcie - kobiety są jak pieniądze, raz są raz ich nie ma. zawszę też mogą być lepsze. :D ciao.

hahaha i już są wesołe święta. o ile liczymy je już od dziś. to do "męskiej" części użytkowników kafeterii było. ale jeśli lubisz... tolerancyjny jestem. jak to typowy "chiński kogut", kur w kurniku nigdy dość. ;) napiszę szczerze, że przez te parę dni, będzie mi brakowało pisania w tym temacie. ;)

Znalazłem na swoim twardym... dysku. ;) Całkiem fajną lekturę. "Czy Będzie z Nas Dobrana Para?" - Barbara De Angelis Polecam. Nie tylko tym którzy są w związku i nie tylko tym którzy aktualnie się z kimś spotykają. haka Tobie również polecam. ;)

A masz może: "Czy będą ze mnie jeszcze ludzie?" :P, umieram. 😭 Wrzuć na jakąś stronę z plikami, zapodaj tu proszę linka, chętnie poczytam, skoro polecasz. :) Taka moja prośba poświąteczna niech to będzie. ;) Jak mija czas w domu? Odpoczywasz?

"Czy Będzie z Nas Dobrana Para?" - Barbara De Angelis mam na chomiku swoim czytałem jej książkę ale inna

Merkaba, dziękuję, pościągałam trochę z Twojego chomika. :) Czy to trzecia odsłona Bożka vel. PWN? :)

haka - jesli do tej pory nie ma z Ciebie ludzi... to myślę, że już nie będzie. ;) nie. piszę pod jednym i tym samym nickiem. poza tym z łaciny moją ulubiona sentencją jest - ipsa sua melior fama. :) i jak dla mnie za bardzo religijna stopka. a o sekretach kobiet, to na kafeterii można poczytac. ;)

Bożek, w kwestii tych ludzi powiem tylko CO RACJA TO RACJA. ;) Jak mija dzień? Ja zaraz uciekam pobuszować po sklepach, mam nadzieję na jakieś poświętne promocje. :) Miłego dnia wszystkim! 🖐️

Gość są wysprzedaze w dużych
centrach handlowych podobno ludzi mnóstwo i spory ruch samochodowy w pobliżu

haka - chętnie i ja bym sobie cos kupił na poprawę humoru, ale w dziurze w której mieszkam nie jest to takie proste. napić sie nie moge bo do pracy ide dziś. moge jedynie głośno zaklnąć i... iśc odgrzać bigos przywieziony z Polski. :D

Gość bożek ty paszczaku
:O:O zalosny jestes

Toś Ty już na obczyźnie? Myślałam, że conajmniej do Nowego zabawisz w PL. Centra handlowe omijam szerokim łukiem, nabyłam za to w okolicznych sklepikach cudną kurtkę, szalik, koszulkę i stos książek za psie pieniądze. A także rękawiczki i skarpety dla mojego, coby nie stękał, że zimno. :P Taka jestem szczęśliwa: :D

"...nabyłam za to w okolicznych sklepikach cudną kurtkę, szalik, koszulkę i stos książek za psie pieniądze. A także rękawiczki i skarpety dla mojego, coby nie stękał, że zimno. Taka jestem szczęśliwa: " hahaha jakie to piękne. ;) niestety obowiązki. też chciałbym zostać na sylwka w Polsce. może na następnego już będę. fajnie, że jesteś szczęśliwa. :)