Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda8383

dzieciatko wymiotowało krwią..

Polecane posty

Cześc dziewczyny. Mam pytanko ponieważ moją siostre i jej maluszka - wczesniaczka, zabrano wczoraj do szpitala ponieważ dzieciatko zaczeło wymiotowac krwią. Siostra miała strupek na piersi wiec może dziecko napiło sie jej krwi podczas karmienia? czy jest taka mozliwość? lekarze dali dziecku kroplówke i porobili badania - wyszło ze wszystko jest ok z maluchem. Co myslicie o tym? mogło sie napic krwi matki z jej mlekiem?

Gość sama miałam taką sytuacje
miałam strasznie popękane brodawki a mały ciągnął jak szalony więc czasami sie zdarzało ze poleciała krew ...ale ostrożności nigdy za wiele to malszek więc dobrze ze lekarze to zbadali 🖐️

Gość sama miałam taką sytuacje
zwłaszcza ze to wczesniak tak jak mój :)

to jej pierwsze dziecko - do tego wczesniak wiec sie przestraszyła..dzieki ze mnie uspokoiłyscie :)

Oczywiście, ze tak. Mój młodszy syn ma ssanie jak odkurzacz i dwa razy napił sę mojej krwi. Po czym wszystko zwymiotował.

Gość karola29
Mój kiedyś ulał mleko bo ulewał dużo i często, i był tam skrzep, oczywiście zaraz położna przyjechała, zbadali kał i inne rzeczy, wszystko było ok. Po prostu młodemu mogło pęknąć jakieś naczynko podczas ulewania, miał wtedy 10 dni a ja byłam niemal martwa ze strachu.

Gość kijevna
no i wychodzi, że dzieci to wampiry od urodzenia;););)

Gość albo bezduszni krwiopijcy
:P ;)