Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

45-ka

Kruszynkowy zakątek nadzieja na spokojne miejsce dla odchudzających się 50-cio

Polecane posty

jak ja nie cierpie pomaranczowych wpisow znowu sobie jaja z pogrzebu robia :P ale jak juz napisalam to tylko kwestia czasu ,,,,, Yoanka 🌻 ja zaraz do fryzjera ,,,, ciekawam ile czasu tam spedze ????? chociaz znajac moja to ogarnie dosyc szybko ,,,, kiecka wisi , 40stka,,,, kurcze a powinna juz 38 ,,,,, zatem mam na nastepny rok postanowienie :P dalam rade z paleniem to dam i z rozmiarem :P Saguś 🌻 no to dziela ,,,,,, rower na rynek i dalej pedalowac ,,,,, życze wszystkim Kruszynkom ,, SZCZESLIWEGO 2011 ROKU ide sie tez robic na wiadomo co :P a po drodze to jeszcze szampana Y 🌻 Y 🌻 Y kwiat] Y

Przespalam polnoc!!! Nawet nie widzialam jak ognie w Sydney wygladaly. I tylko z flaszki jedna lampke wychlalam. Buuuu Witam w 2011 Tak samo jak bylo...

Wróciłam z raju i nie moge sie połapac w szarej rzeczywistosci , ganiam w te i wefte i nic mi sie nie klei :( Ale narazie wszystkim Kruszynkom👄 zyczenia SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I kiele wieczora podeslę sprawozdanie z ZACZAROWANEGO DOMKU NA JABŁONIOWYM WZGÓRZU

Maniu👄🌼👄 ależ Cię długo nie było 😭. Wrócę nocą;) na fot. Yoanko - phiiiii ......DROBIAŻDŻKU :-P Na 60 w cyckach i 58 w pasie SE poszukaj i na 175 :-P:-P Teraz wiesz z CZYM muszę zawalczyć ! I to jakie WYMAGANIA ma - KIECKI :-P poszukuje.No ale Ty wychodzisz do ludzi :) I tak ma być :):):):) Ja sobie upatrzyłam worek w kształcie prostokąta i SPOX ....w domu mogę tak wyglądać :-P I dlatego , że tak wyglądam - NIGDZIE nie idę :( No a teraz to idę na krótką drzemkę......bo Nowy Rok prześpię :-P

No i wiekszosc sie bawi czesc z Was w domku zostala... A ja pospalam :D Kruszynki 😘 🌻 😍 Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y 😍 🌻 😘 Przede wszystkim zdrowka bo ono najwazniejsze. Aneczko 😘 nie daj sie! Wiecie, dalej nie moge sie nadziwic jak tu spokojnie w Sylwestra. W kilku domach byla imprezka ale tak spokojnie ze nawet piesy mi nie szczekaly. I moge napisac ze z CALKOWITA trzezwoscia weszlam w 2011. No bo chyba jednej szklaneczki szampana z sokiem grapefruitowym i h2o liczyc nawet nie wypada :O:O

Ojej !!!!!!!!!! Maniu👄 ....dzięki :) Powtarzam się ale....naprawdę Koksik👄 .....mieszka w RAJU;);) Cudnie.Mistrzostwo świata -Koksiku - słyszysz? Zachowany styl wnętrz....nawet kolekcja cynowa znalazła miejsce:) Zaciekawiły mnie ....lampy te - sufitowe ....są i u nas ale nie pytajcie po ile:( Ehhhh - ślicznie wrócę tam jeszcze bo strasznie mi net spowalnia :o Jaki tam musi być spokój;);););) Wystrój świąteczny - BAJKA;). Wszędzie widać rękę Gospodyni ! I jaka zima !!! Jak tak lukałam to Koksiku - u mnie nie ma zimy !!!! Anola👄 Jak wstałaś to gibnij;) 👄

