Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

dziewczyny napisalam mu zeby przyszedl o tej 10 wzial swoje rzeczy ,teraz pisze do mnie ze: musze mu tak czy siak otworzyc bo zostawil firmowke u mnie a musi poinformowac ludzi ze nie bedzie go w pracy , taaak ludzi chyba ta zdzire powiedzialam mu ze zna kod do kaltki i tutaj tez moz spac na wycueraczce jest jego miejsce

Gość ta w niebieskim
hheheheh wpusc go! :D i jak mowie kaz mu napisac z tej firmówki :D do tej baby

juz nigdzie neu pisze a w jego komie firmowym polaczenie nieodebrane z nieznanego numeru z godziny 00,18 moze to ona odpisalam mu zeby dal znac komu mam napisac wiadomosc ze go nie bedzie bo ja go do domu nie wpuszcze i wylaczam telefon jak odpisze

Gość ta w niebieskim
moze zastrzegl numer i sam zadzwonil :D

Gość ta w niebieskim
ale ja bym tak zrobila :/ jestem ciekawa co by zrobil i przynajmniej bys wiedziala czy on chociaz walczy o Ciebie

Gość ojj biedna :(((
kochana trzymaj sie. :(( nie wiem co Ci radzic, naprawdę. I co odp?

Gość chłopak od pannicy spod ziel..
pamiętasz jak postawiłem ci klocka na buzi??

Gość Mystrzynii
a w prywatnym nie ma jej numeru telefonu? no to pewnie nawet nie ma sie jak z nia skontaktowac. Aha tak w ogole ty szukalas samochodu faceta pod jej domem. Przeciez jesli ona ma kogos to na bank nie spotykali sie u niej tylko u niego lub w hotelu. Innych dowodow wiec bys nie zebrala. On by Ci nic nie powiedzial wiec jedyne sluszne ifno moglas wyciagnac od tej laski. A facet ma typowo zryty leb skoro mowi do Ciebie, ze cie pojebalo ja to nawet bym go jutro do domu nie wpuscila. Jak masz sile to napisz do tej laski a jak nie to idź spac i nie mysl o nim

sluchaj. ja Ci jednak radzę go wpuscic, dopoku jest na swiezo, do rana moze niezla bajkę wymyslic. tez nie wiesz do konca jak bylo. Daj mu wytlumaczyc i tak jak mowila "ta w niebisiekim" niech jak taki madry pozowli ci napisac z jego firmowki co tylko chcesz.i niech bedzie obok. wtedy na swiezo udowodnisz mu ze JEDNAK Cie oszukal. do rana moga sie skontaktowac. i nie spr tego

mystrzyni nie wiem czy ma czy nie ale znowu ten prywatny numer dzownil na jego koma ale ja nie odbieram - moze ktos z pracy nie chce robic z siebie idotki kolejny sms - bede tu cala noc jak zmienisz zdania daj znac tylko 5 min i wyjde- dwa zdania

Gość taka niedobra
pannica wiesz co ja zawsze przy takich akcjach robiłam dzwoniłam do tej kórwy jebanej szmaty pierdolonej dziwki mojego chłopaka i je tak wyzywałam że im sie zyc odechciewało a pozniej zalowałam bo wychodziłam na idiotke. zmieniłam strategie i robiłam własnie tak jak Ty dzisiaj. i tak lepiej. huj z ta prostytutka jebana zdzira. nie nawidze takich suk wpierdalających sie w zycie

Gość Mystrzynii
dobrze robisz zapytaj sie ktore numery potrzebuje do tych ludzi z pracy pewnie powie daj mi numer do pawel praca.

wpusc go!! Zle robisz! Postepujesz teraz emocjonalnie, najlpeiej wiem ze wyrzucic! ale wpusc go-niech mowi. Zaslugujesz na wyjasnienie. Wpusc go! nie kieruj sie teraz emocjami! Sluchaj ja oceniam sytuacje obiectywnie i radze Ci dobrze

Gość choinkka2010
Super że ze tak się trzymasz podziwiam takie kobiety:)

Kurcze, ja bym go wpuscila i wysluchala co ma do powiedzenia :P ale to nie ma sensu, nei rob tego, zacznie Ci sciemy walic, wmawiac Ci ze sobie cos ubzduralas, ze jestes wariatka, ze jego z nia nic nie laczylo itd. nie gadaj z nim najlepiej w ogole

Gość tez uwazam ze powinnas
go wpuscic

Gość autorko mysle jak inne
panie ze jednak powinnas go wpuscic, jestescie doroslymi ludzmi i po prostu jak dorosli pogadajcie, bez emocji

Gość choinkka2010
puść i powiedz że możecie jutro z tą laska sobie wyjaśnić:p

mystrzyni zadozwnilam do niego i pytam jakie numery mu podac i ze widze tylko 3 numery z koncowka praca ...praca ...praca no i oczywisci epawel praca a ten mi mowi nie chce zadnych numerow mozesz je wszystkie wykasowac na co ja mu mowie ze moze do pawla potrzebuje na co on i u uwaga !! do pawla mam w prywatnym no i nie dalam rady rzucilam sluchawka 3 raz zadzwonil prywatny na jego firmowy :/

Gość Mystrzynii
teraz to bym go nie wpuszczala trzeba bylo gadac za wczasu, a facet tez pipa jesli nie mial nic na sumieniu to nawet telefonu do matek nie powinien sie bac. A swoja droga to jakas ciamajda skoro boi sie twojej mamy moze to i dobrze, ze sie pozbylas takiego gnojka

Przesledziłam cały topic i współczuje Ci tych wszystkich nerwów... :( ja bym go nie wpuszczała. niech wie, że Cie zranił.