Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shadows in the night

Czy możliwa jest aż taka pomyłka lekarza?

Polecane posty

Gość ja mam 2 chłopców
3 latka i 6,5 l. chcę w przyszłości jeszcze córeczkę, ale moja babcia jest z bliźniąt, mój kuzyn ma bliźniaki, brat mojej teściowej ma bliźniaki, brat mojej mamy ma 2 pary bliźniąt i po przeczytaniu Twojego posta chyba nie zdecyduję się na trzecie :D Fajnie, że się cieszycie:) Dużo szczęścia i zdrówka dla Waszej 6-steczki :)

Gość nie rozumiem takich kobiet
wiecie co, ja się zastanawiam czy te kobiety co chcą mieć bliźniaki to czy one realnie patrzą na przyszłość, bo mam wrażenie, że nie. Przecież bliźniaki to podwójny wydatek, bo jeżeli jest dziecko jedno po drugim to to drugie może jeszcze część ubrań nosić po pierwszym, a przy bliźniakach to już nie. Do tego zapieprz. Z jednym ciężko a co mówić naraz z taką dwójką. Chyba, że obarczycie wychowywaniem swoje matki, ale nie po to kobieta chce mieć dzieci aby babki na stare lata zapierdzielały. One chcą odpocząć, swoje dzieci już wychowały. Mam znajomą co ma bliźniaki, teraz już są duże, ale ona wspomina ten okres gdy były małe jako coś okropnego.

Gość mamma 2 chłopców
do wyżej ja jedno dziecko urodziłam latem, a drugie zimą i nic nie założył po starszym, kozaki dobre w lato, tak samo kurteczka. Do tego każde dziecko inne, młodszy ma malutkie stopy, a starszy duże i nic nigdy po starszym nie pasowało.

U nas względy finansowe nie grają roli. Jedyna kwestia która mnie przeraża to opieka nad taką gromadą dzieci. My nie mamy koło siebie zastępu rodziny do pomocy. Jak będzie ciężko to po prostu zatrudnimy opiekunkę do pomocy.