Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pSEDŁONIM____

Dlaczego teraz kobiety są tak bardzo niekobiece?

Polecane posty

Gość pSEDŁONIM____

No?

Bo mężczyźni są tacy zniewieściali a w przyrodzie musi być równowaga

Gość pSEDŁONIM____
Boratka? A jak sądzisz? Dlaczego mężczyźni są tak bardzo zniewieściali? Jaka może być tego przyczyna?

Gość pSEDŁONIM____
(Proszę bez wulgaryzmów!)

Teraz w sensie zimą? Spróbuj się ubrać w kieckę i kozaczki i polataj po mrozie :P Zobaczysz, na wiosnę wszystko wróci do normy ;) Polki w porównaniu z innymi nacjami są mega zadbane, oczywiście nie mam na myśli niechlubnych wyjątków. A faceci zniewieścieli, depilują się, do kosmetyczki latają - zgroza :( Na szczęście też nie wszyscy, ale tych normalnych coraz mniej :( Co to za facet bez włosów na klacie??

Gość pSEDŁONIM____
Ja nie zamierzam dyskutować z faktem, że dzisiejsi faceci są zniewieściali. Z faktami się nie dyskutuje. Ja jedynie zapytuję, dlaczego oni dali się zniewieścić?

Gość pSEDŁONIM____
Nikita? Że niby latem kobiety są ubrane bardziej kobieco? Jedna na sto zadaje sobie trud założenia powabnej sukienki. Cała reszta popyla w pastuszych wycieruchach. Jeśli dżiny są wyznacznikiem kobiecości, to masz rację. Ale nie się nie dam podeptać aktualnym stereotypom i zamierzam bronić własnego zdania,

Gość pSEDŁONIM____
Moim zdaniem, niechlujne wyjątki mogą być mocno niechlujne, a niechluje wyjątki dość bardzo niechlubne. Dodam od siebie, że te wyjątki obejmują 95% babskiej populacji. A jedynie pozostała pięcioprocentowa reszta przypomina coś, co można nazwać kobietą.

Nikt ich do tego nie zmusza. Zawsze byli tacy. Tylko teraz mogą bezkarnie cały ciężar zrzucić na barki kobiety bo równouprawnienie jest. No i nie wszyscy zbabieli. Ale jak widzę w tv takiego Oliviera J. to zastanawiam się czy to jeszcze mężczyzna czy już inny gatunek

Gość to efekt tego
że mamusie wychowuja synów

Gość pSEDŁONIM____
No jest to całe równouprawnienie, pewnie że jest, Boratka. Chciały baby równouprawnienia, to je teraz mają. :-) I co? Fajnie Wam teraz z tym równouprawnieniem, skoro wokół Was nie mężczyźni, ale indywidua mężczyznopodobne?

Gość pSEDŁONIM____
A Olivier J., choć zupełnie go nie znam, to z całą pewnością "inny gatunek"!

Gość głupi jesteś autorze jak
cap, nie bierz przykładu z Jarosława Kaczyńskiego, bo cię wytasrują i będziesz mężczyzną bardzo kobiecym

Gość pSEDŁONIM____
Jarosław Kaczyński jest moim idolem. To prawdziwy mężczyzna, a nie dupek, który boi się mieć własne zdanie i jak papuga powtarza to, co usłyszy w telewizorze.

Ja nie przypominam sobie żebym chciała równouprawnienia:) Ale wyobraź sobie, że jesteś kobietą i idziesz do pracy w bardzo kobiecej sukience. W biurze wszyscy się gapią i interesują tylko tym so masz na sobie a nie w sobie. Wracasz z pracy późnym wieczorem(nie masz samochodu) i wierz mi nie czułbyś się zbyt bezpiecznie wyglądając bardzo kobieco i pociągająco na ciemnej ulicy. Mój facet lubi jak się ubieram bardzo kobieco, ale tylko dla niego. Nie chciałby żebym latała po mieście w mini

Gość pSEDŁONIM____
To, Boratka, że sobie nie przypominasz, może świadczyć o Twojej sklerozie.

Gość pSEDŁONIM____
Nadto, Boratka, żyłem dotąd w wiecznym przekonaniu, że kobieta lubi zwracać na siebie uwagę. Czyżbym się mylił?

Gość pSEDŁONIM____
Dodam, że porządna kobieta nie włóczy się samotnie po nocach...

Gość a co to znaczy niekobiece
myślisz idioto, że kobiecość, to uległość, służenie komuś kto ma kutasa??????? Głupiś chłopie tak bardzo, że aż w łechtaczce strzyka. A tak a propos, łechtaczka jest odpowiednikiem kutasa, tak, że głupi samcu, możesz Kaczyńskiego w dupsko cmoknąć , pedale.

Gość pSEDŁONIM____
Normalny facet bardzo lubi kobietę ubraną po kobieco.A w miniówach po mieście latają nie kobiety ale zwykłe qórwy...

Gość pSEDŁONIM____
(Nie zamierzam rozmawiać z kimś, kto ubliża, urąga i używa wulgaryzmów.)

kobiety są kwiatami, które trzeba podziwiać, koniotłuku obesrany....

No w czasie tej walki o równouprawnienie nie było mnie jeszcze na świecie. Ja się nigdy nie czułam dyskryminowana. Lubię się czuć kobieco i podobać się swojemu facetowi. Ale nie mam potrzeby zwracania na siebie uwagi wszystkich dookoła

ty świński ryju, a kto napisał qrwa, śmierdzielu.....

Gość pSEDŁONIM____
No właśnie, Boratka, Twój wiek tłumaczy Twoje poglądy. I ja postaram się być dla Ciebie wyrozumiały. :-)

Gość przez to, że teraz żyją innym
trybem, to chyba oczywiste?

Gość CzyOlivierJ
Nosi powabne sukienki? Czy szpilki?

Jak widzę faceta w oficerkach założonych na spodnie od garnituru i jeszcze pod marynarką mającego bluzeczkę o kroju damskiej sukienki to mam myśleć, że on jest męski!? Nie podoba mi się taki wizerunek mężczyzny