Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

Bo ktoś przestawił pojemniki z solą i cukrem i wzialem sół :o Od tamtej pory sa już w innych miejscu :)

Ja nie lubie i mi jest niepotrzebna do życia. Pamietam jeszcze kawe Inke jak w szpitalu piłem kiedyś gdy byłem mały:)

mi tez nie jest potrzebna, pije raczej dla towarzystwa jak mama robi sobie, jak gdzies do kogos ide to tez zazwyczaj kawe pija wiec i ja pije... inke tez pilam jak bylam mala, zawsze babcia mi robila, mialam takie male miniaturowe kufelki i zawsze mi do tego kufelka wlewala :D

Mam ochote na budyń czekoladowy albo na kakao ale dzisiaj juz sobie daruje :)

Gość łukasz21z
musze wam coś powiedzieć. byłem raz w kinie z bratem kolegi. i jak wyszlismy z kina już, to spotkalismy siostrę brata sąsiada mojej szwagierki, która ma duże cycki. no i ona powiedziała żebysmy poszli się czegoś napić i obgadać film, bo ona też chciałaby go zobaczyć. no i jak usiedliśmy w parku na piwie spotkaliśmy pana który był bezdomny i miał wino. zaczął nas namawiać na tego winiacza, ze niby taki dobry. nie chcieliśmy oczywiście brać od menela, ale on tak strasznie, ale to straasznie śmierdział, że chcieliśmy się go już pozbyć no i sie napisliśmy tego winiacza. jak się tam pochlaliśmy we czwórkę, to się obudziliśmy 2 dni poźniej 10 km od tego parku, pod mostem. nie wiem co się działo, ale ja nie miałem spodni, brat kolegi miał tatuaż, bezdomny nie śmierdział, a siostra brata sąsiada mojej szwagierki była w ciąży. i jak wracałem do domu bez tych spodni, to olśniło mnie że jest mi tak wygodniej. i postanowiłem, że już zawsze będę chodził bez spodni, nawet do kościoła, i nawet w zimę. tak więc niegdy człowiek nie wie kiedy stanie się coś takiego co zmieni zupełnie jego dotychczasowy sposób myślenia i postrzegania świata. fascynujące, nie?

No też tak myśle :) To co Dobrej Nocy Życze i do zobaczenia 🌼 :)

No jakoś minał bez wiekszych problemow :) Musiałem jechać po nowe słuchawki do mp3 bo mi sie stare zepsuły :o Ehh myslalem ze maja gwarancje ale co sie okazalo bym musial czekac na rozpatrzenie reklamacji 14 dni, to kupilem nowe i juz :) A Tobie ?

rodzinnie, moj brat dzis ma urodziny wiec troszke trzeba bylo poimprezowac :)

Właśnie ciakawe dlaczego ;) Ale w jednym odcinku było widać twarze. O ile dobrze pamietam to był ten odcinek gdzie Tom i ten pies Spike walczylo o to kto zostanie w domu i musieli udowodnic i wkraść sie w łaski ich właścieli, na końcu obydwaj zabrali lodówke i z nią uciekli :D:D