Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
primaverka89

dobry, wygodny materac na łoże małżeńskie

Polecane posty

Gość Szczęśliwa mężatka1
My z mężem kilka lat temu kupiliśmy świetny materac w dobrej cenie, śpi się niesamowicie, materac jest bardzo wygodny i wytrzymały, dzieci uwielbiają po nim skakać, a on mimo tego jest jak nowy. Stronę Comforteo mogę polecić wszystkim, bo lepszych materacy nie ma!

Gość gość
Fajny wybór ma nagradzana firma M&K Foam http://www.mkfoam.pl/ Ich materace są super, mieliśmy kiedyś kieszeniowy, potem wybraliśmy piankowe i są super, najlepsze, bardzo wygodne, świetnie dostosowują się do kształtu ciała i plecy mnej bolą, budzę się bardziej zrelaksowana. Mamy też od nich odpowiednio dobrane poduszki.

Gość karnawałka
Materac materacem ale ważne żeby był dobrze dopasowany do stelaża lub ramy łóżka. Jeśli na przykład macie regulowany stelaż to warto pomyśleć o materacu elastycznym. Przerabiałam ten problem, najpierw kupiłam sztywny i twardy materac ale po dwóch latach się zużył i nie wykorzystał potencjału naszego stelaża. Drugi wybór padł na materac elastyczny i medyczny, to była chyba firma hilding i dużo lepiej się spało.

Gość gość
Podstawa to, tak jak przedmówca należy dopasować dobrze materac do stelaża czy ramy. Ze swojej strony polecam materac piankowy albo lateksowy lub materac królewski, idealnie nadający się do łoża małżeńskiego. Warto wybrać produkt renomowanej marki, http://materace-sklep-24.pl/22-materace-krolewskie. Jestem z Rzeszowa, dlatego wybrałam się do sklepu stacjonarnego, gdzie spotkałam się z miła obslugą i dzięki temu zdecydowałam się na materac firmy ALKA. Użytkowany jest już przez 6 miesięcy, jest bardzo wygodny i dobrze się na nim śpi ;)

Gość gość
Ja kupiłem materac euforia z pianką termoelastyczną z firmyu alvare. Materac ok. nie mam zastrzeżeń, jedynie co to do firmy ups, która dostarczając materac nie zadzwoniła do mnie i musiałam czekać dwa dni na materac. Jedyna porada to zmienić kuriera!

Gość karolina1123
wygodne materace mają na comforteo. eu, serio... wysypiam sie jak królowa, bardzo wygodne

Gość siodemka7
zajrzyjcie na meble-marzenie.pl, bo jak dobry materac to tylko tam

Gość werka991
Hmmm... na twoim miejscu zajrzałabym na http://www.new-yorker.pl/materace Mają bardzo duzy wybór materacy. Zrobią dla ciebie materac sprężynowy na zamówienie jesli będzie trzeba. ja wychodze z założenia, że porządny materac to podstawa w końcu chodzi o nasze zdrowie i komfort.

Gość gość
Ja bardzo dobry materac do swojej sypialni zakupiłam od firmy www.eversleep.pl Znajdziecie tam świetne materace dwuosobowe w bardzo dobrych cenach. Materac, który od nich zakupiłam jest wygodny i daje ukojenie po ciężkim dniu, więc polecam ich wam.

Gość gość
Najlepsze materace mam od www.otomaterace.pl. Dla mnie to było swietne rozwiązanie, zajrzyjcie na strone, wam może też się spodobać ich wybór. :)

Gość gość
www.otomaterace.pl – to rewelacyjne materace za przystępna cenę. Przekonajcie się same, ja już mam swój i jestem z niego niesamowicie zadowolona! :)

Gość gość
Najlepszy będzie siedmiostrefowy materac, teraz ta technologia jest szczególnie często wykorzystywana więc nie będzie problemu ze znalezieniem takiego. Osobiście polecam materace piankowe bez sprężyn. Mam model Fortuna, jakiejś włoskiej marki, już dokładnie nie pamiętam nazwy ale jest na prawdę ok.

