Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elvira aliena

mążnie dostał pensji na święta,jesteśmy bez niczego z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość Agabag
Podaj numer konta wyślę ci parę złotych

Gość dziewczyno aczy ty nie masz za
autorka napisala ze niema rodziców ani tesciów fajnePROWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Gość nnnnnnnn
halo halo wyplate maz zawsze dostaje 20 a ty juz piszesz ze glodujecie ? wiem ze prywaciarze sie spozniaja z kasa bo moja rodzina tez dlugo tak zyla...ale juz nie macie kasy?ani 20zl wam nei zostalo? albo jestes bardzo nierozsadna, albo biedna(caritas i inne instytucje naprawde pomagaja..) albo ten topic to sciema, nie zycze nikomu zle i nie chce oskarzac ale cos mi sie widzi ze to raczej ta 3 opcja ;]

Nie wierzę w to co czytam... Ile takich topików juz było? Jeszcze dzisiaj czytałam podobny. Chociaż wydaje mi się, że teraz ktoś próbuje się podszyć pod osławioną Panią z Łodzi. Nie można kilka razy popełniać tego samego błędu. To już byłoby poniżej pewnego poziomu.

Gość bo jesteś d u p a wołowa
"gdzie mam pójśc po pomoc ? matka nie ma" To napisałaś na 1 stronie, więc co teraz piszesz że oboje nie macie rodziców!

Gość gdzie mieszkasz ?
i myślisz, że dzieciom bardziej potrzebna byłaby renta po Tobie niż Twoja miłość ? Jesteś prymitywna.... I pewnie nie zdajesz sobie sprawy z tego, że osoby, które chciały Ci pomóc, być może nie pomogą osobom naprawdę potrzebującym pomocy ? Przez takie kobiety jak Ty ! Mam nadzieję, że chociaż dobrze się bawisz... Ale życzę Ci, żebyś znalazła się kiedyś w takiej sytuacji, którą opisujesz.... Myślę, że wtedy też będziesz się dobrze bawiła.... Bo w końcu jak się bawić, to na całego :-)))

Gość leleum polelum
na pierwszej stronie pisała, ze mama jej nie da bo sama nie da. a teraz, ze nie ma mamy? ja czekam na odpowiedz!!!!!!!!!! CO JEST NAPISANE W UMOWIE ODNOSNIE PŁACY DLACZEGO NIE WEZMIESZ POZYCZKI Z BANKU MILLENIUM - NA 100% DAJA NA DOWOD TERAZ.! SŁUCHAAAAAAM???????????????????????????????????

widac ze to jaks sciemniara TAAAAA NIEMA RODZICÓW TESCIÓW TEZ NIEMA RODZENSTWA TEZ NIEMA I JEJ MĄZ TEZ NIEMA HMMMMM DZIWNE

Gość majucha
bo jesteś d u p a wołowa - masz racje jak tak patrze teraz na to! jedno wyklucza drugie tu niby matka nie ma a tutaj ze nie mam rodzicow hmmm...ciekawe co autorka na to odpowie...

Dziewczyna jest w szoku jakimś. Jutro do Caritas i już. Oni pomogą. Teraz przed świętami mają paczki żywnościowe. Po to są organizowane zbiórki żywności. Dla dzieci też coś się znajdzie. Skoro nie pracujesz dzieci nie dostaną renty, więc nawet tak nie myśl bo to egoizm. Trzeba być odpowiedzialnym mimo trudności zapewne przejściowych.

autorka cis znikła jak dla mnie to ISTNE PROWO JAK NIC!!!!!

Autorko, nie rozumiesz prostych pytan i komuniktów . Sorry, ale chyba jakas opóźniona jestes... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Albo dalej próbujesz prowokowac:) Albo wyłudzic.

elvira alienave autorko noi co z moim pytaniem???????????????????? RODZICÓW NIE MASZ ? TESCIÓW TEZ? RODZENSTWA TEZ? ANI MĄZ TEZ NIEMA? HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁL

Jeśli jesteś w danej parafii to podajesz imię, nazwisko i adres. Dobrze, jeśli dzieci były tam chrzczone, ewentualnie miały komunię, wówczas nawet nie musisz być zapisana do tej parafii.

tys jest faktycznie jakas opózniona w rozwoju:/

Nie wydawajcie pochopnych sądów. Dziewczyna może po raz pierwszy znalazła się w trudnej sytuacji i nie ma pojęcia o pomocy. Ja powiedziałam co trzeba zrobić i tak autorko zrób, wszystko na temat.

