Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

kochane ja nie będe dyskutować z pomarańczkami bo to nie ma sensu zapraszam poprostu tutaj :) wszystkie chętne

mam adzieje że reszta dziewczyn tez sie tu przeniesie :) bo inaczej nie ma sensu

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....5..........................2 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....5..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E.......... ............5.........nie zaczęłam, nie wiem kiedy marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............zielone ewwwa.............25........... o/Mielec..................1...........zaczynam niedługo aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........17...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............16... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... wkleje żeby się nie zapodziała :)

to tyl2 kliknięcia więcej żeby się tu przenieść:) aduś jak co to wklejaj linka na tamten topic żeby dziewczyny wiedziały gdzie przejść podoba ci się tytuł?

witam dziewczyny! ja tez jestem mama po stracie:( stracilam dwoch aniolkow:( teraz na szczescie jestem w 3ciazy ktora przebiega prawidlowo 19tc:) wiem ze ciezko sie pogodzic ze strata jak dla mnie najgorzej bylo po pierwszej bo byl to dla mnie wielki szok nawet w najczarniejszych snach nie wmyslalam ze mnie to spotka! jesli moge cos doradzac to nie odpuszczajcie i walcie,nie dajcie sie splawic lekarzowi gatka typu ze duzo kobiet porania i niestety tak jest!wyciagnijcie badania od niego. ja nie odpuscialam

WITAJ DOROCIA:) zapraszamy do naszej tabelki możesz skopiowac dopisac sie i wkleić:) bardzo nam miło że do nas dołaczyłaś. ja staranka zaczne niedługo:)nie trace nadzieji bo dzidziuś jest moim największuym marzeniem

Hej ja też tam nie pasuję bo też mam od czasu do czasu ochotę na śmiech i piwko

Dorcia 832 Witaj :) Mam pytanie do Ciebie bo ja też straciłam już 2 ciąże(3 aniołki) jeśli się udalo u Ciebie-Gratuluję - co było przyczyną ?

Dorcia jeśli waliłaś o te badania to jakie miałaś robione ? widzisz nam już wyszło że mąż ma problem z chromatyną plemnikową ale ja tak ciągle mam wrażenie że może jeszcze coś pominęłam. Proszę o odpowiedz i będę bardzo wdzięczna

Prinzzeska już piszę badania to : toksoplazmoza , Chlamydia ale z posiewu nie z krwi mykoplazmy , ureoplazmy, badania genetyczne z krwi obwodowej histaroskopia (zabieg w szpitalu) przeciwciala kardiolipinowe chromatyna plemnikowa wynik to chyba bo już nie pamiętam ale zbliżony do granicy bezplodności. Sprawdze w domu to napiszę po południu. badanie na tarczycę i tu tez mam dziwny wynik bo raz wyszlo mi TSH powyżej normy po mniesiącu powtórzyłam i wyszło prawidłowo i teraz też powtórzę. czytałam że nawet wyniki mogą być dobre a tarczyca jest chora mam już namiary na lekarkę i zrobię jeszcze USG. Muszę je zrobić żeby być pewną że tu wzsystko gra.

czesc dziewczynki. dolaczam i ja do was tutaj, choc i na pierwotnym watku bede. nie udzielam sie zbyt czesto, ale jestem z wami caly czas. i prosze sie nie denerwowac, przeciez tak naprawde nic zlego sie nie dzieje, tak? NERWUSEK, klapsa w dupsko zaraz dostaniesz za niepotrzebny wnerw, tak? :) witam nowa kolezanke, przytulam i jednoczesnie gratuluje obecnego stanu :). papatki 4 all 👄

kaem chyba każda bedzie na pierwotnym wątku:) ale chyba nas tu nioe opuścisz? myśle ze nowy wątek będzi edobrym rozwiązaniem.

Hej kochane ❤️ Ja tylko na chwilkę, po tym co się wczoraj wydarzyło nie mam ochoty już na udzielanie się. Ale będę na pewno Was podczytywać :) za bardzo zaangażowałam się emocjonalnie na forum i teksty typu o wampirach energetycznych, egoistkach bądź tekst że jest grupka która jest niestosowna dobiły mnie. BUZIACZKI słonka :)

Czesc dziewczynki. Przeczytalam to wszystko i z jednej strony pomaranczki maja racje. Tez myslalam, zeby odejsc z tego forum, jak tylko dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Nie chialam robic nikomu przykrosci, ze mnie sie udalo, a ktoras z Was musi odczekac jakis okres czasu do nastepnych staran. Niekiedy nie pisalam po kilka dni, ale nie moglam tak poprostu sobie odejsc. Za bardzo sie z Wami zwiazalam i nie potarafilabym chyba tak nagle zniknac. Kiedy w kwietniu tego roku dolaczylam na to forum, spotkalam sie tutaj z bardzo wielka zyczliwoscia. Gdyby nie Wy, nie wiem ile czasu zajeloby mi dochodzenie do siebie po tak okropnej stracie:( Dziekuje Wam kochane 👄

i my tez bedziemy starac sie jak tylko możemy o swoje małe szczęścia:)no wiadomo że wszystkie może nie będziemy wtym samym czasie w ciąży ,ale wy cięzarówki i mamy dajecie mi nadzieje że mi tez się uda,ale rozumie dziewczyny którym cięzko z tym mi tez czasem jest.

aaaaaaaaa teraz kawusia:)kto nie może prawdziwej to inaczke:)

ineczke miało być. policzyłam ze 10 kobitek już jest w ciąży:)super oby tak dalej :)