Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtgtwgr

CIEZARNE MYSLA ZE MOGA WSZYSTKO BO SA W CIAZY

Polecane posty

Gość a ja wam powiem tak
koralina- ciężarna to ta sama osoba co kobieta nie będąca w ciąży- chodzi mi tu o kulturę - jeśli ktoś ja posiada ciąża nic nie zmienia- jeśli przed ciążą było się chamem ciąża też tego nie zmieni.

Gość Iman @@@
skoro ciężarna idzie na zwolnienie - to widocznie lekarz jej wystawił a jak masz do wyboru siedziec w domu i mieć kase , albo zapierdzielać i mieć- hmmm??? kazdy normalny wybiera to pierwsze

Gość matacz ,,,...,
no nie ! rozwaliło mnie , potrafisz ty czytac teksty pisane i je rozumiec , co ma wspólnego to ze było ciezko do atmosfery jaka tam panowała > dlaczego to wytykasz ? jedno wytłumaczenie - głupia jestes , przykro mi

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
skoro nie zazdrosci, to skąd ten jad?

Gość matacz ,,,...,
nie laman kazdy cwaniak wybierze to co sugerujesz i to samo cwaniactwo jest w kolejce ,a tu chodzi o cos wlasnie innego , co autorka tematu wyraziła !!!!

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
nie, ja powiem tak wybiara to drugie bo naiwna jest i glupia

Gość a ja wam powiem tak
sdfghjkl;.,mnbvc- ja pierniczę! kto Ci powiedział że biduję w butiku! moja droga ja w tym butiku zarabiam pewnie więcej niż ty na swoim biznesiku! gwarantuje ci to istoto! a pracowac nie musiałam tylko CHCIAŁAM! zrozumiałaś czy dalej za ciężko ci to do główki wchodzi!

Iman i znow sie mylisz. Moj przyklad. Pierwsza wizyta u lekarza, 6-tygodniowa ciaza. Pod koniec wizyty pani doktor z usmiechem powiadomila mnie, ze jak bede chciala isc na zwolnienie do mam dac jej znac, bo ona bardzo lubi wystawiac zwolnienia przyszlym mamusiom. Poza tym tylko w Polsce kobieta w ciazy moze dostac zwolnienie ot tak bo ma taka ochote. Nigdzie za granica takie rzeczy nie przechodza.

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
matacz ty ode mnie trzy kroki wbok, bo widze, ze soie pozwalasz na zbyt wiele, piłuj język

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
ile 1300:D ?

Gość matacz ,,,...,
ja tylko stwierdzilem fakt ! spadam temat zrobł sie syfiasty

nie, ja powiem tak wybiara to drugie bo naiwna jest i glupia Tak? A potem placza na forum, ze chcialy wrocic do pracy to odeslano je z kwitkiem. Dziwny masz tok myslenia sss cos tam

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
prosze cię, nie wychylaj się z tą pensją, nie ośmieszaj się, wszyscy wiemy ile się w butiku zarabia:D

Gość a ja wam powiem tak
hahah, nie rozśmieszaj mnie dziecko

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
ja takiego problemu nie mam, wiec to nie moja spraa, czy potem płaczą, nie kazda płacze, bo nie kazda z kwitkiem odprawią

Gość Iman @@@
ja jak miałam do wyboru kompletowac wyprawke, przygotowywac pokoik dla dziecka i sioedzieć sobie w domu albo zapierdzielać po 12 godzin na kasie na stacji benzynowej nocki, dniówki , upierdliwi klienci, kupa kasy w sejfie to wolałam iśc od razu na l4- nadmieniam,ze dwie pierwsze poroniłam więc automatycznie lekarz mi przy pierwszej wizycie wypisał

Gość matacz ,,,...,
jesli sie jest pracownikiem !!

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
matacz sam syfu narobiłaś, ja cie nie obrazalam. poza tymi fantazjami, ze twoja zona w 9 miesiacu w ciazy biegała:D

Gość a ja wam powiem tak
i jeszcze Ci jedno powiem, pracuję bo uwielbiam swoja pracę! ale ty wiesz lepiej - klepiesz swój biznesik na ryczałcie albo książce i biznesmena zgrywasz!

Gość matacz ,,,...,
pewne kobiety nawet dzieci nie potrafią urodzić ,wiec i co sie dziwic całej ich reszcie poczynan !

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
im bardziej markowy, tym mniej placa

Iman kobieta w ciazy nie moze pracowac na nocna zmiane. Poza tym nie porownuj swojej zagrozonej ciazy i pracy na BP czy gdzies to ciazy zdrowej i pracy za biurkiem

Gość matacz ,,,...,
nie biegła głupolu tylko zdarzało sie jej dobiegać do autobusu !! czaisz roznicę ? potrafisz czytać poprawnie ! ??

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
nie zgrywam nikogo, daltego nie napisalam ze mam firme, tylko biznesik, bo to nawet mniej wyniosle brzmi. przeciez nie zmaierzam ci tego udowadniac, bo i po co:)?

Gość a ja wam powiem tak
lman- podwójne poronienie jest wskazaniem do l4 więc nie porównuj tego do nieróbstwa i widzi mi się panienek którym zwyczajnei nie chce się robić. choć widzę że ty tak czy siak wybrałabys zwolnienie!

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
niech ci bedzie ze dobiegała, ale napisales to w takim kontekscie, ze wynikalo z tego jakby nie wiadomo jak wygimnastykowana była, dobra matacz, nie zamierzam sie kłócic z toba, a tym barziej ublizac ci, pa

Gość Iman @@@
w to bieganie nie moge jakos uwierzyc , bo wiem , jaki to ciężar, nawet jeśli kobieta utyje tylko 10 kg nie wolno biegac bo można pozrywać mięśnie macicy co grozi poronieniem

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
skoro tak cię kluje w oczy nierobstwo panieniek dlaczego nic z tym nie robisz:) nie wierzę, ze ty we wszytskim taka uczciwa jestes, kazdy ma swoje grzeszki, tylko latwiej sie widzi cudze