Ja myślę, że najodpowiedniejszy byłby jednak psychiatra. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby zakładać takie tematy na forum. Ja w to nie wierzę, w ani jedno słowo. Jak dla mnie to nie jest nawet próba wyłudzenia czegokolowiek, to jest marna prowokacja. Nie życzę nikomu źle, ale jeśli przeżyjesz kiedyś taką sytuację, z jaką boryka się w Polsce wiele rodzin i za przeproszeniem nie pierdoli o tym na forum, tylko działa, to może w końcu życie Cię czegoś nauczy.

po co ci wiadomość czy mam rodziców ? mam rodziców daleko mieszkających i w niczym mi nie pomogą, są starzy,biedni i chorzy nie będę ich prosić o pieniądze bosz daj mi juz spokój nie mam na kogo liczyć i koniec,nie mam kogo poprosić mąż pracował

ta nie masz hahahaha hahahahahahaha a tesciowe tez mieszkają daleko?????????? czy tez ich nie masz ? a rodzenstwo?

SASIEDZI ? ZNAJOMI TEZ NIE MASZ??? HMM BO TO DOSC DZIWNE

szukasz pomocy na cafe a gdzie przyjaciele tesciowie?????????????????????????????? cos scemniasz i to widac gołym okiem

Gość bo jesteś d u p a wołowa
Rodzice są daleko i nie spędzacie razem świąt? Emerytury nie mają?

nikt mi nie pomoże ani rodzice ani teściowa ani sąsiad mąż pracuje i jest uczciwy a szef nie chce tej pensji wliczyć sobie w tegoroczny budżet i przesunął na styczeń bo mu sie to opłaca i koniec tak oszukują

a tesciowie gdzie tez starzy i bedni itez mieszkja daleko zapewne!!!! znajomych ani bliskiej rodziny tez niema przyjaciól

Dajcie spokój, tak nie wolno. Zaproponujcie lepiej swoje wyjście z trudnej sytuacji, zamiast osadzać. Ja dziewczynę rozumiem. Różnie jest w życiu, a i ludzie robią prowokacje i stąd ta nieufność. Podawajcie możliwości wyjścia z tej sytuacji a być może autorka skorzysta i już, jak nie to nie, po co tak się wkurzać.

jeśli nie dostanę tych pieniędzy przed świtami to obiecuję Wam tutaj uroczyście pokażę wam link szefa mojego męża człowieka który zablokował mu pensję przed świętami zrobię to na bank macie moje słowo a ja z gęby podeszwy nie robię

Gość leleum polelum
to jej kurwa od godziny mowie CZEMU NIE POJDZIESZ PO POZYCZKE DO MILLENIUM. POZYCZKA NA 1000ZŁ I ODDAJESZ BEZ ZADNYCH ODSETEK W STYCZNIU. ALBO WYROBIENIE SOBIE KARTY KREDYTOWEJ TO JUZ NIE TE CZASY ZE TRZEBA MIEC ZASWIADCZENIA BOG WIE JAKIE ZEBY KARTE KREDYTOWA DOSTAC... IDZIESZ I OD REKI DOSTAJESZ.

Gość ja się nie dziwię
sama nie dostałam wypłaty od listopada, prosiłam w tamtym tygodniu, a suka ze słodką miną powiedziała mi, że w pierwszych dniach stycznia będę miała wszystko wypłacone, ręce mi opadły, zatkało mnie, nie byłam w stanie wydusić jednego słowa, odwróciłam się i poszłam- bez słowa, przy ludziach nie chciałam płakać, nawet nie miałabym chyba na to siły taką czułam niemoc :( także jeśli to nie prowo to rozumię autorkę :( ja idę do mamy na święta, choć jej się też nie przelewa (żyje z renty), przyjaciółka proponowała mi pożyczyć- odmówiłam- nie potrafię tak, mam swoje pieniądze i tylko przez jakiejś szmaty kaprys i widzi mi się moje dzieci będą miały święta takie jakie będą miały -ok! ja to przetrwam! tylko mam nadzieję, że i ona kiedyś tego doświadczy-życzę jej tego samego! zastanawiam się tylko czy jej rodzina lub ktoś z przyjaciół będzie chciał pomóc- modlę się oby takiej osoby nie miała!