Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisssssss

jak mozna mowic ze 175 cm facet jest niski???

Polecane posty

Gość ROXMENKA
Hahaha:D Kurduple poniżej 190cm do dziury:D Hahahaha:D

Gość Alicja z krainy czaruf :P
Jak dla mnie to już facet który ma 175cm jest wysoki. Bo sama mam 157cm. To zależy od proporcji. Dla przykładu wrzuce zdjęcie z moim narzeczonym. Ja jestem w szpilkach mam 157cm. On ma 173cm. Nie wyobrażam sobie żebym musiała stawać na stołku:P To poprostu kwestia kontrastu. Dla mnie jest wysoki, ale w grupie facetów mających 1.90m będzie wyglądał na niskiego. Ja tam wole buzie i harmonijnie zgnudowane ciało. Oto zdjecie:) http://www.voila.pl/460/ok2jo/?1

Gość sorry ale nie wyobrazam sobie
Laski mierzacej 187 cm :o to musi być smutny widok

Gość philosoph
jak można mówić że 10 cm kutas jest krutki???

Gość philosoph
jak można mówić że 10 cm kutas jest krutki???

Gość tylko ze 175 cm
To sredni wzrost faceta najwyzej 1 cm ponizej a 10 cm kutas jest 50 procent ponizej sredniej sredni ma 15. Wiec nie porownuj 10 cm kutasa do 175 cm wzrostu :o i nie krUtki tylko krotki tepaku :o

ja jak zaloze szpilki to mam ok 1,78 cm wzrostu i z przykroscia stwierdzam,ze faceci ktorych mijam na ulicy to kurduple bo polowa jest nizsza ode mnie wiec wyzszym dziewczynom wspolczuje ale nie dlatego,ze maja chujowy wzrost tylko,ze zyjemy w kraju kurdupli :) I wiecie co sobie mysle jak tak chodze na szpilkach i patrze na tych facetow ? ze to oni powinni miec kompleksy a nie ja !

Gość mysle ze to jednak ty
powinnas miec kompleksy, bo facet 175-176 jest calkowicie normalny a kobieta 178 już nie bardzo. A tak na marginesie wiecie że Polscy mezczyzni sa jednymi z wyzszych? Pojedzcie do uk albo stanow zobaczycie tych swoich "dryblasow" hahaha. O francji i wloszech nawet nie wspominam. Jedynymi nacjami TROCHE wyzszymi od polakow sa skandynawowie nikt wiecej

Gość Garu
Kobieta, która ma 175-180cm, założy szpile i jeszcze się z tym obnosi to wybryk natury. Jakbym szukał sekwoi to bym do Afryki pojechał.

Gość keratim
[zgłoś do usunięcia] Garu - a krasnali to szukaj w bajkach. Oczywiście, że 175 cm u faceta to już niski. 20 lat temu, to był wzrost średni, ale to już przeszłość. Wiadomo, że dla karłów to wysoki, ale dla wysokich to niski. Teraz czas wysokich, czyli tych, których ewolucja nie odrzuciła :D

Gość keratim
Alicja z krainy czaruf :P - wyglądasz jak moja babcia, ma nawet podobną kieckę. Jest juz starsza, więc "maleje" jak ty. Właśnie niski wzorst, nie wzbudza szacunku kojarzy się z dziećmi, lub ze starymi osobami. Moja prababcia zmniejszyła się już o połowę.

