Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analna ana

Poważnie o analu. Mam pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość ajajaaaaaaaaa
bazienkanie pieprz peiprzem;-)

Gość lololololo
piszecie o jakims przyzwyczajaniu, a przeciez na codzien wszyscy sramy i jakos nie lewitujemy. a jak ma sie sraczke to juz w ogole meka a nie przyjemnosc! perwersja moze twoj facet ma strasznie cienkiego i to dlatego? hehe ja jakos sram od wielu lat i zadnej przyjemnosci w tym nie czuje. a podniecenie psychiczne to juz calkiem inna sprawa.

Gość obrzydliwiec:)
niestety...strasznie to płytkie...wręcz prymitywne

Gość gerewt
no ale bez przesady :) Sama lubię anal, ale w to, że część ludzi ma orgazmy podczas sraczki - nie wierzę.

Gość Anulkaaaaaaggg
Ci którzy tego nie próbowali lub zrobili to tylko kilka razy bez przygotowania będą potępiac - wiem gdyż sama tak na początku robiłam. Z czasem kiedy powtarzaliśmy podejścia udało się i teraz za każdym razem jest mega rozkosz! Orgazm nie do opisania! Ale jest jeden warunek - trzeba do tego się porządnie przygotować inaczej nici z przyjemności. Polecam :)

Gość zmęczona Dorota
ja gdy próbowałam pierwszy raz - przeżywałam katusze. Teraz wiem dlaczego - użyliśmy bardzo mało nawilżacza, właściwie tylko ślinę. Natomiast powinno się użyć DUUUZO nawilżacza, tak że aż wszystko "pływa", a kobieta powinna być bardzo pobudzona, rozluźniona i bliska orgazmu - wtedy analny jest super. Nie sądzę że niektórzy faceci kłamali mówiąc że są kobiety które uwielbiają anal. Ja uwielbiam.

Gość gerewt
Nie wierzę nawet w kilka procent. Bo ile procent wg Ciebie? Np. 5? 7? Wtedy wynikałoby, że ok. 1 na 20 osób ma orgazmy podczas sraczki, a jest to ewidentną bzdurą. Uwierzę ewentualnie w statystyki typu że np. to zdarza się 0,003 % populacji.

Gość lololololo
i ty bazienka sie tak nie przechwalaj swoja seksuologia bo ja tez studiuje i na temat wszystkiego w calej psychologi jest tyle roznych teorii ze mozna sobie wybierac i przebierac co sie komu podoba i pod tym sie podpisywac.

Gość lololololo
bazienka chociaz temat tyczyl sie przecietnosci, ale ok. potwierdzasz jedynie moja teorie, ze cos takiego jak seks analny podoba sie jedynie zboczencom i dewiatom seksualnym :D🖐️ czemu nie zaprzeczam, zapewne po ziemi chodza tez tacy co ostaja orgazmu na widok nie wiem.. owadów? no to i pewnie kiblowi onanisci sie trafiaja 🖐️

Gość pięta i orgazm
w piętę....a dlaczego nie?.....jak się odpowiednio przygotuje i przyzwyczai.......a do tego jak się trzyma piętę w misce z oliwą..to poślizg jest i rewelacja też..w końcu zakończenia nerwowe z łechtaczki mogą być nawet w pięcie...nieprawdaż? he he.orgazmy ze sraczki

Gość lololololo
ja sie tylko zastanawiam w jaki sposob to moze byc przyjemne, bo ciezko mi to sobie w ogole wyobrazic! a i tak sadze, ze wiekszosc kobiet godzi sie na anal tylko i wylacznie bo facet ma taka zachcianke. potem sie "przyzwyczajaja" i na sile szukaja w tym przyjemnosci. takie jest moje zdanie. oczywiscie nie wszystkie, nie chce generalizowac

Gość bluiojoppp
no właśnie,książkowe mądrości można sobie darować,teoria nijak ma się do praktyki

Gość najgorsze ze juz
tyle dziewczyn ma anal za soba :O

Gość zboki
duupa jest od srania a nie do jeebania

Gość szczerze Wam napiszę
seks analny nie ma nic w sobie wyjątkowego dla kobiety. Kobieta jedynie może dostać skurczu pochwowego, co jej sie wydawać może że przez seks analny ma orgazm. Fikcja drogie Panie, częstszy seks analny powoduje jedynie rozkurcze odbytnicze, co skutkować może wymazami o dowolnej porze dnia lub nocy, co jest z pewnością wstydliwe oraz niewygodne. Jako lekarz nie polecam Wam seksu analnego, pod żadnym względem - jednie dla mężczyzn to dodatkowe doznanie, zdobycie kolejnej "bazy", która i tak może spowodować inne choroby, ale już o nich nie piszę bo to nie ten temat. Pozdrawiam.