Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana kobiecością

Chciałabym spróbować seksu z kobietą a jestem w "normalnym" związku

Polecane posty

Sias, miły jesteś.:) Twoja Pani ma, albo będzie miała z Tobą dobrze. Też życzymy Ci pomyslności na wyboistej drodze podbojów swoich ideałów.;) Dobry wieczór Wszystkim:) Hej Karinko, dawno Cię nie "widziałam"..:)..Może wybierasz się do kraju, odebrała bym Cię na lotnisku.:P

To by dopiero byla przygoda! Z lotniska do przyjemnego hoteliku, gdzies na starym miescie, zeby bylo wszedzie blisko.....pierwszy toast w pokoju :)...przerwa na prysznic zmiana stroju i w miasto..... na uwodzicielska kolacje przy swiecach....nastepnie wypad do innego baru, gdzie graja na zywo, moze jakis jazz? jesli lubisz....atmofsera nakrecona na maxa. Wracamy do hotelu, wreczam Ci maly prezencik na powitanie ...:)

Gość Karina*
Mysia, wez pod uwage, ze to bylo na chybcika :)...mysle, ze stac mnie na jeszcze lepszy plan ;)

Gość Karina*
Nastepnego dnia rano, sniadanie do lozka, masazysta do pokoju lub silownia, prysznic, posilek, wypad na zakupy......moze jakis fryzjer, kawa z ciasteczkiem dla energii :)..wieczorem teatr, kino lub koncert...przytulna restauracja.......A jak Ty lubisz spedzac czas wolny Mysia?

Ja myślę, że miłość taka jak między kobietami ma zupełnie inny wymiar niż między facetem i kobietą. Jest bliższa sztuki i wymaga większego wysiłku i znastwa

Chociaż nie zawsze tak bywa, z facetai (niektórymi) też może być bardzo fajnie, ale wtedy musimy większy nacisk położyć na podpropogową manipulację partnerem. By za szybko nie skończył, by robił co chcemy, by pozwolił nam dojść w odpowiedni sposób. A z kobietą oddając jej się oczekujemy... i nie zawsze dostajemy co chcemy... niestety

Chyba każda powinna tego spróbować i nawet od tego zacząć. Pierwsze orgazmy by pokazać sobie jak można je osiągać i potem by było łatwiej :). Nawet bez defloarcji. Uważam, że oddawanie się od razu w ręce gruboskórym nie potrafiącym utrzymać wytrtsku i sapiącym facetom młodydh dziewczyn jest niedobre. Potem mają same problemy i często nie mogą dojść. Potem się fantazjuje. Taka szkoła miłości byłaby czymś wspaniałym dobrym. Ale pewnie i tam fantazjuje się z kimś kogo nie ma i czego się pragnie w podświadomości. Często do końca życia. Ale teraz widzę. że jest o wiele większe przyzwolenie społeczne niż było jakiś czas temu i może dlatego częściej dochodzi do takich nawet przelotnuch związków uczuciowo-erotycznych

Kolego, to się nazywa lesbijki, a na dodatek to nawet nie są potencjalne lesbijki - 3/4 kobiet czasem fantazjuje o kontakcie z inną kobietą. Niestety bardzo niewiele to w czyn wprowadza. Potem żałują, ale przedtem odwagi nie starcza. Fantazje mają urok także oczywiście

Gość Wysłannik Niebios
Wszystkie piszące tu osobniki kobieto-podobne będą smażyły się w piekle :classic_cool: ;-) Pamiętajcie o tym :classic_cool: 🖐️

Nawet jeżeli będą, to będą się smażyły razem :D, a to by było dla Was na rękę, prawda dziewczyny? :D żart Poza tym, z takim temperamentem to i lucyferem by zawładnęły. :D

Gość Karina*
Sisi, pewnie nie Ty jedna, dlatego trzeba o tym mowic. Widze, ze w czasie naszej nieobecnosci podnosisz temat, bardzo fajnie ;)

Nie wiem czy zauważyłyście ale od jakiegoś czasu takie rzeczy są bardziej społecznie przyjmowane. Czyżby wcześniej kobiety nie fantazjowały o seksie lesbijskim? Na pewno to robiły, teraz może wychodzi z cienia. Ale młodzież będzie traktowała już to jako coś bardziej normalnego, jak w antycznej Grecji.

Gość Karina*
Sisi, wyobraz sobie co sie dzialo z naszymi babkami i prababkami podczas tylu wojen, gdy zostawaly same? To musialo byc WIELKIE TABU w tamtych czasach.

No pewnie, wtedy wszelkie takie postępowania traktowane były jak zboczenie i kościół to jeszcze pogłębiał, a sam do najczystszych nie należy przecież. Ale wtedy też trzeba bylo mieć dużo dzieci bo wojny i choroby zabierały sporo ludzi. Więc wiesz... takie zachowanie gatunku. Teraz mamy ludzi za dużo prawie i można ciut popuścić z tymi dogmatami. A Ty robiłaś to z kobietą? Opowiedz proszę

Gość Karina*
Sisi, Ty masz wiecej do opowiadania niz ja ;)

Ale każda taka opowieść daje nowe spojrzenie i można się z niej czegoś nauczyć, a seks bez nauki popada w rutynę i staje się nudny ;)

Gość Karina*
Hahaha! powiedz to mojemu mezowi!

Nie będę nic mowić, bo jeszcze się poprawi i możesz przestać odwiedzać topic o miłości z kobietą będąc w związku z facetem, a szkoda byłaby wielka dla mnie przecież

Gość Karina*
Sisi :).......gdzies nam sie Mysia zapodziala, mam nadzieje, ze wszystko z Nia OK.

Nie znam jeszcze, ale mam nadzieję, że Jej się nie odmieniło i nie zapragneła teraz wyłącznie jurnych młodych chłopaków hihi

Gość myske
ja rowniez marze o sexie lesbisjkim.... kobiety sa takie delikatne , czule caluja.... musi byc cudownie .... ah....

Czytając to wszystko co pisaliscie podczas mojej nieobecności kojarzy mi się z jedną myślą: Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne mają raj na ziemi :-) och... jak mi się chcę do tego raju ...

Tak dla mnie najpiękniejsze są pocałunki i miękkość ciała. Uwielbiam także jak widzę zaczerwienienie na buzi i taki usmieszek w kącikach ust ;)