Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

45-ka

Kruszynkowy zakątek nadzieja na spokojne miejsce dla odchudzających się 50-cio

Polecane posty

Goduś🌻 doleci , bede trzymac mocno kciuki ,,,,, fakt latanie o tej porze roku to normalnie sport ekstremalny ,,,, sama nie wiem co lepsze ,,,, samolot czy autokar ,,, Aaaci 🌻 corus zdaje sie tyle kilosow w autokarze ,,,,, ale kazde niewygody ida w kat jak zaraz z rodzina sie zobaczy ,,, ja też popieram Anoolkowy 🌻 apel strasznie nie lubie jak ktos na nosie jozim gra ,,,,, niech juz zaczyna sie bać ,,, pisze calkiem serio ,,,,,, mam nawet pewne domysly ,,,, a mianowicie ze jest to jedna taka co jakis czas temu za NASZA KRUSZYNKE sie uznawala ,,,,, ale pisac po imieniu nie bede bo sie sploszy ,,,, a tak w sidla menda jedna wpadnie ,,,,,, to tylko kwestia czasu ,,,,, tyle,,, Saguś🌻 mamy te same dylematy ,,,,, i chocby to byl tydzien , dwa , czy caly miesiac ,,,, zawsze za malo ,,,,,, ja z moimi spedzilam cale trzy swiateczne dni ,,,,,, ostatni raz jakies piec lat wstecz ,,,, ze krotko ????? coz bilety tylko w takie wersji byly ,,,,, zreszta mlode ze swoimi sympatiami ,,, to nawet nie wypada dluzej ,,,,,, i jestem naprawde pod wrazeniem ,, sami cale swiateczne mecyje wykonaly perfekcyjnie ,,, sama lepiej bym nie zrobila ,,,,, bylo tak superancko ze mysle iz to byl tylko sen ,,,,, ale nie sa przeca fotki ktore najpierw trafia do Anoolki🌻 a ona juz bedzie wiedzila co z nimi zrobic :P:P:P:P: przyjezdzaja w maju na urlop ,,,,, a to przeciez juz niedlugo najwazniesze to ze zadna krzywda im sie nie dzieje ,,, wrecz przeciwnie ,,,,, i moje serducho bardzo po tej wizycie spokojne ,,, Aaaciu 🌻 na moje to może kwiecień ????//// alez super prezenty te Twoje pociechy dostaja ,,,,,, Pati zapewne juz w drodze ,,,,,, samych przyjemnych chwil życze :D kawa 🌻 bardzo prosze 🌻 (_)> (_)> (_)> (_)> 🌻 🌻 (_)> (_)> 🌻

Aneczka 🌻 jestem pod wrazeniem i autentyk podziwiam ,,,,,, jeny ile Ty masz sily dziewczyno 🌻 zreszta jest taki slogan ,,,,, co nas nie zabije to nas wzmocni ,,,,, i tej wersji trza sie trzymać ,,,,, a synus polezy dzie lub dwa i bedzie jak nowy ,,,, bedzie dobrze bo musi ,,,, i nie ma innej opcji , tu masz od wiecznie latajacej jozi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D na te swieta tez pozwolilam swoim pociechom by zaopikowaly sie stara mama :P ,,,,, Anoolka 🌻 czytam że nareszcie relacje z B sa poprawne ,,,, i jak slusznie zauwazyla nasza Godusia 🌻 na malowaniu sufitu sie nie skonczy :P:P zreszta juz dawno odkryto ze zgoda buduje :P:P:P a Miska jest cudowna ,,,, taki maly zawadiacki malpiszonek kochany ,,,,,,,, prawda?????? pewnie ze radyjko ważniesze :P ,,,, od tego z bardzo czerona broda dostalam mp3 i nawet wiedzil jakiej muzyki slucham :D chyba juz wysle bo litery zzeram :P ,,,, wyspac sie musze ,,, bo jutro forma najwyższa i w tany :D Yoanko🌻 Ruda🌻 Opty🌻 a Mania z Koksikiem 🌻 to przez kolano i na gola :P:P Kasiu🌻 i tradycja być musi ;;; dobranoc i dzien doberek

