Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elvira aliena

mążnie dostał pensji na święta,jesteśmy bez niczego z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość a ja kurwaaaaa
a ja kurwa do tej pory nie otrzymalam odpowiedzi dlaczego autorka nie pojdzie wziac do millenium darmowej pozyczki. od reki, na dowod.. 2 miesiace bez odsetek... jak wezmie pozyczke na 1000zł czy chociazby karte kredytowa to sie nic nie stanie.. mnie 19 nastolatce taka karte z limitem 1000zł dali bez zadnych pytan :D a ja to nawet zatrudnienia nigdzie nie mam :D autorko jak sie nie ustosunkujesz wkoncu po tym jak 10raz to pisze.. to sie mozesz pozegnac z topikiem :D

Gość a ja kurwaaaaa
licze do 5 i po topie CZEMU NIE POJDZIESZ PO POZYCZKE DO MILLENIUM. POZYCZKA NA 1000ZŁ I ODDAJESZ BEZ ZADNYCH ODSETEK W STYCZNIU. ALBO WYROBIENIE SOBIE KARTY KREDYTOWEJ czekam..

Gość a ja kurwaaaaa
JEDEN!!! od pozyczania to sa banki. wiesz, ze bedziesz mogla ludziom w styczniu oddac to i bez problemu oddasz bankowi. chyba, ze zdajesz sobie sprawe z tego ze ludzi mozesz w chuja zrobic, a bank to komornika wysle :D

Gość anydaynow
a Ty co? pracujesz dla millenium :-)

Gość a ja kurwaaaaa
nie pracuje. tylko mowie, ze majac 19 lat, nie bedac nigdzie zatrudniona.. pokazujac jedynie dowod dostalam karte kredytowa z limitem 1000zł. mozna spokojnie zadłużenie splacic w przeciagu miesiaca bez odsetek, albo zglosic sie do banku i rozłożyć sobie na raty. ja rozlożylam na 24 raty. zaplace ok 60zł wiecej, ale miesiecznie place za to 45 zł. ale autorka przeciez bedzie mogla oddac w styczniu calosc i nie musi sie od razu na 1000zł zadłużać. moze tez wziac pilna pozyczke. tez na dowód i tam ma 2 miesiące bez odsetek.. DWA!!!

Gość majucha
ja przez chwile pomyslalam ze to prowo bo o tej matce takie niejasnosci ale ostatecznie znalazla inne rozwiazanie i ja jej osobiscie wierze i wspolczuje...mam nadzieje ze maz cos zalatwi w sprawie z wyplata... a Ty od tych bankow! nie kazdy ma ochote sie zaduzac taka prawda...znalazla inne moim zdaniem lepsze rozwiazanie...

Gość a ja kurwaaaaa
ale u kafeterian to juz chce sie zadluzac??? :D zreszta ... to niech ona mi to napisze. poddalam jej ok 10 rozwiazan sytuacji ale kurwa nawet nie raczyla odpisac. takie prowo grubymi nicmi szyte! jak jej ktos podaje rozsadne rozwiazanie to olewa i nie raczy sie ustosunkowac.. na pytania o przyjaciol i rodzine tez nie odpisala. bo tak jej wygodnie :D TRZY!!!

Gość majucha
zadłużać* mialo byc ;) nie interesuje mnie to ale piszesz ze dostalas pozyczke ekspresowa mimo ze nie masz pracy to z czego placisz to 45 zlotych miesiecznie? ktos Ci na to musi dac...a oni ledwo wiaza koniec z koncem i pewnie to by ich jeszcze bardziej pozamiatalo, poza tym karta debetowa to najgorsze gowno jakie moze byc! to sie ciagnie i nie widac konca! potem sie okazuje ze sie placilo same odsetki...

Gość majucha
a ja ku(r)waaaaa - przeciez pisala ze nikt z rodziny jej nie pomoze

Gość a ja kurwaaaaa
to czytaj uwaznie. chciala kase pozyczac od nas i twierdzila ze mialaby oddac w styczniu. rownie dobrze moglaby bankowi oddac... zreszta kurwa co ty jej adwokat? ja sie jej pytam a nie ciebie!!! niech ona zacznie odpowiadac na pytania!!! prosili ja ludzie zeby zajrzala w umowe i byli tutaj skorzy jej sluzyc rada prawda co ma dalej zrobic, to jak grochem o sciane!!!!

Gość ile dzieci maja lat..
tez nie napisala., na zaproszenie na swieta w Lodzi tez nie zareagowala, nie udalo sie jej wyludzic to zaraz bedzie inny topik na naciaganie pieniedzy..

Gość mama alicji
SŁUCHAJ PODŁA OSZUSTKO I CI KTORZY PISALI NA TYM TOPIKU napisala do mnie niby autorka tego e maila, wyslala zdjecie z dziecmi z mezem, jedno dziecko w wieku mojej malej wiec mysle sobie co mi szkodzi w sumie teraz mamy sytuacje dosc dobra, to jej wysle 150 zl-moze nie duzo ale na jedzenie by wystarczylo osoba z e maila podala nr konta przelalam pieniadze wchodze na e maila i szok- ODZYWA SIE PRAWDZIWA AUTORKA DLA OSOBY KTORA WYŁUDZILA ODEMNIE PIENIADZE POZDROWIENIA SRODKOWYM PALCEM mniejsza o to- byl czas kiedy musialam skorzystac z uslug providenta, AUTORKO MYLISZ SIE na umowe zlecenie daja ci kredyt bez najmniejszego problemu

Gość ooolllkalolka
mama Alicji - zgłoś to na policje! Oszuści nie mogą zostać bezkarni, Ty zapracowałaś na te pieniądze a policja i tak dojdzie do tej osoby. Proszę nie zostawiaj tak tej sytuacji..