kruszynki, swojej polnocy nie doczekalam to chociaz z Wami gibne o polnocy :D:D Jeszcze jestem w koszulinie bo sprzatam po wczorajszym pitraszeniu.. Jeszcze nie ma 10 rano a juz w domu 27 stopnii tyle samo na dworze w cieniu! Oj, spoce sie dzis, spoce! Pewnie pod prysznicem z 5 razy wyladuje :P Zeby nie pieski to gdzies nad ocean bym pojechala. Ale z trzema nei dam rady bo nie znam Misi na tyle. A nad oceanem, gdzies pod drzewkiem w cieniu bylo by strasznie przyjemnie. W sumie przerabany mam ten niby urlop. Ale po co sie zgodzilam. No ale dostc smutaszenia :D 😍 🌻😘 Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y 😘 🌻 😍 Oby nie byl gorszy ....... No to po kielonku w raczki i odliczamy :D

Sagus, u mnie flashkow mnogo ;) a nie ma z kim wypic. Samej nie smakuje 😭 Moze wpadniesz?

Jak napisałaś , że JUŻ masz 27 stopni to się spociłam :-D Ale wiesz ...od czego jest ten fantastyczny wiertalot ? I klima :-P Można usiąść spokojnie na ziemi i ten barek opitolić :-D U mmnie -2 tylko;) i piękne sztuczne ognie za oknem. Miałam na Rynek skoczyć ale te tłumy mnie przearżają :o Może Kasia poszła u siebie koło spodka też mają Sylwestra;) Jeszcze Aneczka👄 czeka !

Wiesz, usiadlabym na podlodze z wlaczona klima ale kto mnie potem pozbiera :D:D:D A pieski jesc beda chcialy hihihihii

Idę do ślubasa bo sam siedzi , cuś kanałami przerzuca a pod nosem mięchem rzuca :-D.Fakt oglądać pewnie nie ma co:o A ja w piżamkę i .........do ranka;) . Bąbelki mam przy wyrku :-P , jeszcze telefony się rozdzwoniły;);)

U mnie telefony juz nie dzwonia. Booti Booti pewnie odsypia. Chyba mieli fajna zabawe ale nie taka zeby pochlani przed ponoca byli bo ci co dzwonili jeszcze nie mamrotali :D

(_)> 🌻 Y (_)> 🌻 Y (_)> 🌻 Y (_)> 🌻 Y Nie wiem czy ktos wstaje... ja uciekam do salonu bo tam tylko klime mam. Na zewnatrz 40 W CIENIU , w pokoju komputerowym 33 Sorry ale to nie na moje zdrowie :P:P:P Wlasnie wzielam prysznic od letniego zaczawszy na zimnym skonczywszy... Szmat juz dzis tez kilka zmienilam... Buuu jak ja w poniedzialek moje pieski w takim upale zostawie? Chyba po raz pierwszy odwaze sie na dworze zostawic. Zostawie mase wody a cien pod drzewami maja, szczegolnie najdluzej pod tym iglaczkiem. Pewnie bedzie lepiej niz w domu. Szczesia w Nowym Roku 😘

Witanko w NOWYM ROKU :) Pokasowane tradycyjnie. No cóż... Sztuka fajna, scenografia niesamowita, jedzenie exclusive, nawet sporo, trochę pojadłam, wina duuużo, ale tu tylko trochę popiłam. I teraz po staremu. Robota, podwyżki, kasowanie postów. Aneczko, jak minął rodzinny Sylwester ? Duuuużo zdrowia i optymizmu 🌻 Saguś,w te 60 to jeszcze uwierzę, natomiast te 58 to sobie możesz pisać :P Fotki są, patrzeć potrafię, rentgen w oku mam :P A w maju do Twojego Grodu Z CENTYMETREM przyjadę :P A tak w ogóle, to nowy rok, nowe postanowienia. W zeszłym roku postanowienie wypełniłam w 100 % (postanowiłam, że NIC sobie nie postanowię :P ) więc teraz się rozochociłam, że tak dobrze mi idzie i postanowiłam zacząć MAŁŻEŃSKIE odchudzanie. Bo już mam dosyć takiej pary kaszalotów 😡 Koksikku, fajne nastroje masz :) Ale najbardziej to tego metrażu zazdroszczę..... :( Wiem, że to nieładnie zazdrościć, ale co począć....

