Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica nie z tej ziemi

Mam dziwkarską naturę, i co z tego?

Polecane posty

Wracajac do swingers clubow. U nas na slasku sa az 3 takie kluby. Bywam tam srednio raz na rok. Odwiedzam tylko jeden z nich Sauna CLub w Bielsku bialej. Fajna atmosfera, tylko ladna dziewczyna jak sie trafi, to jest szczescie.

KSW Karolina "A czy wg Ciebie Pojęcie "Zdrada", to tylko stosunek seksualny i uczucie? " Faktycznie ... dopadlo mnie jakies poswiateczne otepienie :O Pocalunki i delikatne pieszczoty,w sumie rzeczy... ktorych sie mozna potem spokojnie wyprzec,jakos mi umknely :P Ale .... z punktu widzenia oblakanczo zakochanej partnerki rzeczywiscie moga uchodzic za zdrade ;) Kwestia podejscia do sprawy :classic_cool:

Gość diablesse
Przeczytałam cały temat...i chciałam napisac ze mam podobnie. Zeby nie powiedziec identycznie. Kreci sie koło mnie wielu mezczyzn...zazwyczaj w ciagu miesiaca...2-3 jest mocno zainteresowanych. Spotykam sie z nimi, pisze...i zazwyczaj to oni chcą czegoś wiecej, chcą sie wiązać. Cierpliwosci do nich starcza mi na jakis miesiac, góra dwa...i mam dosc...nudzą mnie zwyczajnie, mam ochote poczuc znowu ekscytacje i przyjemne mrowienie w okolicy karku, które pojawiają sie zawsze gdy poznaje kogos nowego. Jestem atrakcyjna, wiem ze wystarczy ze spojrze odpowiednio na faceta a on bedzie ugotowany...ale rzadko kiedy przytrafi sie ktoś kto bedzie dla mnie jakims wyzwaniem ;/

Gość pluuuuum
hej ale w jakkim sensie oni cię nudzą , że co ? że okazują siębyć nie tak interesujący jak myślałaś czy jak ?

Gość diablesse
Zaczynam dostrzegac nawet najmniejsze wady i rzeczy które mnie denerwują w nich. Zaczynają mnie irytowac, nudzić...podświadomie zaczynam sie od nich odsuwac az ostatecznie kończe całą zabawe. Tak to wygląda w telegraficznym skrócie ;)

Gość pluuuuum
to ciekawe , a ty nigdy się nie zakochałaś , no wiesz , nie chodzi mi o pożadanie tylko , sama wiesz , ciągle o nim myślisz i tak dalej ..

Gość diablesse
powiedziałabym ze szybciej było to zauroczenie...chwilowe, szybko przychodziło i równie szybko mijało...ale zakochana nie byłam. Nie było tych słynnych "motyli", czekania na smsy itp ;)

Gość plepleple
ja rozumiem , że z tymi wszystkimi byłaś w łózku , ale co ? tak najnormalniej słabo się starali, tzn poznawałaś ich i okazywali się nie tak kręcący , czy po prostu zaliczyas jednego , i nie miałaś ochoty na nic więcej ?

Gość diablesse
Po pójściu z nimi do łózka odechciewało mi sie wszystkiego co było z nimi zwiazane. Okazywali sie nudni, zwyczajni, pospolici...irytowało mnie to. W łóżku niektórzy byli lepsi, inni gorsi...ale efekt końcowy był ten sam...zostawiałam kazdego.

Gość pluuuum
czyli po prostu rozczarowanie ? bo wiesz ,faceci to mają tak ,że z pewnymi dziewczynami po prostu wyobrażają sobie tylko pójść do łóżka , sam sex , żadnych związków , mogą być nawet przyjaciólmi , ale nic więcej

Gość diablesse
Alez ja doskonale o tym wiem...i podkreślam raz jeszcze ze to nie ja dążyłam do tworzenia związku, tylko oni. Kazdy który chciał sie ze mną zwiazac na dłuzej kończył na bruku...nudził mnie i sie go ostatecznie pozbywałam ze swojego zycia.

Gość pluuuum
a miałas tak ,że sam sex , potem facet mówi było zajfajnie , ewentualnie może to kiedyś powtórzymy i sobie poszedł ?

Gość diablesse
No właśnie nie :( i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi? Nagle wszyscy chcą ze mną być?

Gość pluuuum
faktycznie , coś z tobą nie tak :)

Gość diablesse
Hahaha...dzieki ;) tyle to ja sama zauwazyłam ;p

Gość pluuuum
to żart , baw się dobrze :P i miłej nocki ;)

Czesc Kocie, no niestety za daleko mam do Ciebie aby udac sie na łowy ;) poza tym, u mnie zwierzyny jest pod dostatkiem :) A propos ostatniego polowania i mojej zdobyczy, daje mu czas do sylwestra, bo na nowy rok mam juz plany. Wątpię aby był w stanie zatrzymać mnie na dłużej, choć nie powiem grzeszy aparycją i elokwencją, tym mnie również do siebie przekonał. diablesse trafnie ujelaś uczucia które mną targają w każdym związku, ja również po niedługim czasie zaczynam dostrzegać każdą wadę, mężczyźni z którymi jeszcze tak niedawno ostro szalałam w łóżku zaczynają mnie irytować. Nie mam pojęcia czy jest jakieś "lekarstwo" na moją i Twoją przypadłość. Mnie to niekiedy już męczy.

No hej...:) Wiem...:) Jak bardzo bedziecie zainteresowane swoją regulacją stałości, to możemy spróobować dojść do przyczyn i rozwiązań na priv mailem lub gg Mam pewne dojścia do info

juz myslalam, że Cię nie złapie tu kotku ;) co do stałości, hmmm... z jednej strony chciałabym mieć stałego faceta, który spełniałby moje oczekiwania, zaskakiwał, był po prostu podobny trochę do mnie. Z drugiej strony wiem, że będąc w związku będę "schodzić" na boki więc już wolę aby zostało tak jak jest. Po co mam kogoś krzywdzić.