Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizyta u dentysty

temat nie ciążowy ale-w jakich kolorach ubieracie choinke?zmieniacie bombki co

Polecane posty

Gość wizyta u dentysty

roku?

Gość koluszmik
:O :O debilizm niektórych siega zenitu:O

Gość dfgthyjui9o
Choinka kolorowa :) tzn. lampeczki kolorowe, bombki kolorowe a łańcuchy srebrne. Nie zmieniam bombek co roku, nie ma takiej potrzeby ;) Te co w tym roku mam to mają 4 lata

Gość to sie wypisz z nk
tak, lubię co roku wydawać 6 stów na choinkę z przyozdobieniem i latać po sklepach w poszukiwaniu nowych zestawów bombek.

Gość jeszcze nie bylam
we wszystkich kolorach tęczy plus ciastka, cukierasy, aniolki z masy solnej i coś na ksztalt aniolków lepionych przez córę, ozdoby z przedszkola, ktore cora tam stworzyła, bańki które dostala moja mama od swojej niezyjącej już babci, aniolki ktore mi się podobaly i kiedyś kupilam i kilka nietłukących, które wisialy na dole choinki jak córa uczyla się raczkowac. Jest bardzo kolorowo, tandetnie, odpustowo i z duchem swiat, czyli tak jak lubie zeby wyglądala choinka. Ubralyśmy już ją kilka dni temu bo nie moglyśmy się powstrzymać.

Gość kjmyung
Podobają mi się choinki w dwóch kolorach np. czerwono- złota lub srebrno-granatowa ale ze względu na mojego czterolatka jest bardzo kolorowa, właśnie jak to jedna z kafeterianek określiła - tandetna. Wczoraj wieczorem ubieraliśmy ją i młody szalał z radości, pomagał dzielnie :)

Gość jeszcze nie byłam
mój mąż zawiesił w tym roku prezerwatywy wypełnione swoim moczem i teraz tak słodko bimbają a jak widzę radość moich dzieci to jakoś lżej na duszy się robi jak pomyślę że pod choinkę wykupiłma im miejsca na cmentarzu i słodkie małe trumienki napewno się ucieszą :)