Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elvira aliena

mążnie dostał pensji na święta,jesteśmy bez niczego z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość daj tego linka na nk
koles i tak pewnie ma zablokowane odawanie komentarzy,chce chociaz sie upewnic ze naprawde takowy istnieje i nie pisze ze jutro,tylko daj teraz,chce pomoc twojej rodzinie,niezaleznie czy dostaniecie ta wyplate czy nie.ale chce sie jakos upewniac ze to co mowsiz jest prawda

No i macie odpowiedz. Ja myślę, że jeśli ktoś chce pomóc niech poda maila swojego. Autorka swojego może nie chce podać publicznie. Ja jak byłam w trudnej sytuacji materialnej bardzo się tego wstydziłam :(. Jeśli autorka nie napisze do Was maila tzn nie chce żeby jej pomóc. W mailu powinien być jej nr telefonu i jakieś dane. Poza tym ja gdybym chciała żeby ktoś mi pomógł prosiłabym raczej o rzeczową pomoc. Jeśli finansową to podałabym dane takie jak imię i nazwisko oraz wysłała jakieś ksero dowodu czy może innego dokumentu z moim nazwiskiem. Wtedy można pomóc. W ciemno nic nie wysyłajcie...

nie będę nic na siłe udawadniać piszę prawdę jeśli jest ktoś ktomi wierzy to dobrze zrobi zaczerniłam sie bo ktos mi robi na złość

Ja bym przyjęła jedzenie. Paczka może być fajna i dotrze przed świętami. Można przecież wysłać barszczyk w opakowaniu, uszka zapakowane, jakieś prezenty dla dziecka. Po świętach mąż autorki ma dostać pieniądze.

no to współczuję ci bazienka,uważasz sie za takiego psychologa a odmawiasz pomocy matce z dwójką dzieci źle trafiłaś z przewidywaniami prowident na umowe zlecenie nie pożycza gratuluje walki z dobroczynnością

Gość nie mam nicka na dzisiaj
a czy ty autorko nie rozumiesz, ze jak proszenie nic nie da to mąż moze od razu cos zdzialac powolujac sie na podstawe prawną? aha i ja jestem z lodzi. u mnie na wigilii mialo byc osob 8 jednak bedzie tylko 5, a jedzenia jest narobione od cholery. jestem skora cie zaprosic. nawet sie jakies prezenty dla dzieciakow znajda :)

Gość a pomylscie ze ktos nie chce
publicznie podawac maila ja mam swoj adres od 10 lat niezmienny i nie chce dostawac jakichs glupich wiadomosci od kogos ktotu przypadkiem trafi na forum i dorwie sie do mojego maila naprawde cche pomoc,szczerze,ale niech autorka da jakis dowod ze mowi prawde,niech da tego linka na nk i bedzie po wszystkim albo skoro wie ze ten koles sobie nowe fotki dodaje to pewnie tez jest na nk,wiec autorko podaj moze linka do swoejgo konta na nk, skoro do domu zapraszazsz zebysmy Ci uwierzyli to nie bedzie chyb problkemem dac linka na nk

Jeśli kobieta potrzebuje i naprawdę nie ma jedzenia to uzna, że wszystko się przyda. Ja byłam w trudnej sytuacji, rozumiem jak to jest, ale dumę trzeba schować głęboko ponieważ są dzieci. Jeśli autorko będziesz w lepszej sytuacji finansowej, podziękujesz tym którzy chcieli Ci pomóc. Odeślesz np im jakiś prezent lub zaprosisz do siebie np. :)

Gość leleum polelum
a to dziwne, wiesz.. ja jestem osoba niepracującą, zadnej umowy nie mam... a w millenium od ręki dostalam kilkakrotnie pozyczke na 3 i pol tysiaca, malo tego mam karte kredytowa na 1000 zł w razie czego. moze idz do millenium? tam maja teraz taka promocje na pozyczki od ręki na dowód. mowie calkiem serio. mam 19 lat i taką pożyczke dostałąm. oczywiscie odsetki są kolosalne, ale jest okres 2 miesiecy gdzie nie naliczają odsetek. wiec w styczniu mozesz spokojnie oddac.

bazienka nie chcesz pomóc - nie pomagaj proszę cię i opuść ten topik twoje wymadrzanie jest trafione kulą wpłot nie chce nikogo oszukać a zadeklarowałam zaproszenie do mojego skromnego domu

Gość leleum polelum
ale tu nikt nie mowi o pieniadzach, o datkach, o paczkach. niech autorka wezmie kurwa mac do łąpy umowe na podstawie jakiej jest zatrudniony jej mąż i nam tutaj napisze co w niej jest. jestli jest napisane, ze do 20 ma wyplacac pensje.. to jej tutaj sluzymy rada co ma dalej z tym fantem zrobic! i zadne paczki nie beda potrzebne bo szef bedzie musial ta pensje wyplacic. czy mu sie to podoba czy nie!