Gość bhehe taki szacunek
Wzbudza że u mnie nastudiach wszystkich 5 kolesi o wzroscie ok 190 to totalne fajtlapy, nikt nie liczy się z ich zdaniem, dziewczyny olewaja (ja zreszta też), najprawdopodobniej nigdy nie mieli dziewczyny sa calkowicie z boku :o 2 kolegow o wzroscie 175-180 co chwile zmieniaja swoje partnerki, maja takie kobiety że szczena by wam opadla. Inna sytuacja -moj sasiad cos kolo 165 maly grubas jego dom to palac doslownie palac, co chwile widze jak przewalaja się wymuskane lalki w te i wewte. Ma firme bierze do roboty 100 pracownikow i wlasnie tam u niego pracuja takie wielkie chlopy po 190 co na kleczkach do niego przychodza żeby tylko dal im zarobic :P nie mowcie mi że wzrost to szacunek bo to mit :)

Gość bo ogolnie smieszne jest
to okredlenie "karzel"... Czy wy widzieliscie kiedys karla?? Wiecie co to jest karlowatosc?? Karlowatosc zaczyna się od 146 cm w dol i nawet takich ludzi nie okresla się jeszcze "karlami". Nawet facet 160 nie przypomina karla a co dopiero chlop 175

Gość Garu
"Właśnie niski wzorst, nie wzbudza szacunku kojarzy się z dziećmi, lub ze starymi osobami. " W dzisiejszych czasach szacunek wzbudzają tylko i wyłącznie duży biceps i wypchany portfel. Wysocy faceci są niekształtni i niezdarni. Zazwyczaj to sama skóra i kości. Ćwicząc na siłowni widzę jak trudno jest nabrać masy kolesiowi 180+. Przychodzą te chuderlaki i próbują wyglądać jak mężczyźni.

Gość ZONK Z WENUS
Haha tak to czytam i powiem wam ludziska porazajaca jest wasza inteligencja :D facet 175 to "karzel" a 180 "wysoki" buhahahaha. A ostrzegali mnie przed kafeteria :classic_cool:

Gość Garu
twardzielu ... :(

Gość Dojrzaly_facet
175 cm u faceta to nie duzo. Sredni wzrost moim zdaniem to mniej wiecej 182-183 cm. Sam mam 192cm. Czytam i widze kompleks niskiego wzrostu - zapewne u jednej tej samej osoby, ale pod roznymi nickami :). Chlopak, madrej dziewczynie nie bedzie przeszkadzac czy masz 165 czy 205cm. Wazne to co masz w glowie i sercu. Nie przejmuj sie swoim wzrostem i nie tworz dziwnych teorii typu, 175cmto wysoki, a 180cm bardzo wysoki :)... Sam lubie drobne dziewczyny, takie 160cm - 164cm. Spotykalem sie i z takimi co mialy 177cm. Jakie to ma znaczenie?

Gość zielona torebka
Ja mam 164, dla mnie chlopak majacy 175 jest już wysoki :)

Ale stary dowaliles z ta srednia 182 :classic_cool: xxx Ja mam tyle kolezko i conajwyzej 1 na 5 jest ode mnie wyzszy. Jeżeli chodzi natomiast o to czy wzrost ma wplyw na powodzenie u kobiet to bajeczka dla przedszkolakow.xxx Dobra geba dobre ciuchy i cialo i taki bierze kazda. Widze to na codzien. Chocby mial 170

Gość Dojrzaly_facet
No to przykro mi chlopak. Obracam sie w towarzystwie chlopakow sportowcow, i tak to mniej wiecej wyglada. Najnizszy ma 181 cm chyba. Mi to nie przeszkadza, czy facet ma 150cm czy 215cm. Problem jest wtedy, gdy z powodu kompleksow ktos zaczyna siac farmazony. Wlasnie przejrzalem temat i sie smieje pod nosem. Szczegolnie o przystojnych facetach z 175cm i drewnianych paskudnych Tadkach 190cm. Niestety nic nie poradzisz, ze wzgledu na antropologiczne uwarunkowania. Kobiety podswiadomie wybieraja wyzszych facetow na ojcow swoich dzieci - tzw poczucie bezpieczenstwa. Tak samo jak mezczyzni wola kobiety z szerszymi biodrami na matki swoich dzieci - plodnosc itp. Jestes niski, to badz madry. Kobiety(te madrzejsze) lubia madrych facetow.