Witanko w Nowym Roku ! No, Anulka zrezygnowała z procentów - za to ja nazbierałam tyle, że z mocnym kręćkiem północ witałam. Zaczęło się od podbiurkowych procentów, potem oficjalna lampka z szefostwem, potem w domu z młodymi jak wychodzili, potem z sąsiadami - bo przyszli.... Ale niczego nie pobiłam sprzątając - więc nie było tak źle... Zwierzaki wystrzały przeżyły, kot nawet okiem nie mrugnął, za to biały chudzielec schronienia w sypialni szukał. Nie było źle. Pooglądałam Koksikowe salony - no, ja jej metrażu do sprzątania nie zazdroszczę... Ale że bajkowo ma, to fakt. Ślicznie.... Za oknem 0 stopni i jakaś wichura się rozpętała, aż wyje i dudni. Nienawidzę takiej pogody, dobrze że w ciepłym domku można posiedzieć. Dzisiaj pożegnalny obiad - i jutro baaardzo raniutko młodzi fruną na wyspy... Pogodo - nie spłataj figla ! Postanowienia noworoczne.... chciałabym je podjąć, ale czy wytrwam ? No trudno, jak nie spróbuję - to nie będę wiedzieć... Na koniec roku mam się wbić w 42. Muszę. Łapko !!!1 o rany - jak późno... śniadanie w lesie.... Miłego dnia !

Jak mnie tu wołaja to ja na to jak na lato :Dmogę zrezygnować z karaibów :D i wrócic na forum :D Życzę nam żeby w Nowym Roku spełniły sie wszystkie nasze plany i zeby następny Rok przywitac w zdrówku i w wymarzonych rozmiarach:D http://i54.tinypic.com/j7eqtc.jpg wwwwwwrrrrrrrrrrrrrrr kto tu nie boi się Łapki

ISKĄD MASZ MOJE ZDJĘCIE Z WAKACJI ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ?

zdjecia z wakacji wszystkich Kruszynek przecie po internecie krążą :P:P a jak nie widac zaproszenia znaczy skasowane :P:P

Witanko Noworocznie;)🌼🌼🌼 post 360 Wypatruję Aneczki❤️ u Niej przed 6 rano dopiero - może smacznie śpi;) Ja się baaardzo wyspałam ;) Polazłam na Mszę ale dekiel mi chciało to wietrzysko zerwać i +3 i słonko:) Yoanko❤️ Musisz uwierzyć bo to co widziałaś to było w sierpniu :o i było jeszcze w MIARĘ względnie ......no a potem zaczęło się :( Jedno co zauważyłam :o to , to , że po Dukanie wpierw leci się pięknie w dół (vide nasze gabaryty) ale...... przybiera się 3 razy szybciej niż po "naszym" pekinie 😭. Chętnie bym się na niego przerzuciła ale...nie mogę jeść NIC surowego :o Na razie cofam się w Twoje notatki - skrzętnie opisane jako "CENNE" i obmyślam strategię. Bo się nie widzę na wiosnę :o A lampka zielona w lesie:( O jeny - tylko delikatnie stosuj tę małżeńską dietę :-P Zjadłabym co ......no Opty❤️, Anoolka❤️ , gdzie reszta Kruszynek ? Kasia❤️ ??? Atka❤️ ??? Inuś ❤️ ??????????? Łapka ?????????????🌼 A ja nadawać na Ciebie nie będę, że jesteś .....fotka piękna - AKURATNA :-D Dosyć się wyleżałaś pod palmami , to teraz pogonić nas trzeba - i to OSTRO-SIOSTRO :-P Qrde co jest znowu pokasowane??????

