Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość dlaczego tyle ostatnio topiców
Magda (nazwiska nie będę pisała) A co do żartów miałam na myśli wkładanie starego żarcia do plecaka.

Gość hę_______
ty sie chyba wsrod ludzi nie chowalas; normalni rodzice ucza dzieci bronic slabszych albo przynajmniej tolerowac (zreszta nie wiem czemu az tolerowac). niesmialosc to nic zlego! poza tym to nie jest wina osoby ktora ma ta przypadlosc :o chyba w dzungli powinnas zyc; pasujesz tam, bo tam jest ;prawo silniejszego

Gość hę_______
czemu swojej mamie nie wlozysz starego zarcia do torebki przed jej wyjsciem do pracy zamiast normalnych kanapek? sama powiedzialas ze to tylko zart :o

Druga sprawa to autor miał rację że stanął w obronie kobiety. Prawdziwy mężczyzna porozmawiałby z kobietą za co go tak traktuje, przeprosił, wyjaśnił a ten szmaciarz leci z wyzwiskami.

Takie rzeczy robi się w dzieciństwie między rówieśnikami. Jak ktoś ma od 13-15 lat lub 16-20 to takie głupie zachowania przychodzą mu do głowy.

Gość hę_______
to moja ostatnia propozycja dla ciebie: wloz swojej "madrej" i "cudownej" mamusi stare zarcie do plecaka zamiast normalnych kanapek i jak sie okaze ze nie zna sie na zartach, to moze ją lepiej dręcz, a nie niewinnych ludzi!

Widzę że temat jeszcze istnieje to teraz wam przedstawię co po tym wydarzeniu zrobił ten skończony debil. Spotkałem jego i jego brata na mieście i oboje mi grozili że mnie zabiją i nie widziałem żeby to z ich strony były żarty nie dośc że grozili mnie to zagrozili jeszcze że z tamtą dziewczyną zrobią to samo.

Gość hę_______
i co w zwiazku z tym bohemas? jeszcze ci malo? puknij sie w glowe. normalny czlowiek juz dawno by mu dal spokoj, chocby dla wlasnego dobra zaczynales to masz i odwal sie od niego

Takie rzeczy się robi w dzieciństwie! - podstawówka - gimnazjum - i szkoła średnia i to co najwyżej kolegom ze szkoły.

bohemas1 - z czymś takim poszłabym na policję.

Gość hę_______
raczej powinien ze sobą iść do psychiatry:o

Wiem że powinnem tak zrobic. Chociaż pewnie to były tylko groźby, na własnej skórze przekonałem się że ten chłopak i jego rodzina to psychopaci. Jego matka nie raz jak już wpisałem parowała do szkoły, darła się na uczniów a koleżankę którą ostatnio wyzywał nie raz uderzyła w twarz.

On może źle się zachowuje ale jego zachowanie jest uzasadnione! On jeszcze jest dzieckiem, tamten też jest dzieckiem ale to co teraz ten gówniarz robi nie jest zgodne z prawem.

Gość do dlaczego tyle ostatnio topi
Sama jestes szmata!

Gość hę_______
hahaha a masowe znecanie sie psychiczne nad jednostka tez jest niezgodne z prawem:p zdziwiona?

Z naszej strony to tylko jaja, gdyby on miał poczucie humoru nie zachowywałby się tak a tak doprowadził do tego że w klasie nie jest lubiany, wszyscy się z niego śmieją i ma to co mu się należy. Ale teraz przekonałem się że to jest po prostu zwykły psychol.

Gość bohemas1,
nie wykluczam, że przed 10 minutami skonsumowałem mętny wywar z grzybków halucynek, a następnie zwinnie podkradając osiem mandarynek imigrowałem wyżute owoce do roztworu :classic_cool:

Gość Kinga 124
Z tego gościa jakiś obłąkany typ, żeby tak traktować kobietę. Ja bym od razu poszła z tym do moich rodziców i dyrektorki, żeby się z nim rozprawili ;/

Gratuluje podszywu. Widzę że to forum służy wam głównie do tego. Ale przekonałem się że najlepiej będzie jak wszyscy w klasie się zbiorą i pójdą przeciw temu chłopakowi na policję.

Gość do kinga 124
Kolejna madra. A co to? Kobieta to jakies bostwo, ona pierwsza zaatakowala tego "goscia" a ten czlowiek sie tylko bronil.

Gość Kinga 124
Bardzo dobry pomysł, na takich psycholi jak on to tylko poprawczak/ więzienie. Coś niesamowitego żeby chłopak w stosunku do kobiety tak się zachowywał.

Gość Kinga 124
wiesz gdyby chłopak był dobrze wychowany to nawet w największych nerwach by się tak nie zachowywał. Ogólnie skoro raz jest wybuchowy i agresywny a raz spokojny i miły to zapewne ma zaburzenia maniakalne do psychiatry z nim ;/

Gość do kinga 124
Jestes wredna suka! Dobrze powiedzial, powinien suce w gebe dac a nie matka nasylac by dawala tej malej kurwie po pysku.

Gość bohemas1,
Muszę się pochwalić, że w ramach rozrywki szoruję wierzchnią stroną języka po ogonie hipopotama karłowatego z sieradzkiego Zoo :classic_cool:

Widzę że jest coraz więcej podszywów pode mnie. Widzę że wielu kobietom przeszkadza to że stanąłem w obronie kobiety.

Gość Kinga 124
Czemu takiego buca bronicie, ciekawe czy gdybyście byli na miejscu osoby go znającej tez byście go bronili. A jego stara jakim prawem bije dziewczynę jak nie jej córka. Jak pozwiecie tego gostka, to jego matkę też za stosowanie fizycznej przemocy i jego brata za groźby słowne. Z takim czymś należy zrobić porządek.

Gość bohemas1,
Nielogiczność moich wypowiedzi wynika skąd, iż w tym samym czasie z pewną dozą nieśmiałości przeglądam forum erotyczne i dla zachowania bezpieczeństwa równo co trzy sekundy oglądam się za siebie w poszukiwaniu ewentualnego świadka moich poczynań :classic_cool:

Wszyscy w klasie go nie lubią, śmieją się z niego. On się nie odzywa do nas, idzie swoim kierunku i siedzi sam. Dlatego te rzeczy które my mu robimy są tylko dla jaj. A on dostaje szału, nie ma w nim za grosz poczucia humoru. Cała jego rodzina jest jakaś pojebana.

Gość Kinga 124
bohemas1 zawsze się tak zachowuj, jesteś dżentelmenem i nie zmieniaj nigdy nastawienia, i nie słuchaj panienek z tego forum bo one takie jakieś dziwne ;/ ciekawe czy gdyby je nazwał per dziw*o to by go broniły i idźcie na policję ;/

Gość do kinga 124
To nie jego matka powinna uderzyc ta dziewczyne ale ten biedny chlopak powinien jej porzadnie przypierdolic.