Pogadalam sobie z kolezanka ktora tu mieszkala ponad 25 lat i przeniosla sie do Polski zostawiajac corki, wnuki ... No ale maz chcial! Mowila, ze pogoda jej sluzy i nawet lepiej sie czuje. Taka bardziej ruchliwa. No nie wiem.... Optusiu, widzisz, znowu Cie wywalili z otwarcia stronki :O Czyli - znowu cos usuniete a nawet nie wiem co. Ja nie mam mp3, nie mam kiedy sluchac. Poza tym strasznie nie lubie takich malych sluchaweczek w uszach. Zaraz mnie swedzi az do mozgu! Ale to radyjko ma rowniez mozliwosc odtwarzania kaset :D Nawet nie wiedzialam kupujac. Kupujac sugerowalam sie czystoscia glosu a jak na takie male glosniczki to zdalo egzamin :D Na moj maly domek tyle halasu mi starczy :D Goda... tak, po drodze to mam wiecej ofert. Chcialabym taki wieszak w pralni na mopy, miotly. Juz kupilam, tylko przymocowac do sciany. Moze i bym sama zrobila ale u nas te sciany takie, ze pierdniesz i leca. Trzeba wiedziec gdzie belki ida a ja tego na sluch nie potrafie znalesc. I chcialabym tam poleczke blisko zlewu zeby bylo gdzie mydelniczke polozycz czy proszek do prania postawic. ;) Nie martw sie, zajecia dla handymana to ja mam wiele :D Pieski juz zgodniej spia na moim lozku :P mam juz wiecej miejsca. A wywalac nie moglam bo Misia na pewno czula sie zagubiona. No bo jak to?? Nagle rodzice oddaj dzieciaka w obce rece... A sprzet juz jest uzywany tak jak powinien byc (nie podstawka pod radio :P) Codziennie po minutce. Nie zaczne od razu od trzech bo jak w poprzednim domu ze sasiadka zaczelysmy od trzech minut to pozniej przez kilka dni nie wiedzialysmy czemu nas rece bola :D Dlugo nie cwiczylam wiec po malu scierwo swoje przyzwyczajam. Jak na razie to minutka na tym i dwie na hula hop. Lepsze to niz nic! Od przyszlego tygodnia czasu doloze :P Tak Joziu, krotko bylas ale jesli dobrze wykorzystany czas to lepsze trzy dni niz nic. W maju przyjada? Pewnie prezent na Dzien Matki Ci zrobia. Dobre dzieci. W skowronka sie nie bawie ale wstaje jak do pracy :P:D Za duzo podtekstow nie szukaj w tych relacjach z B. Praca i tylko praca :P Tak, Miska jest fajna. Ona tak strasznie sie chce bawic. Suzi nie chce sie bawic a Ajsa nie moze. Juz widzialam jak przy zabawie Misia skoczyla na Ajse a Ajska padla, nozki sie zalamaly. Ajsa lubi sie bawic ale nie moze i ona o tym wie. Jak Misia podskakuje zeby sie bawic to Ajsa zaraz do mnie przylatuje ale uszka do zabawy postawione, ogoneczek merdajacy. Chyba zamiast mysli o patio zobacze inna opinie jakiegos weta, moze mozna cos zrobic??? Tak bardzo nie wiem co robic w tej sprawie a teraz to jest jedyna chmura na moim niebie szczescia :( Nie wiem co dzisiejszy dzien mi przyniesie wiec juz zaczynam z zyczeniami :D 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Nowy Rok cyfre zmienia,wszyscy wszystkim sla zyczenia. Przy tej pieknej sposobnosci i ja zycze Ci radosci. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych głęboko skrywanych. Niech ten rok nada życiu nowych smaków, Korzystaj z życia ile tylko starczy tchu!! Całuski i DO SIEGO ROKU 2011 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 http://i53.tinypic.com/2iash90.jpg