Gość gość
Zgadzam się, piankowy też mi się sprawdził. Co prawda najtańszy nie był ale jak na wysoki materac z trzeba warstwami pianki, gdzie każda z nich ma inne właściwości to uczciwa cena. Śpi się komfortowo, dużo lepiej niż na sprężynowym. Ja mam model Curem.exe ale firma ma jeszcze kilka innych modeli. Z czystym sumieniem mogę ich polecić. https://sypialniaplus.pl/product-pol-1916-Curem-EXE.html

Gość gość
Dobre materace i tanie materace w Lublinie można dostać też przez drewnianego mebelka. Mają transport gratis http://drewnianymebelek.pl/

Gość ewelinkaka
Weź jeszcze pod uwage sklep Comforteo, maja swoją stronę comforteo.eu. My mamy materac dostosowany do naszej różnicy wagowej, co okazało sie ekstra rozwiązaniem, bo różnica u nas jest spora....

Gość gość
Coraz popularniejsze te materace Curem. Już sobie upatrzyłam Curem.exe ale jeszcze nie jestem pewna, który pokrowiec wybiorę. W każdym razie trzy warstwy różnych pianek brzmią całkiem nieźle. Co do pokrowca to lepiej wybrać klasyczny welurowy czy eksperymentować z jakimiś mikrokapsułkami, czy w ogóle myślicie, że ta różnica będzie odczuwalna?

Gość gość
Może medyczny, przynajmniej ma się pewność, że będzie służył lata ale i robił coś dobrego dla kręgosłupa i mięśni, przynajmniej w teorii. U mnie to się sprawdza, już 7 lat mamy taki materac, piankowy Salsa od Hildinga. Polecam tylko kupić dodatkowy pokrowiec bo ten który mieliśmy dosyć szybko się zużył. Poza tym jesteśmy z niego zadowoleni. Słyszałam też, że nawet w Ikei można jakieś materace "medyczne" zakupić ale wolę jednak jakieś sprawdzone źródło.

Gość gość
A ja zdecydowałam się na materac kieszeniowy kokosowy ze sklepu Rzeka Snu. Sam materac był strzałem w 10, a obsługa sklepu też miła. Jakby ktoś chciał skorzystać, podaję link: https://rzekasnu.pl/pl/c/Kieszeniowe/23

Gość gość
Ja mam w sypialni materac grubości 26 cm , który składa się z pianki, która ma właściwości cyrkulacyjne i zdrowotne tzn odpowiednio podtrzymuje ciało. Ta technologia jest dużo bardziej zaawansowana niż w przypadku innych materacy dlatego się zdecydowaliśmy na Curem.exe. Zaden inny, na który patrzyliśmy nie miał certyfikatu instytutu AEH, a to już dużo mówi o jakości, dodatkowo przy 20 letniej gwarancji. Z użytkowego punktu widzenia śpi się nam rewelacyjnie.

Gość MałaGosia88
Zarówno w przypadku łóża m małżeńskiego, jak i łóżka dla jednej osoby dobry materac to podstawa. Moim zdaniem na pewno godnymi uwagi są tutaj produkty z Art Medic Viscotherapy. Zapewniają one dobre podparcie ciała, dzięki temu iż posiadają właściwości termoplastyczne, a co więcej można je zakupić w atrakcyjnych cenach.

Gość Martynaxx
Zazwyczaj mówimy, iż marzymy o tym, by znaleźć się już w łóżku. Jesteśmy zmęczeni po pracy i wielu innych obowiązkach, dlatego też marzy nam się wypoczynek. Czy jednak faktycznie to łóżko nam go zapewnia? Tak naprawdę wszystko zależy od tego, jaki mamy materac.http://www.kpmgroup.pl/wnetrza/jaki-materac-wybrac.html

Gość Ewa Nowakowska
Szeroki wybór materacy śmiało znajdziesz u nich https://senso24.pl Sama ogladałam u nich kilka modeli, któe mnie interesują. Porządny materac to podstawa zdrowego i wygodnego snu.

Gość gość
Ja ostatnio kupowałam materac marki NAP NAP i mogę jak najbardziej polecić. Świetna jakość, bardzo precyzyjne wykonanie no i ogromny wybór wymiarów, który możemy dostosować do różnych łózek. Wybrałam NAP Cloud, czyli materac piankowy. Świetnie dopasowuje się do ciała i śpi się na nim rewelacyjnie ;)

Gość gość
Byłam ostatnio na wczasach i spałam tam na tak wygodnym materacu, że musiałam zapytać skąd to mają i gdzie można go kupić. Pani powiedziała, że niedawno zostały wymienione wszystkie materace i kupili materace Curem, ja spałam akurat na piankowym curem.exe. Teraz przymierzamy się z mężem do ich kupienia. Niesamowite wrażenie robi po pierwsze przespanej nocy, zupełnie inny poziom komfortu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się