Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana lat 29

czuję się przegrana , siedzę w domu

Polecane posty

"czasem mam ochotę zrobić to z kimś tam ale wstyd mnie powstrzymuje ,tylko jak długo?????" No i właśnie o tym mówię, że Wy, dziewczyny, też macie ochotę na seks do tego stopnia, że jesteście tylko o krok od przyjemności... z byle kim i byle gdzie :P Ale macie opory, ja tez takie opory mam mimo wielkiej chcicy. Może Wasi panowie tych oporów nie mieli i poszli w cholerę do innych. Jak powiedziałem nie jestem nimi, jestem sobą.

Gość przegrana lat 29
haha właśnie - niegramotny:D a jednak pożądam go jak nikogo innego :O nawet ma już lekkie zakola ...

Gość mam 32 lat prawiczek
przegrana lat 29 lepiej się wstrzymaj :) chwila przyjemności i orgazm :o można bez tego żyć :o :)

Gość przegrana lat 29
poczekajcie właśnie mu wycinam włosy w paincie, będę go oglądać łysego może mi się odechce

Jesteście tak samo zdolne do zdrad, jak i my mężczyźni. Z tą tylko różnicą, że Wasz "system uczuciowy" jest jest "nadaktywny", a nasz z kolei nie domaga ;-)

Kogo Ty pożądasz? ma brzuch piwny:o nogi jak u pająka i zakola:o

kobieta z seksu ma o wiele więcej z przyjemności

Gość nianiadobraradahej
Do Przegrana wskakuj Tak odpowiem ci na pytanie ,czemu nie chce się już sexu po 4 latach tak często .Jest codzienność ,praca ,zmęczenie a najczęściej sex wciąż ten sam ,brak ochoty no nie wiem .U mnie też tak było ,też odmawiałam czasem bo ja nie chodzę o 21 spać tylko lubię posiedzieć a mój pan umył się i mówił czekam w łóżku ,wkurzało mnie to

Prawiczek, Ty się dalej pocieszaj. Akurat orgazm, to najmniej przyjemny z tego wszystkiego. Najpiękniejsze to jest to wszystko przed orgazmem... cholera, rozmarzyłem się :D

Gość przegrana lat 29
mi się seks z nim nigdy nie nudził... chociaż nie lubił żadnych udziwnień, ja zresztą też nie, ale próbowałam czasem żeby jemu się nie nudziło , ale chodziło o sam fakt że mogę być tak blisko niego........

kobiety sa napalone na seks maja odlot nie to co facet seskunda i juz :o

Nie Niania, tu nie o to chodziło. Ona była wyposzczona i długo się nie "seksiła". Gdybym miał opowiadać o seksie z moja byłą, to złapałabyś się za głowę i zdziwiła, jakim cudem mogłem być z taką kobietą 4 lata (jedna pozycja przez cały czas, seks przy zgaszonym świetle i tylko w łóżku itp).

Gość przegrana lat 29
no i dupa, nie będzie łysiny, usunęłam mu część głowy i próbowałam zrobić przeszczep skóry z policzka ,ale do tego chyba fotoszopa mi potrzeba :O dorysuje mu za to wąsy i zmarchy

co Ty robisz Przegrana? :o

Gość przegrana lat 29
a to gnojek :O nawet wąsy mu pasują...

A swoją drogą, to nie chodzi o ilość tylko o jakość... a z moją ex nie było ani jedno ani drugiego... ale kochałem ją i dobrze mi się z nią żyło... oprócz tego jednego.

Gość nianiadobraradahej
Faktycznie ten mój nie miał oporów i poszedł w cholerę ,szybko .A co mam myśleć o jego słowach ??????? "SEX Z TOBĄ TO NIEBO,ROZKOSZ JAKIEJ NIGDY NIE ZAZNAŁEM ALE TO MOŻLIWE TYLKO GDY SIĘ KOCHA". I co tak kochał i dupa blada poleciał do innej nie będę się pastwić nad nią że to maszkaron bo może mu odpowiada ????

Gość przegrana lat 29
ehh niania gdzieś to też słyszałam... i te przytulanki, pocałunki... taaa

Gość nianiadobraradahej
PRZEGRANA :) oplułam klawiaturę ze śmiechu :):):) Fajnie kombinujesz ,no nie wytrzymam ze śmiechu :):):):)

Gość przegrana lat 29
wiesz, każdy orze jak może :P

Gość nianiadobraradahej
Przeszczep policzka :) Zmarchy :) Dobre :)

Gość przegrana lat 29
no tak w ściemnianiu są wyjątkowo dobrzy, ale aż tak długo czasu ściemniać z czułościami?

Gość nianiadobraradahej
Wiem że nie ściemniał,bał się że zostanie kiedyś sam ,powiedział mi to ..ale przyszedł czas że wyczuł że zaczyna mnie nudzić w tym i owym,mimo że kochałam go nadal za charakter za to jakim był człowiekiem

Gość nianiadobraradahej
No nic kochani ,chyba trzeba iść się przespać :) Fajnie się z wami rozmawia :)

Gość przegrana lat 29
no wypadałoby raczej, chociaż nie powiem poprawiliście mi trochę humor ;) najlepszego, oby ten rok był lepszy albo przynajmniej nie był gorszy !

Każdy facet jest inny. Kobiety również - jedna zdradzi, a druga się tego brzydzi, więc ciężko rozpatrywać takie przypadki, jak nie było się "na miejscu" ;-) Musiało go coś skusić, że poszedł do innej... coś, czego Wam brakowało.

Gość nianiadobraradahej
Też życzę wszystkiego naj ,naj w tym Nowym Roku :)