Poparłam Cie Anoolko i Gode i swój komentarz wstawiłam 31.12.2010] 00:22 [zgłoś do usunięcia]aaata Perwersja jaja sobie robisz .......................a w sumie dla wiekszosci nie wazne są błedy ,my piszemy co czujemy ,kiedy jesteśmy szczęsliwe,a kiedy smutne.......... i nie róbcie sobie żartów z uczuć ludzkich.Bo to jest ostatnie chamstwo jak się kasuje bez żadnej przyczyny wypowiedzi na przykład chorej kolezanki.......................rzygać mi się chce na takie postępowanie moderatorów i kogokolwiek kto ma na te nasze wpisy wpływ. W pełni popieram Ajsę ,a Goda tez bardzo mądrze napisała - niech ten co kasuje podpisze sie pod tym dlaczego to zrobił.Może wtedy szefostwo Kafeteri opanuje to forum. A jak nie to się zwijajcie i grzecznie poinformujcie wszystkich ,że nie jestescie w stanie kontrolować tego ogromnego forum ,bo z moich obserwacji wynika ,ze kupę ordynarnych świństw miesiącami "siedzi " na forum a normalne wpisy są bez przyczyny usuwane. Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." George Bernard Shaw Wkurwiona jestem maksymalnie 😡😡😡 ale zobaczymy co dalej na razie chyba wszystko jest?????????????????????? i nie usuwają. Moja młoda dotarła .....................wymęczona i ze słowami ....."nigdy wiecej autobusem .No niestety hrabiostwo urodziłysmy i wszystkie niedogodności to jest beeeeeeee. Nie wiem co dalej będzie ?????????Myśle co dalej .Ona chce wracać do Francji co jest bezsensem........................Ja mając jakies oszczędnosci moge jej cos zaproponować ..ale co ???????????? Może najlepiej zostawic wszystko losowi i co ma być to będzie ?????????????????Jestem paskudnie rozdarta ..............i być może te moje przemyślenia jakieś bydle skasuje ????????? Pózno juz 👄

A moja Atko👄 - poleciała :( 😭😭😭 .....już jest na miejscu, dzwoniła. Lotnisko pracuje normalnie - bo u mnie jakoś w porównaniu z północą jest maleńko śniegu. Mróz daje w doopę, mimo tego szmalcu - ciągle mi zimno....... Atko - nie zamartwiaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie "rozdzieraj" się , niech robi jak uważa , zostaw , nic na siłę ...choć wiem jak Twoje ❤️ na tym cierpi :( Rozmawiaj jeno dużo, wysłuchaj. Doradź....poradź ...ale czy usłucha ? Dziewczynki popieram i ja Anoolkową 👄 prośbę i popiszę tam jutro bo na dziś to mam dość wrażeń :( Józia👄. Idę sobie jeszcze w podusie 😭 bo mi jakoś wyjątkowo dziś źle:( do jutra.

Nie uwierzycie!!! Wiewiorka odswiezona jakbym na bal szla. No bo kolor juz byl taki.. pokazujacy centymetrowe odrosty a to ciekawie nie wyglada :P W jednym garze gotuja sie kosciki. Bedzie zupka pomidorowa z ryzem gotowanym w zupie bo tak lubie :D Kawal miecha juz pociety w plasterki. Beda to cos jak bitki w sosie. Ja podobno robie dobre sosy a wlasnie naszla mnie chec na mieso w sosie. Dlaczego swoim zachcianka nie dogadzac? Miesa prawie dwa kilo, zamroze w malych porcjach i bedzie jak znalazl. W ostatni dzien roku pracowita sie zrobilam hihii Psia wojne tez przezylam. Misia to jednak histeryczka ale Suzi brzydko sie zachowala. No coz, ludzie, jak widac na naszym topiku, sa wredni to czemu nie pieski :P Aaatko 😘 Myslisz, ze ktos z moderatorow lub pani Jola to czyta??? Eee, nie mysle. Wielkie slowa, nic poza tym. :D:D Nie dziwie sie ze Pati tak powiedziala bo pewnie w tym autobusie siedziala ze 12 godzin. Pomnoz to przez dwa lub trzy i bedzie samolotowa droga do kangurowa. 24 godziny bylo jak jeszcze LOT latal do Bangkoku, wszystkie inne polaczenia sa duzo dluzsze. Zostaw mloda. Sama swoje bledy musi przezyc. Tobie pewnie tez mama radzila a zrobilas odwrotnie.... kazdy tak ma. Wazne ze wie, ze zawsze jestes zeby pozbierac szczatki. 😍 Sagus 😭 Szybko to minelo. Ale byla! Spedzila swieta z Wami zamiast z kumplami moze w Alpy na narty jechac 😘 No nic, spadam do garow :D:D Co sie to na tym swiecie porobilo!!!! Wiewiora i gary!!!!!