Jesli jest to tylko 1 przyupadek mamy tylko 150 zł to będzie niska szkodliwość. :(

Gość mama alicji
ale do cholery jak tak patrze to nie wiem czy to autorka dostala ode mnie pieniadze czy ktos inny bo przeciez nikt sie nie przyzna

Gość mama alicji
kicak przyjmijmy ze pieniadze wyslalam autorce a glosic nic nie bede przeciez dobrowolnie kase poslalam

mamo alicji, chcialas byc dobra , to trzeba bylo podjechac do domu samotnej matki. a tak zachecilas innych kretaczy do dalszych krętactw - bo 150zl piechota nie chodzi, a wychodzi na to, ze jak troszke posciemniac w kafejce to zawsze jakas dobra golebiczka sypnie groszem - ryzyk fizyk - zawsze mozna sprobowac, az nuz sie uda. i tej sie udalo.

Gość inegza83
ludzie nie bądźcie naiwni.......sama nie mam na święta, nawet karpia w tym roku nie będzie ale wolę szukać pomocy w moim mieście....sama pisałam kilka ogłoszeń o ubranka dla synka ale jeśli proszę o pomoc to bez spotkanie bez problemu wchodzi w grę. Ludzie!!! Jak chcecie pomóc to róbcie to rozsądnie...pomagajcie ale tym co pomocy potrzebują a nie wspierajcie oszustów i nierobów ....

Gość inegza83
mój mąż w tym miesiącu dostał tylko 400 zł pensji. Wypłakałam swoje po cichu bo widzę jak mu ciężko....bierze fuchy. Wraca z pracy je obiad i jedzie na fuchy...do 22 nawet do 23... i jakoś sobie musimy poradzić...do tego mamy dziecko niepełnosprawne. Da się?

Gość a mój mąż dostał tylko stówę
popłakaliśmy się, ale nie prosiliśmy nikogo o pomoc. Mamy czwórkę dzieci i chorą matkę, ale nie prosimy o pomoc, bo jesteśmy zaradni.

Gość inegza83
pomimo tego wszystkiego zawsze wydaje mi się , że są ludzie którzy mają jeszcze gorzej......podziwiam, że przy czwórce dzieci dajecie radę....

Gość przeciez to sciema ludzie!!!
autorka nie odpowiada na niewygodne dla niej pytania, ścieme wali taka ze od razu widac ze to prowo ale znalezli sie naiwni ludzie ktorzy chca przelac kase bo widocznie maja jej za duzo :o Tak samo z tymi obrączkami :D No śmiech na sali :D Chce wzbudzić litość ale jakoś jej to nie wychodzi :o Ja kiedyś też miałam moment gdzie w lodówce pustki, jadłam sam makaron (który z resztą dostałam od sąsiadki), nawet bez soli bo już mi soli brakło, w domu siedziałam w kurtce i pod kołdrą bo nie miałam nawet na opał a wtedy były straszne mrozy, nawet na herbatę nie miałam to piłam tylko gorącą wodę żeby się rozgrzać :o i nigdy nie byłabym tak bezczelna żeby prosić ludzi na forum o pomoc, zwłaszcza ze ty autorko nie masz złej sytuacji tylko naciagasz ludzi a pomyśl ile osób potrzebuje pomocy :o Przyjdzie taka oszustka jak ty i wyciąga kase a pozniej jedzie na wczasy do ciepłych krajów :o Pewnie zbierasz na urlop świąteczny w górach :o Jeśli to jest ściema i oszukujesz to życze ci zebys nieraz doznala takiej biedy jak opisalam wyzej :o Tak naprawdę biedni ludzie wstydzą się prosić o pomoc, nawet jak na chleb nie mają, taka jest prawda a ty bez niczego ot tak wyłudzasz pieniądze :o

Gość deszczowa piosenka :)
Jeżeli to prawda co piszesz to współczuję Ci i Twojej rodzinie... Obyście dostali jeszcze te pieniądze. Tylko rzeczywiście po co piszesz o tych obrączkach? Bo faktycznie ma to chyba poskutkować wywołaniem litości. Moi rodzice też kiedyś - sporo lat temu sprzedali obrączki bo nie mieli pieniędzy... I jakoś nie trąbili o tym wszem i wobec :O

Gość na mnie to tak nie podziałało
obrączki? To tylko rzecz i to mało użyteczna, zawsze można odkupić w lepszych czasach. Bardziej bym się wzruszyła, gdyby powiedziała, że sprzedają łóżeczko dziecka i będzie spać z nimi, albo nie wiem, pralkę, kompa - coś co jest potrzebne.

Gość zastanawia mnie dlaczego
panna zarejestrowala nick dopiero na tym temacie.... czyżby to był jej pierwszy temat na kafeterii? Jesli tak to jest zdumiewająco oblatana co do panujących tu zwyczajów :P

Gość inegza83
kraków

Gość moje wpadki kuchenne:
autorka chyba poleciała do lombardu z samego rana:D

Gość nie błagaj...
Taaa jasne, posiedziała do nocy przy kompie, fajnie się wybawiła to teraz odsypia. Pewnie dzieci i męża nie ma!