Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
Pójdź na politechnike to zobaczysz ile tam kobiet ma żelowe paznokcie :D żadna za to na humanistycznych studiach wszystkie odpindrowane , pamiętam z jak konczylam nie dawno studia

Gość gość
Panowie, mam do Was pytanie, jakbyście poznali kobietę i dowiedzieli się, ze kiedyś tam była właśnie kochanką żonatego przez parę lat, ale już dawno się z nim nie spotyka, to dalibbyście jej szansę jako nowej partnerce czy nie?

Gość gość
zdradzają na ogół osoby atrakcyjne fizycznie nie oszukujmy się. Ale to nie znaczy że jak przystojny/ładna od razu zdradzi. I tak - ten kto zdradza to socjopata.Nikt normalny nie krzywdzi drugiej strony,nawet gdy ta o tym nie wie.Sumienie jest cechą któa różni nas od zwierząt. A jeżeli małżeństwo się sypie to sie bierze rozwód a nie robi jako wymówkę do skoku w bok. Koniec kropka.

Gość gość zza miedzy
gość dziś Panowie, mam do Was pytanie, jakbyście poznali kobietę i dowiedzieli się, ze kiedyś tam była właśnie kochanką żonatego przez parę lat, ale już dawno się z nim nie spotyka, to dalibbyście jej szansę jako nowej partnerce czy nie? CR Oczywiście wszak "z wielu pieców się jadło chleb, bo od lat przygladam się światu.... "

Gość gość
gość dziś Dałbym ale byłbym ostrozny. To stąpanie jak po cienkim lodzie.

Gość gość zza miedzy
Kochanki, to niekoniecznie wyrachowane harpie o lodowatym sercu. Czasem to kobiety bardzo emocjonalne, dobre. To żony, które robią z siebie cierpiętnicę, osobę trudną do zniesienia, z którą ciężko porozmawiać bywają osobami o gorszym charakterze.

Gość gość
Gadanie. A co powiecie na to, mam koleżankę, niezbyt inteligentna, szkół jak to się mówi nie pokończyła, zero makijażu, ubiera się tak sobie, szaro, włosy niefarbowane - dużo siwych widać, paznokci nigdy nie maluje. A druga inteligentna, wykształcona, miła, rozsądna, umalowana, sztuczne paznkocie, dobrze zarabia. Nie można generalizować. A i ta pierwsza samotna, a druga mężatka, ma jedno dziecko.

Gość gość
Możliwe że zdradzjacemu facetowi nie przeszkadza zdradzajaca partnerka

Gość gość
gość zza miedzy dziś Kochanki, to niekoniecznie wyrachowane harpie o lodowatym sercu. qwerty Tak, ale zawsze to kobiety za przeproszeniem głupie i naiwne, które na dodatek nie chcą popracować nad sobą. "bo on mi zawrócił w głowie i ja nie umiem odejść." Albo "gdyby nie ta żona, to dawno by się ze mną ożenił". Litości/

Gość gość
21:23 i mamy tutaj modelowy przykład kogoś kto się wybiela bezczelnie , nie ma usprawiedliwienia dla zdrady , robisz z siebie wariata ok , ale nie próbuj robić głupków z ludzi

Gość gość
Jak ci żona nie pasuje to odejdź ale nie odejdziesz bo nie masz honoru proste

Gość gość
gość dziś Możliwe że zdradzjacemu facetowi nie przeszkadza zdradzajaca partnerka 1qw I co to za związek by był? Mąż ma na boku panią, żona ma na boku kochasia - bez sensu .

Gość gość
gość zza miedzy dziś Kochanki, to niekoniecznie wyrachowane harpie o lodowatym sercu. Czasem to kobiety bardzo emocjonalne, dobre. Dobre osoby nie wchodzą w seks układy z cudzymi mężami.

Gość gość
Mateusz wniósł sprawę o rozwód. Dowiesz się tego za kilka dni.Także. ..szukaj sobie pracy.Z alimentów 400zl nie wyzyjesz

Gość gość
Kochanki przyciąga mężczyzna zamożny czy przystojny?

Gość gość
Mówienie ze żona jest winna że facet ja zdradza jest tak samo irracjonalne jak mówienie ze gwałt jest wina tego ,że zgwałcona odkryła kostki - wniosek jest prosty jak zdradzajacy nie ma dobrych argumentów , niech zamilknie, bo się naraża na śmieszność

Gość gość
Kochanki przyciąga mężczyzna zamożny czy przystojny?

Gość gość
gość dziś Kochanki przyciąga mężczyzna zamożny czy przystojny? xx z dobrą bajerą :D:D:D

Gość gość zza miedzy
Ludzie się zmieniają. Cenię ludzi z doświadczeniem życiowym. Ludzie, którzy niczego nie doświadczyli zwykle mają bardzo czarno-białe poglądy. Bałbym się bardzo związać z kobietą, która była z kimś dla pieniędzy, albo prestiżu.

Gość gość
Jeszcze drazycie ten glupi temat ? :o

Gość gość
Boisz się kobiet które są z kimś dla pieniedzy lub prestiżu (których nie masz :D) ale za to nie masz nic przeciwko jeśli jest całkowicie pozbawiona morali i śpi z ojcem dziecka i cudzym mężem :D wybaczcie państwo ale : hahahahahahahahahahahaha

Gość gość
gość zza miedzy dziś Ludzie się zmieniają. Cenię ludzi z doświadczeniem życiowym. Ludzie, którzy niczego nie doświadczyli zwykle mają bardzo czarno-białe poglądy. Bałbym się bardzo związać z kobietą, która była z kimś dla pieniędzy, albo prestiżu Zeby to robić nie musisz być kochanką :(

Gość gość
Też bym nie chciała za faceta taakiego, który się zadawał z mężatką, czytaj był kochankiem. Pomyślałabym, kurcze facet nie ma poczucia moralności.

Gość gość
21:35 cierpisz na moralność wybiórcza , materializm jest zły bo od ciebie wymaga pieniedzy ale kurestffo nie jest źle bo ty masz z tego korzyść , to jest obsluzgle i obrzydliwe

Gość gość
"gość dziś gość zza miedzy dziś Ludzie się zmieniają. Cenię ludzi z doświadczeniem życiowym. Ludzie, którzy niczego nie doświadczyli zwykle mają bardzo czarno-białe poglądy. Bałbym się bardzo związać z kobietą, która była z kimś dla pieniędzy, albo prestiżu Zeby to robić nie musisz być kochanką smutas.gif" X Czytaj uwaznie . Zza miedzy to facet , a ty wszedzie widzisz kochanki . Chora paranoja i obsesja :o

Gość gość
zza miedzy to facet, ja wiem.

Gość gość zza miedzy
Moje związki z kochankami opierały się głównie na relacji uczuciowej. Seks nie był na pierwszym miejscu. Nie były też ze mną dla materialnej korzyści. Pójść na długi spacer wiosną zaraz po deszczu, albo zjeść obiad w restauracji pod parasolami - tego moja żona nigdy nie potrafiła.

Gość gość
To się było rozwieść.

Gość gość
Ojej jaki bidulek zaraz się poplaczemy , nigdy żony nie wziąłeś wiec co tu się dziwić , żenujące zdrada to zdrada i finito

Gość gość
21:51 - dobrze , ze tu piszesz i mowisz jak jest . W wiekszosci przypadkow w takich " zwiazkach kochankow " jest uczucie , ale niektore zony nie potrafia i nie chca tego przyjac do wiadomosci . P.s Nie jestem kochanka , pidze na wszelki wypadek , bo zaraz bedzie atak ;)