..............bardzo zle sie czuje ................. :( Szczesliwego Nowego Roku zycze wszystkim Kruszynkom !

Dzień dobry 👄 Jesteśmy , jesteśmy :) Nie wygadane dalej :):) Pewnie i Mania jak już odpocznie odświąt to Wam poopowiada o wizycie. Zmartwiło nas bardzo to co tutaj się dziej. Już tak myślałyśmy , przynajmniej ja ,że w Zakątku będzie spokojnie. Na Nowy Rok życzę Wam spełnienia marzeń. I spokoju , i szczęścia i żebyśmy tak jak kiedyś pisałyśmy dotrwały do Zakątka Starszych Pań 👄 Szczęśliwego Nowego Roku ❤️

zamiast w lozku sie wylegiwac i do wieczornego balu sie przygotowac to o 5 rano sen minal i za czorta zasnac nie moglam nic to dzien dluzszy bedzie :D a to przecież ostatni dzien roku oby ten nastepny nie był gorszy czego życze wzystkim kruszynkom 🌻 🌻 🌻 Anoolka🌻 ten twoj malenki domek czyni cuda:P ćwiczysz :D , gotujesz:D i mam wrazenie ze jestes poniekad szcześliwsza :D a pamietam jak na nasza wiosne wszystko dla ciebie jakies takie bez sensu bylo ???????? niech ten rok nowy rok co juz za rogiem ,,, bedzie dla ciebie bardzo , bardzo szcześliwy :D:D:D Aaaciu🌻 , Saguś🌻 Anoolka ma racje , nic na sile ,,, same zdecyduja moja najstarsza coros wymyslila sobie ze w nadchodzacym roku slub i to gdzie na Teneryfie :D jakem jozia ledwo nadazam :P a w prezencie slubnym to chca miec nas na tydzien na tej bajecznej wyspie :D:D:D:D a moje srednie dziecie w borach rzadzi ze swoim toworzystwem tam nowy rok witac beda , razem z mamuś moja ,,,,, Anoolka tak apetycznie w garach miesza :P wiec i ja lodowke sylwestrowo noworoczna przygotuje ,,,,, rosol +ryba po grecku + kotleciki z kurczaka i chyba tez machne jakis sos :P i wielka miche sorowki z miksa salat , papryki , pomidora i musi duzo koperku Aneczka 🌻 dasz rade , trzymam kciuki ,,, dla Ciebie duuuuzooo zdrowka na ten nowy rok

jest dobrze :D kruszynki :D jest Koksik nasz kochany i Mania nasza kochana :D

dziewczyny, nas zasypuje okropnie, nie wiem co bedzie :( brnelam do pracy pierwsza z naszego domu zaspy miejscami do kolana i wyzej, oj nie wiem jak moja ania wyleci:( Aneczko trzymaj sie kochana, bywaja grsze i lepsze okresy, mam nadzieje, ze za chwile bedzie lepiej, nonormalnie musi byc i juz ❤️ narazie popisac wiecej nie moge, bo w pracy zaczynaja sie przemarsze ludow z butelkami szmpana, niby nie wypada w takim momencie klikac:) pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki:)_

Witanko🌻🌻🌻 ❤️❤️❤️Kiedy wybije północ i Nowy Rok pojawi sie na progu pragnę Was zapewnic, ze znajdziecie się w moich myślach i popłyną ku Wam moje serdeczne zyczenia takie jak te : pomyślności, szczęścia, zadowolenia z każdej chwili, zdrowia, uśmiechu i wspaniałych osób wokół, które nie tylko wspierają w trudnych chwilach ale takze potrafia cieszyć się razem z nami ❤️❤️❤️