Post 362 ;) I NIECH TAK ZOSTANIE !!!!!!!!! Kawa i cuś;) I..bakaliowe ciasto;) 🌼YYY❤️(_)>🌼YY❤️🌼YYY❤️(_)>🌼YY❤️🌼YYY❤️(_)>🌼YY❤️🌼YYY❤️(_)>🌼YY❤️

Kruszynki 🌻 najlepszego w nowym roku 🌻 ale sie wyszalalam :P i -1 na koncie ,,,, byla tancerz Wojtek :D bo impreza w siedzibie szkoly tanca :D J zeby dorownac tez nic gorszy ,,,, ja w 12 cm szpilkach ,,,, jeny ,,,,,,,,,,,,,,, tylko tapczanik dzis i oczywiscie szampanik :P Y🌻 Y🌻 🌻 Y 🌻 Y 🌻 na szczescie , na zdrowie ,,, na ten nowy rok :D:D:D a teraz do jabloniowego raju :D Maniu🌻

Na scynście , na zdrowie , na te Boze Świynta by sie Wom chowali chłopcy i dziywcynta, bycki i cielynta Coby sie Wom kopiło, snopiło dyślem do stodoły obróciło . Coby Wom krowicki same się doiły, trzy razy do roku się cieliły. Byście formanili, konie pikne mieli. To co zarobili byście nie przepili. By Wos nie bolało w boku ani w kroku na tym Nowym Roku, tak to Boze dej. Hej!! Zebyście mieli gości tyle , co na gałonzecce łości . Zebyście mieli pełne stodoły , pełne pudła zeby Wom gospodyni u pieca nie schudła . Zebyście mieli w kazdym kontku po dzieciontku a na piecku troje . I zebyście nie godali ze to kiere moje . Na scyńści , na zdrowie Na tyn Nowy Rok zebyście mieli scynście cały bozy rok . Zebyście byli zdrowi , weseli jako w niebie janieli . Tak to Boze dej. Hej! Kochane moje Kruszynkowo👄👄 Życzę tak od swojego serca spełnienia najbardziej cennego daru od Boga, czyli zdrowia. Bo jak ono jest to reszta jakoś takoś się ułoży. Życzę Wam dużo spokoju i siły abyście mogły postawić się tym wszystkim przeciwnościom dnia codziennego. Życzę zgody w rodzinie. Życzę aby Was omijały żłe przypadki . A na koniec życzenie, które zawsze sobie w myślach powtarzam podczas wigilijnego łamania się opłatkiem z najbliższymi - Kochane moje, abyśmy wszystkie za rok mogły zostawić swoje życzenia dla innych bo to będzie znaczyło że żadnej z nas nie brakuje 🌻

12:56 [zgłoś do usunięcia] Post 361 Saguś Wiecie co - u mnie było wyjątkowo cicho ....nie "rąbali" tymi wściekłymi nic nie pokazującymi petardami Nawet kocia nie musiałam wydłubywać z szafy Było spox. Anoola Ostygłaś ? Buuu Ja Ci współczuję tego skwaru ...ale dnia już u nas przybywa i do wiosny nie wiele zostało Koksiku Masz gabinet moich marzeń Jak znajdę fotki swoje to Ci podeślę gdzie tak sobie to obmyślałam w swojej chacie - tylko tych antyków nie mam Zrobić można - ale to nie to samo. CUDNIE No to spadam , Noworoczny obiad upitrasić - właściwie podgrzać Strasznie piź**iiiiiiiiiiiiiiii, widzę do połowy swojego okna gruby kabel od anteny - chyba - komuś z góry zwisa.....no nie wiem - jak się rozhuśta czy mi nie pieprzenie w okno . KOMU TO PRZESZKADZAŁO ? Józia ma post 363 , Kasia 364 , a nie 363. Kasowanie trwa..............a zatem po staremu :(

To ja stawiam kawkę ,kielonki i nie wiem ci jeszcze (_)> 🌻YY 🌻 YYY 🌻(_)>🌻 YY YYY[kwiat ](_)>🌻 YY YYY🌻 i wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok........... przede wszystkim zdrowia ,a reszta poleci ........................ 👄👄