Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

ja mam gdy wyjechalam za granice ani jednego esa do mnie czy dojechalam i w ogole twierdzil ze nie ma kasy pozniej 2 raz pojechalam i znow to samo pozniej jak przyjechalam niespodziewanie dorwalam jego kom i dowiedzialam sie ze se pisal pol roku z taka jedna.... pozniej z nim zerwalam to sie z nia spotkal... i teraz juz nie potrafie zaufac chodz wrocilismy do siebie i jestesmy zareczeni ja doszukuje sie jakis dziwnych faktow bo juz nie ufam NIESTETY ;(

xnieobliczalnax wcale sie nie dziwie ja mialam kiedys podobna sytuacje tez sciemnial ze ladowarki nie miial etc chuj jeden a okazalo sie ze jak bylam daleko to poprostu zapominal sobie ze ma laske , ale mam nadzieje ze w Twoim pryzpadku jest inacyej

wiesz bo moglam wczesniej napisac moglas mu powiedziec ze z nim pojedziesz do tego mechanika i pozniej razem do twojej mamy ze i tak nie masz co robic a teraz juz nie wiadomo kiedy taka okazja sie nadarzy....

wiecie co zrobie pojade zaraz na stacje niby po papierosy kupie ta karte i zamienie te numery popisze troche z nim a jak mi tylko cos odpisze od razu go z domu wypierdole powiem mu idz sie wykap dla mnie czy cos tam nasciemniam zeby tylko telefon zstawil a ja plan wciele w zycie tylko jeszcze nie wiem kiedy znim poesemesuje co wy na to??

Gość kinimini5673
zastanow sie - CHCESZ Z NIM BYC?

Gość smartoonmatli
z tym numerem tel to nawet niezly pomysl o ile kupisz karte i z niej napiszesz ze musialas zmienic (oczywiscie jako tamta suczka) bo cos tam cos tam;) z tym że jak jest inteligentny to moze zalapac ze cos nie gra, albo Twoj styl pisania nie bedzie zbiezny z jej, bo przeciez nie wiesz jakie ona ma slownictwo, jak ona sie z nim wita itp. Ty napiszesz czesc a ona zawsze pisze helol, rozumiesz..

Gość nikt nikogo na siłe tu
hehe :D dobre , normalnie jak w kryminale, tylko to bedzie w słusznej sprawie:) i co napiszesz do niego jako ona? może miłych snów w roli głównej ze mna?:) to powinno go sprowokować :P i wyslesz go z łazienki ze niby ty poszłas sie kąpać a on akurat bedzie miał mozliwosc odpowiadac:classic_cool:

kochane tak zrobie jej numer usune z jego telefonunadpisze nowym z karty i potem pojde do pokoju na kompa bo ja nocny marek on z kolei wczesnie wstaje i wtedy popisze z nim - napisze o tych snach ! zobaczymy co z tego wyjdzie potem w nocy numer zmienie na tamten co byl

Gość outmylife
POWINNAS SIE ZASTANOWIĆ CZY NADAL GO KOCHASZ I CHCESZ GO ODZYSKAĆ jezeli chcesz z nim byc to awantura pogorszy wasze stosunki i w ogole sam nie bedzie umial zniesc to poczucie winy, mialam podobna sytuacje mam 39 lat,moj maz zdradzal mnie jak nam sie urodzilo dziecko, wiedzialam o tym, zapach perfum szminka na kołnierzyku , ale zalatwilam to w inny sposob wystawilam wszystkie nasze wspolne zdjecia bylam dla niego wspaniala, zostawil ja stiwerdzil ze rodzina jest dla niego wazniejsza dalam mu tyle ciapla ile inna nie byla by w stanie, kochana wydaje mi sie ze powinnas zakonczyc te historie z nim

Gość nikt nikogo na siłe tu
dobra:)

mam nadzieje ze twoj plan wypali gorzej jak tamta panna napisze w miedzy czasie.... ale zdawaj relacje bo jestesmy wszystkie ciekawe jak sprawa dalej sie potoczy

Gość biznn
teraz sie przeciez juz nikt nie podszywa o co halo?

Gość smartoonmatli
trzymam kciuki caly czas...

autorka pojechała do swojej mamy napisała ze była pod domem tej dziewczyny ale zawachała sie zeby tam wejsc napisała ze dziekuje podszywom za podtrzymanie tematu i napisala ze zrobili z tej całej sytuacji śmieszne zeczy i ze nie wroci tu

Gość biznn
nie ktos jej nika zaczernil i tyle i mial nika spad a nie spod.

Gość smartoonmatli
manienka4, przeczytaj wszystko jeszcze raz z naciskiem na kto tu jest podszywaczem:)

jestem wymazalam jej numer i nadpisalam swoim nowym i co mam napisac szybko bo poszedl sie kapac mamy z 15 min bo to picus glancus zeby myje z 10 min a zeby tka szkliwo sobie zdarl i i zeby mu te zebiaska powypadaly !!! szybkie odpowiedz bardzo szybkie licze na was !! szybciutko

Gość biznn
moim zdaniem łatwo wpadniesz.. nie masz pojecia co ich laczy jakie maja relacje itd nie wiesz jak sie witaja.. raz dwa i ise domysli, ze ktos sobie jaja robi, a moze zna jej numer na pamiec i sobie skojarzy po co bawic sie w podchody.. wiesz gdzie mieszka tamta pojedź kiedys do niej i zlapiesz ich na goroacym uczynku a smsami to Cie moze zwodzic i zwodzic moj tez romansowal sobie przez smsy bardzo pikante, a jak przyszlo co do czego to poiwedzial, ze to tylk ozabawa a gdzie tam on by mnie nie zdradzil wiesz uwierzylam. Naiwna baba zakochana we wszystko uwierzy, ze to byla tylko zabawa. Uwierzylam naprawde jak zastalam ich w lozku dopiero do mnie dotarlo i nie mial juz jakiej sciemy mi walnac