Aneczko :( Przykro mi bardzo ze stary roczek tak Cie zegna. Moze Nowy Roczek powita Cie tylko z dobrymi wiadomosciami i tylko z dobrym samopoczuciem 😘😍 Pamietaj, chciec to moc a Ty chcesz &&&&&&&&& Szczegolnie dla Ciebie - szczesliwego Nowego Roku 😘 Koksik jak dalej niewygadane to jest na to rada - musicie razem zamieszkac :P Jozia, pewnie ze jestem szczesliwa, ale nie do konca. Nowy Roczek poprosze o zdrowe nozki. Goda, fajne zwyczaje w pracy, tu by sie nikt nie odwazyl z szampanem latac. u mnie pierwszej ten Nowy Roczek sie pojawi. Nawet jak zasne wczesniej to pieski pewnie mnie na czas obudza. Nie wiem jak to jest w tej dzielnicy... czy ci co w domu zostali wychodza na ulice z flaszeczka szampana? Ano zobaczymy, w lodowce mam zapasik :P Kruszynki 😘 Oby juz nam nikt postow nie kasowal Y Oby kazda miala super zdrowko Y Oby fortuna zawitala do kazdej z Was Y Oby waga wyswietlila mila oku cyferke Y Oby po Nowym Roku Lapka sie odnalazla i nas pogonila Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻 Y 🌻

Szczęśliwe zakończenie :) http://wiadomosci.onet.pl/wideo/zatrzymany-za-brutalny-film,8367582,1,klip.html# A takie życzenia dostałam, więc i Wam przekazuję :D :D :D Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem - spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie olał, idąc drogą. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku ! Muszę trochę się zdrzemnąć i robię się na biustwo :P