dajcie spokoj, rozumiem, przed swietami serca bardziej są otwarte, ale to prowokacja i wstepna proba wybadania gruntu, czy da sie cos wyludzic. dziewczyny proponuja realna pomoc, a tu cisza - makaron i barszczyk nie pasuje. byl czas, kiedy sama musialam wybierac czy kupic myslo w kostce bambino czy serek topiony, bo nie bylo stac na 2 rzeczy i gdyby ktos wyszedl z propozycja paczki, skakalabym z radosci, bo bylaby to ogromna pomoc i ulga, i chwila spokoju, ze jest co jesc przez jakis czas, a tu proszę. jutro moze bedzie forsa? to co tu robisz dzis? i co to za wpisa, czy ktos tu ci pomoze? ile chcesz przelewu?

osoby które chcą udowodnić że jestem wyłudzaczką i oszustką nie produkujcie sie proszę was jest tu pare osób które chcą pomóc,tomi wystarczy

Jak dotychczas maila z pomocą wysłała jedna osoba i autorka odpowiedziała że do niej napisze w razie co. ps. Niektórzy z Was są świetni :) nawet chcecie dziewczynę zaprosić na wigilię, super :))), szkoda, że ja nie miałam neta jak byłam w takiej sytuacji, zawsze ktoś chociaż dobre słowo by powiedział. Są jednak jeszcze dobrzy ludzie :). Ps. Proszę więc wszystkich żeby nigdy nie wykorzystywali w bezsensowny sposób tej dobroci, która pozostała w ludziach mimo okropnych czasów i wszechobecnej komercji.

Gość dziewczyno aczy ty nie masz za
dnego rodzenstwa a mąz? gdzie rodzice ?????????????? tesciowei??????????????????????????????????przeizez mozesz isc do nich na swieta

Gość leleum polelum
ale chuj tam. widze moje sensowne posty sa ignorowane bo to jest na rzecz prowokatorce. juz jej powoedzialam co ma zrobic. 1. wziac umowe do lapy i zobaczyc co tam jest i nas sie spytac co dalej z tym robic 2. isc do banku millenium, gdzie na 100% jej dadza pozyczke. albo przynajmniej mozna wyrobic sobie karte kredytowa. teraz taka specjalna oferta jest przygotowana dla kobiet, ze jest zwracane 5% od zakupów w konkretnych sklepach.. wiec nawet zniżke bedzie miala na zakupy. ale chuja.. jak grochem o sciane

Gość ja do końca nie rozumiem
o co chodzi z tym mężem, dlaczego nie dostał, a miał dostać? Dostaje zwykle w tym dniu miesiąca, który już minął, czy może, jak w wielu firmach, dostawał w grudniu wyjątkowo przed świętami, a w tym roku nie, czy może pracuje na czarno i szef się wypiął? Każda z tych sytuacji ma wyjście, my tu możemy się całkiem za darmo podzielić wiedzą, jaką kto ma.

dziewczyno aczy ty nie masz za dnego rodzenstwa a mąz? gdzie rodzice ?????????????? tesciowei??????????????????????????????????przeizez mozesz isc do nich na swieta PONAWIAM Swoje pytanie do autorki

Gość majucha
Anikas!! Calkowicie sie z Toba zgadzam!! jestem powiem szczerze zdumiona ze w dzisiejszych czasach sa jeszcze ludzie skorzy do pomocy. Az serce rosnie jak sie takie cos widzi :)

jak patrzę na jego zdjęcia z synkiem w dobrobycie to płyną mi łzy po policzkach moje dzieci nie dostaną prezentów córka marzy o prezencie my głodujemy on nie zwraca na nas uwagi a nawet chyba juz wziął urolp dlaczego mam takie życie ?

owszem, mozemy sie podzielic i wiedza i dobrą radą i jedzeniem i pieniedzmi przy takiej potrzebie, ale z osobą naprawde potrzebującą a autorka o niczym nie ma pojecia, jutro sie skonsultuje z kims bardziej bystrym

Gość bo jesteś d u p a wołowa
dlatego masz takie życie!

dziewczyno aczy ty nie masz za dziewczyno aczy ty nie masz za dnego rodzenstwa a mąz? gdzie rodzice ?????????????? tesciowei??????????????????????????????????przeizez mozesz isc do nich na swieta NO SLUCHAM????????????????????????????????

Gość bo jesteś d u p a wołowa
Dziadkowie nie dadzą wnukom żadnego prezentu? Nawet czekolady? Tylko nie pisz, że są biedni i nawet na to nie mają!

Gość dobra autorko chcialam pomoc
ale ty sama nie wiesz czego chcesz wiec sie ugryz w d... zresuta bazienka ma racje,krecisz cos niemilosiernie i tyle jest nas tu kilka osob ktore chca pomoc niezaleznie od tego czy bedzie ta wyplata sjutro czy nie a ty masz nas w nosie,wiec ja ciebie juz tez a pomyslec ze taka glupia bylam i naprawde pomoc chcialam ale jak sama nie wiesz czego chcesz to spadaj

elvira alienave ta ciekaweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ty nie masz rodziców ? mąz tez niema rodziców? i rozumime jestescie jedynakami???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akurat