Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _protesująca_

ZWOLNIENIE LEKARSKIE W CIĄŻY POWINNO BYĆ 80%!!!!

Polecane posty

Gość piotrkowa
a ja jestem w ciązy i siedzę sobie w domu śmieszy mnie taka wrogość i zlośliwość skoro lekarz daje zwolnienie to wie, co robi. Zresztą pewnie piszę to stara panna która faceta tylko w tv widziała :-)

Gość a ja jestem za..
a ja żałuję że się frajerzyłam pracowałam w tej firmie 6lat, więc nie krótko Ty w takim razie trafiłąś na ch.uja Ale i tak uważam, że o wiele więcej jest dziewczyn, które wykorzystują nieuczciwie możliwość pójścia na L4 i 100%wypłatę i lecą na L4 w 2 misiącu ciązy, niż pracodawców, którzy wywalają sumienne pracownice pracujace do ostatniego dnia ciąży.

Gość piotrkowa
prostestujaca wiec wez sie za robote a nie 9 godzina a ty nie w pracy? kto Cie utrzymuje nierobie?

Moja znajoma tez pracowala w ciazy i w pod koniec 5m urodzila dziecko ktore niestety nie mialo szansy przezyc. Nie rozumeim was kobiety nie lepiej patrzec na wlsne i dziecka zdrowie i samopoczucie niz sie zabijac dla kogos kto i tak tego nie doceni. Tak jak ktoras wyzej pisala ze pracowala do konca a i tak ja wywalili. Dla mnie to glupota.

Gość transport....
Jagoda - z ilosci L4 w ciazy wnioskuje ze 99 % kobiet w Polsce pracuje fizycznie..... :P tylko że w większości krajów --> "... macierzyński trwa potem rok i bierze się go już w ciąży" ... A to ciekwe bo u mnie trwa 16 tygodni z czego 6 obowiazkowe PRZED porodem.... i co, dalej uwazacie ze tak wam zle ? Ze trzeba pracodawce i ZUS za wszelka cene wycyckac "bo sie nalezy" ? :P

Gość _protesująca_
ja jestem złosliwa i wrogo nastawiona??!!to raczek piotrkowa prezentujesz bardzo niska lulture osobista, choć generalnie poziom dyskusji na forum "ciąża ,macierzyństwo" to bardzo często wyzswiska i napsatlowość.... jestem juz na urlopie przedświątecznym, dzieci w przedszkolu, to czemu mam nie pisać??! a co lepiej siedziec na l4 i wyklocac sie na forum??? l

Gość a ja jestem za..
Jagoda Daruj sobie dziecinko - jak to mowi stare porzekadło "w du.pie byłaś gów.no widziałaś" 🖐️

Gość a ja jestem za..
_protestująca_ witaj również na urlopie :) 🖐️ zaraz zaczną nam wyliczać ile nam urlopu przysługuje :)

Gość ghfg
oczywiscie ze powinno byc 100% w koncu tyle lat sie na to płaci i co? weic ty albo nie jestes kobieta albo nigdy nie byłas w ciazy myslisz ze to takie fajnie siedziec 8 godz przed biurkiem z brzuchem już nie mowie o tych ktore pracują fizycznie

eee no mi sie właśnie dobrze pracowało za biurkiem po 8 godz. no tak, ale ja przecież z dinozaurów! i też jestem na urlopie, dzieci nie ma, fajnie jest :)

Gość _protesująca_
jagodo nie wierze ze ciąza obumarla, bo ktos chodzil do pracy....to niestety czasami sie zdarza...choc jest b.przykre... ja pracuje w biurze i siedzialam za biurkiem! pozdrowienia dla koleżanek na urlopach:)

Gość a ja jestem za..
Nigdy nie będzie w tym naszym kraju lepiej, skoro co drugi myśli tylko o tym,jak tu innych oszukać. Nie ma się czmu dziwić, skoro tyle młodych dziewczyn na L4, spacerujących na zakupach, skoro tylu "rencistów". Nigdy nie będzie lepiej w tym kraju. WIna systemu, a cwaniacki naród wykorzystuje jak może.

a ja jestem za.. Jagoda Daruj sobie dziecinko - jak to mowi stare porzekadło "w du.pie byłaś gów.no widziałaś " A to co Ty piszesz to sa tzw wiadomosci z dupy :D albo lepiej z glebokiego odbytu. :D

Gość a ja jestem za..
Jagoda, wychodzę z dyskusji z Tobą, nie mój poziom. Widać, że i tak nie pomiesz o co mi chodzi. Idź lepiej spać 🖐️ :p

Gość _protesująca_
baderka chyba jestesmy jedyne ktore byly w stane usiedziwc w ciazy za biurkiem:) a moze to z nami jest cos nie tak??

baderka, masz corka starsza o mies od mojego syna Gdzie Ty ja dalas? , ze piszesz ze jej nie a? Do zlobke pewnie :)

Gość a ja jestem za..
_protestująca_ oboje maluchów masz w przedszkolu:) ? Moje chłopaki jeden w starszakach, a drugi w żłobku w starszej grupie. Baderka - a Ty masz na codzień przedszkole i żłobek, czy inną instytucję wychowaczą dla swoich Dziewczynek ?

Gość _protesująca_
a ja jestem za - popieram, poziom dyskusji z jagoda zenujacy...mozna miec inne zdanie, ale po co ta napastliwosc??!!tego chcecie nauczyc wlasne dzieci??

Gość a ja jestem za..
_protestująca_ ja też z tych zza biurka 🖐️

Gość transport....
a co masz przeciwko zlobkom Jagoda ? a ja jestem za --> komuna nauczyla polakow kombinowac... komuny juz nie ma, poprzednie pokolenie sie do nowego przystosowalo a mlode okolenie kombinatorswo odziedziczylo ... :O

Gość _protesująca_
u mnie starszy juz w III grupie, mlodszy w maluszkach, oj mialam dzis starszne przejscia rano zeby ich wyciagnac do przedszkola....

Gość a ja jestem za..
Baderka, ja mam młodszego synka w żłobku i bardzo sobie chwalę!!!

Jagódka jest generalnie znana tutaj z tego, że błyszczy wszędzie gdzie sie pojawia, więc oddaję Ci honor moja droga: i tym razem Ci się zdecydowanie to udało :) :) :)

Gość _protesująca_
ja tez chwale sobie zlobki:)

Gość a ja jestem za..
transport.... Święte słowa, oj święte słowa. Dawniej można było jeszcze wszystko pozałatwiać w trakcie pracy: zakupy, fryzjer,sprawy urzędowe itp :)

baderka a jeśli nawet do żłobka to co " przeciz nie pytalam zlosliwie tylko z ciekawosci . Po co te nerwy??? :O

Gość _protesująca_
jak juz pisalam wczesniej, zamiast wydawac pieniadze na bezsensowne zwolnienia mogly by byc troche dluzsze macierzynskie,nawet o te kilka tygodni. U mnie powrot do pracy,szczegolenie z mlodszym, byl bardzo ciezki....