Na wszelki wypadek skopiowałam dzisiejsze poranne wpisy. I będę je wklejać. Tyle razy, ile będzie trzeba. 😡 05:24 [zgłoś do usunięcia] Anoolka http://i48.tinypic.com/2mo8t1y.jpg (_)> (_)> (_)> (_)> Nadzieja umiera ostatnia ..... Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!!!! (mam nadzieje) A HOME IS NOT A HOME WITHOUT A DOG 05:59 [zgłoś do usunięcia] aneczka17 ..............bardzo zle sie czuje ................. Szczesliwego Nowego Roku zycze wszystkim Kruszynkom ! 06:26 [zgłoś do usunięcia] koksikk Dzień dobry Jesteśmy , jesteśmy Nie wygadane dalej Pewnie i Mania jak już odpocznie odświąt to Wam poopowiada o wizycie. Zmartwiło nas bardzo to co tutaj się dziej. Już tak myślałyśmy , przynajmniej ja ,że w Zakątku będzie spokojnie. Na Nowy Rok życzę Wam spełnienia marzeń. I spokoju , i szczęścia i żebyśmy tak jak kiedyś pisałyśmy dotrwały do Zakątka Starszych Pań Szczęśliwego Nowego Roku .......kto wie czy tam za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem........ 06:52 [zgłoś do usunięcia] józefa zamiast w lozku sie wylegiwac i do wieczornego balu sie przygotowac to o 5 rano sen minal i za czorta zasnac nie moglam nic to dzien dluzszy bedzie a to przecież ostatni dzien roku oby ten nastepny nie był gorszy czego życze wzystkim kruszynkom Anoolka ten twoj malenki domek czyni cuda ćwiczysz , gotujesz i mam wrazenie ze jestes poniekad szcześliwsza a pamietam jak na nasza wiosne wszystko dla ciebie jakies takie bez sensu bylo ???????? niech ten rok nowy rok co juz za rogiem ,,, bedzie dla ciebie bardzo , bardzo szcześliwy Aaaciu , Saguś Anoolka ma racje , nic na sile ,,, same zdecyduja moja najstarsza coros wymyslila sobie ze w nadchodzacym roku slub i to gdzie na Teneryfie jakem jozia ledwo nadazam a w prezencie slubnym to chca miec nas na tydzien na tej bajecznej wyspie a moje srednie dziecie w borach rzadzi ze swoim toworzystwem tam nowy rok witac beda , razem z mamuś moja ,,,,, Anoolka tak apetycznie w garach miesza wiec i ja lodowke sylwestrowo noworoczna przygotuje ,,,,, rosol +ryba po grecku + kotleciki z kurczaka i chyba tez machne jakis sos i wielka miche sorowki z miksa salat , papryki , pomidora i musi duzo koperku Aneczka dasz rade , trzymam kciuki ,,, dla Ciebie duuuuzooo zdrowka na ten nowy rok 06:55 [zgłoś do usunięcia] józefa jest dobrze kruszynki jest Koksik nasz kochany i Mania nasza kochana 08:19 [zgłoś do usunięcia] Goda dziewczyny, nas zasypuje okropnie, nie wiem co bedzie brnelam do pracy pierwsza z naszego domu zaspy miejscami do kolana i wyzej, oj nie wiem jak moja ania wyleci Aneczko trzymaj sie kochana, bywaja grsze i lepsze okresy, mam nadzieje, ze za chwile bedzie lepiej, nonormalnie musi byc i juz narazie popisac wiecej nie moge, bo w pracy zaczynaja sie przemarsze ludow z butelkami szmpana, niby nie wypada w takim momencie klikac pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki _ roztańczę sobie świat na przekor łzom... potrafię jeszcze iść pod prąd... 09:05 [zgłoś do usunięcia] ruda Witanko Kiedy wybije północ i Nowy Rok pojawi sie na progu pragnę Was zapewnic, ze znajdziecie się w moich myślach i popłyną ku Wam moje serdeczne zyczenia takie jak te : pomyślności, szczęścia, zadowolenia z każdej chwili, zdrowia, uśmiechu i wspaniałych osób wokół, które nie tylko wspierają w trudnych chwilach ale takze potrafia cieszyć się razem z nami "...Trzymaj sie swoich chmur, Mieszkaj tam, bywaj tu ..." 09:12 [zgłoś do usunięcia] Anoolka Aneczko Przykro mi bardzo ze stary roczek tak Cie zegna. Moze Nowy Roczek powita Cie tylko z dobrymi wiadomosciami i tylko z dobrym samopoczuciem Pamietaj, chciec to moc a Ty chcesz &&&&&&&&& Szczegolnie dla Ciebie - szczesliwego Nowego Roku Koksik jak dalej niewygadane to jest na to rada - musicie razem zamieszkac Jozia, pewnie ze jestem szczesliwa, ale nie do konca. Nowy Roczek poprosze o zdrowe nozki. Goda, fajne zwyczaje w pracy, tu by sie nikt nie odwazyl z szampanem latac. u mnie pierwszej ten Nowy Roczek sie pojawi. Nawet jak zasne wczesniej to pieski pewnie mnie na czas obudza. Nie wiem jak to jest w tej dzielnicy... czy ci co w domu zostali wychodza na ulice z flaszeczka szampana? Ano zobaczymy, w lodowce mam zapasik Kruszynki Oby juz nam nikt postow nie kasowal Y Oby kazda miala super zdrowko Y Oby fortuna zawitala do kazdej z Was Y Oby waga wyswietlila mila oku cyferke Y Oby po Nowym Roku Lapka sie odnalazla i nas pogonila Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Nadzieja umiera ostatnia ..... Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!!!! (mam nadzieje) A HOME IS NOT A HOME WITHOUT A DOG 10:52 [zgłoś do usunięcia] yoana1964 Szczęśliwe zakończenie http://wiadomosci.onet.pl/wideo/zatrzymany-za -brutalny-film ,8367582,1,klip.html# A takie życzenia dostałam, więc i Wam przekazuję Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem - spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie olał, idąc drogą. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku ! Muszę trochę się zdrzemnąć i robię się na biustwo Kawa WYSZŁA. I już. 10:58 [zgłoś do usunięcia] yoana1964 Znowu coś SKASOWANE Przed chwilą otwierał stronę post Anoolki z 09.23. Teraz otwiera późniejszy A na przekór NIEZASPOKOJONEJ MODERATORCE - życzenia : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3ac64838 02d871d.html Kawa WYSZŁA. I już. poprz. | 1 9 10 11 Strony tematu: 1234567891011 Odpowiedz na ten temat

