Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtjrdkytktktydkdt

Mam pytanie do FACETÓW . Czy wiecie co to jest miłość? Kochaliście kiedyś?

Polecane posty

A jakie masz plany? Sylwek pracujący, czy jakaś mała uczta się szykuje? Nie wiesz, że nic nie podnosi tak kobiecie poziomu endorfin, jak zakupy właśnie? :)

coś kiedyś obiło mi się o uszy... ale nie chciałem wierzyć w to. ;) spontan. mam zaproszenie do znajomych na domówkę, oraz zaproszenie od koleżanki, tylko to opcja dalszego i dłuższego wyjazdu... chociaż z możliwością bardzo przyjemnego wejścia w nowy rok. a podobno jaki pierwszy dzień nowego roku, taki cały rok będzie. nie wiem czy wierzyć ludowym przepowiedniom. ;) a Ty jakie masz plany na ten najbliższy piątkowy wieczór??

Chłopie i Ty się jeszcze zastanawiasz? W nosie z porzekadłami, pakuj walizki! :D My idziemy do kolego mojego chłopaczka, jego rodzice są właścicielami hotelu i urządza bal przebierańców dla znajomych, tak więc zapowiada się szał. :)

tak, zastanawiam się. pracuję jeszcze jutro, a jak mam sie spotkac z płcią przeciwną, to muszę być w formie na 110% ;) za kogo się przebierzesz?

Gość ze mna
chciałbym lizac twoja cipe a chlopakowi dupe w tym hotelu dobrze bylo by jakby jeszcze jago starzy dolaczyli to wszyscy poznali by sie blizej

Za teletubisia. :D To tak oficjalnie, bo potem za siebie, mam fajną kiecę, czeka już 4 miesiące na debiut i jutro jest ten dzień. ;) Eeee Bożek, dla chcącego nic trudnego... ;)

Gość ze mna
zedre ja z ciebie w te piekna noc i naciagne ci wary tak ze poplaczesz sie z rozkoszy

Gość ze mna
przepraszam jesli cie urazilem ale jeszcze nigdy nie mialem kobiety i masz racje wyladowuje swoja frustrcje na forum

OCZYWIŚCIE, że uraziłeś. Jeżeli chcesz kiedykolwiek mieć kobietę, NIGDY nie mów tak do żadnej.

Gość ze mna
kocham cie

haka - wiem. ale... wyspać się i jechać 15min autem, może poznać kogoś. ;) czy niewyspanym jechać kilkaset kilometrów.. szybka kalkulacja i zwycięża opcja numer jeden. chociaż, przemyślę to jeszcze raz czy dwa.. ;) za którego teletubisia konkretnie? chodzą słuchy że jeden jest ten.. tego wiesz.. homo. :D kobiety... czasem udaje im się mnie rozśmieszyć. już widzę ten błysk w oku, gdy będziesz przebierać się w tę kieckę, kupioną 4 miesiące temu i oznaczoną kartka - na "najbliższa specjalną okazję" :D i ten błysk zazdrości innych samic. bezcenne. :D

Co Ty, kieca będzie pod strojem, ani myślę tracić czas na przebieranie. :) To z jednej strony konieczność, trudno tańczyć w czymś takim: http://th.interia.pl/50,bced36be11648536/teletubisie.jpg ;), a mnie na parkiecie zawsze jest pełno i muszę czuć luuuuuz. Fioletowy strój + torebka zarezerwowane dla mojego lubego. :D

Usuń spację, nie jestem jak widać mistrzynią wklejania linków. :D

Gość 2 debili sie dobralo,bez pary
buahahhhhhahhhhhaaa

Gość ze mna
wypierdalaj pojebie z fota w stopce🖐️

Gość ze mna
to ja hakuna pisze w pomaranczy sama do siebie :D

Gość Zuzanna Ameliaa
Bozydar jest znany jako lizodup na uczuciowym. Kazdej pisze to samo..

Gość Zuzanna Ameliaa
desznik ty stary pierdzielu - wow

Gość ze mna to hakuna w orencz
🖐️

Gość Zuzanna Ameliaa
Ciebie staruchu kazdy pozna.

O tak, mam tak smutne życie, że rozmawiam sama ze sobą, w dodatku na kafeterii, jakbym na żywo nie mogła. :D Czasami jesteście słodcy.

Gość X54
hakuno chce twego krocza nawet podczas ruji

Gość wpisz nick Bożydar_
to paszczur który słodzi każdej babie :D:D:D:D:D:D:D

Gość Zuzanna Ameliaa
Z wielką przyjemnościa nadstawię Ci jeszcze nie umyte dupsko:D Analnie tym bardziej:D:P:D