Gość Dojrzaly_facet
janekrys, zapomnialem dodac, ze mowie o mezczyznach z wczesnych lat 80-tych. Nie wiem jak teraz to wyglada u chlopcow wychowanych na komputerze, mtv i tvn - zamiast na boisku do kosza czy nogi :).

Gość Garu
"Kobiety podswiadomie wybieraja wyzszych facetow na ojcow swoich dzieci - tzw poczucie bezpieczenstwa. Tak samo jak mezczyzni wola kobiety z szerszymi biodrami na matki swoich dzieci - plodnosc itp." Jeżeli już kierujemy się pierwotnymi instynktami to powinieneś wybrać partnerkę z szerokimi barami żeby mogła pole zaorać :D

Hehe kolezko umiesz jednak rozbawic i za to mogę cie poklepac po pleckach Ale teraz wstan z krzesla i wyjdz na ulice, przetyrzyj zaropiale oczka i sprawdz jaka jest prawda. Moze co do kwestii sportowcow to fakt sa wyzsi ale nawet wsrod nich wiekszosc jest nizsza ode mnie. Mam znajomych na awf wroclaw, nie bajcz mi o sredniej 181 chlopcze. A co do powodzenia to prawda jest taka jak opisalem wczesniej i tak jak napisalem, widze to codziennie na swojej uczelni - am. Kolesie z ladnymi mordami i dobrym cialem maja branie. 5ryblasy po 190 czyli tak zwane informole stoja z boku i slinia się na laski tych 1szych. Moze u ciebie jest inaczej ale u mnie wlasnie tak. Peace kolezko

Gość keratim
bhehe taki szacunek - z logiki, to pewnie nie zdałeś/aś? Bo zero logicznego myślenia w twojej wypowiedzi. Sam fakt, że są wysocy to zdecydowanie za mało, aby mieć powodzenie. Ale z pewnością to, że są wysocy, nie jest wadą i nigdy nie było! Tak, jak karłowatość nie oznacza, że nie potrafią myśleć logicznie karły, skoro ty jesteś tego przykładem!

Gość keratim
Garu - śmiać się możesz, ale taka prawda. Tak jak cenimy u kobiet biust, pupę brazylijską, większe usta, itd, itd. Także długie nogi, tak u faceta ważny jest między innymi wzrost. I ilu tutaj z was nie zaprzeczy, to jak jest naprawdę każdy wie. Tak jak kobiety robią biusty i usta, tak wzrostu facet już nie naprawi. Co prawda kombinują z butami na jakichś ukrytych platformach jak tom cruise, ale to już chwytanie się brzytwy. :D

Gość keratim
bhehe taki szacunek Wzbudza że u mnie nastudiach wszystkich 5 kolesi o wzroscie ok 190 to totalne fajtlapy, nikt nie liczy się z ich zdaniem, dziewczyny olewaja (ja zreszta też), najprawdopodobniej nigdy nie mieli dziewczyny sa calkowicie z boku 2 kolegow o wzroscie 175-180 co chwile zmieniaja swoje partnerki, maja takie kobiety że szczena by wam opadla. Inna sytuacja -moj sasiad cos kolo 165 maly grubas jego dom to palac doslownie palac, co chwile widze jak przewalaja się wymuskane lalki w te i wewte. Ma firme bierze do roboty 100 pracownikow i wlasnie tam u niego pracuja takie wielkie chlopy po 190 co na kleczkach do niego przychodza żeby tylko dal im zarobic nie mowcie mi że wzrost to szacunek bo to mit" Z tego postu jedno jest pewne, że jesteś kurduplem! :D Mam wymieniać prezesów firm, którzy są wysocy? Tak w jednej prezes ma 210 cm i 30 lat. Aaaa i jeśli zachwycasz się jego 100 pracownikami, to ten ma 1500 pracowników. Jesteś kurduplem i w dodatku głupim, choć wcale nie twierdzę idąc twoim tropem myślenia, że każdy kurdupel jest głupi, tylko dlatego, że ty jesteś tego przykładem.