Kruszynkowo🌼 Anoola👄 Piękne życzenia ;);) Ty pierwsza Nowy Rok witać będziesz ;) - zdrówka dla Ciebie i dzieciunków, szczególnie dla Ajsowych nóżek;) 🌼YYYY❤️YYYYY🌼 "Przewróciłam " się rano na wadze 😭 SZOK 😭 ....dołożyłam strasznie do pieca ...............:( Koniec z tym. Bu:( Aneczko👄 Główka do góry - Ty z kolei później niż my tu, Nowy Rok będziesz witać - więc zdążę z życzeniami dla Was;) Rudasku👄 Miło, że zajrzałaś;) Wzajemnie Słonko!!!!!!!!! Goduś👄 U mnie nie ma prawie śniegu i mróz sobie odpuścił. Współczuję Ci Kochana z całego wielkiego serducha takiej drogi:( Manio-Koksiku👄 nareszcie !!!!!!!!!!!!!! Maniu dokumentację szykuj na noc i nie ma to tamto ! Jak Cię nie widzę przed "sobą" ......to mi jakoś nie teges:( Józia👄 Użycz mi wiertalota na 2011 bo ........... oklapłam a i życią muszę zająć , rowerek mam wyciągnąć , z kurzu obetrzeć bo doktory powiedziały, że chodzenie nawet długie czy lotanie - zbyt mi kolana obciążają ....rowerek mniej. Dziewczynki muszę ogarnąć ten tajfun, który moja Córuś jak wyjeżdża - zawsze zostawia;) Ale ....ja to lubię :-D Wpierw lecę wyściskać Rodziców, pożegnać zagranicznych - siostrzenicę z rodzinką - DZIŚ wyjeżdżają....no nie wiem czy to dobry pomysł - ale już im "szerokości" życzę. (1800 km) Siostra z nimi jedzie, więc sama dziś nie zostanie. A my? A my mamy szampany...właściwie to pełny barek ....i zostajemy w chacie:) Muszę odespać te noce pozarywane:):):):):):) Jakiś s.syn nagina od rana udarową wiertarką - łeb mi pęka Miłego południa:) Naginać muszę ostro by zdążyć wrócić , posprzątać i cuś upichcić :-P 👄 Do wieczorka;)

Yoanko - dobrze ;) Chciałabym zobaczyć to "bustwo" :-D Wszystkiego najlepszego - dużooooooo wolnego;) 👄👄👄

Nawet nie żartuj Yoanko - jesteś przy mnie "Pikuś" - sorry Pani Pikuś :-P - wagowo :-P , wagowo. Po co ja na to qrestwo szklane dziś stanęłam ? Chyba po to by się obudzić:) Spadam bo strasznie późno 👄

wszystkim kochnym kruszynkom:) 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę wam w Nowym Roku. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Z szampanikiem pod biurkiem - żegnamy na wesoło stary rok mając nadzieję na równie udany Nowy. Życzę wszystkim Kruszynkom wszystkiego naj... naj... naj... no i proszę Łapkę o powrót !!! Udanej zabawy wszystkim balującym, niebalującym również wspaniałego powitania Nowego Roku w miłym gronie ! Do zobaczenia w najlepszych humorach jutro !

No kurcze, jak Opty z szampanikiem to i ja ide wreszcie otworzyc :D Booti Booti mi wydzwania :D, fajnie ze tak calkowicie o mnie nie zapomnieli :P

Gość on wypyta napiszcie do niego
jest 4 moderatorow: modena modeaaa - meaaa mod_liszek mod-ka tak trudno ustalic kto kasuje ? napiszcie do bywalca on wam pomoze bo ma wtyki u tak zwanej gory