Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam przemyslenia

ja uwazam, że nie ma różnicy ile kobieta miala partnerów seksualnych.

Polecane posty

Gość ponawiacze
obstawiam że afrykański misczu ma w gatkach 7cm :classic_cool:

Gość zainterowannta
a myślisz że dla twojego partnera ten seks ma też inny wymiar, bo oni są niestety płytcy w tych sprawach :(

Gość afrykański budda 123123123
jak go wyjmuje i siusuam może i 7 cm ale jak jest potrzebny do innych czynności znacznie się powieksza:)) Wogóle takie gadki mnie nie ruszja:))

"na siłowni powiadasz pakował, ja kiedyś równiez dużo ćwiczyłem tyle że teraz czasu brak i same blachary były zainteresowane" wiesz... moj eks miał jeszcze intelekt, ale rozumiem, ze jak go brak i są same miesnie to tylko blachary się lepią ;)

Napewno ma inny wymiar bo kupiła sobie okulary 3d:))

jak na małointeligentnego całkiem sprawnie rozpracowałem twoją hipokryzję:))

miał intelekt i był tak zazdrosny jakpisałaś znaczy miał podstawy:))) Czyl co obawiał się że się puścisz:)) skoro miał intelekt nie bezpodstawne:))

coraz lepiej widze. myslałam, ze rozmawiam z dorosłym i dojrzałym mężczyzną, a jak tylko się zaczął palić grunt pod nogami to się pojawily jakieś złośliwości. jeszcze troche i daje reke uciąć, że zacznie rzucać mięsem...

I znów się pomyliłaś:))

i nic mi si e nie pali poza papierosem:)

Gość zainterowannta
takie tam odpowiesz?

Gość gussss
budda nie musisz iść do swojej super płatnej pracy? poza tym co ktoś tak kul i dżejzi robi na forum dla znudzonych babek :D ciota nie facet

najpirw musiałaby zrozumieć o co pytasz:)

za to ty musisz miec jakies magiczne okulary ograniczające ci horyzonty u uposledzające wyobraznie. naprawde swiat się nie kręci wokół seksu wiesz? nie tylko wyimaginowanych rwali mozna być zazdrosnym. jak cię tak bardzo interesuje to był zazdrosny, bo np wolałam spędzić swięta z rodziną a nie z nim, albo ze "wolałam" spędzić jakis tam czas z kolezankami. tylko nie pisz prosze, ze najwidoczniej nie miał tego intelektu, bo ludzka psychika jest nieco bardziej skomplikowana niezeli mozna by bylo tylko ja okreslac mianem glupie i madre. ;) znasz jakieś inne "trudne" słówka poza rzucaną bezpodstawnie hipokryzją? przynudzasz...💤

Gość gussss
za dużo siedzisz w necie, faktycznie tutaj tylko seks , gdzie się nie spojrzeć :D pożyjesz trochę wśród ludzi to zmienisz zdanie ;)

urlop do końca tygodnia. forum pokazała mi Ewa i przypadkowo wdałem się w dysksje jakiś filmik chciała mi pokazać z gnębieniem jakiegoś sossss i jakieś fotki na demotach z nim:)), poza forum gram sobie w pokera na pokerstars dlatego nie śpię:)

Gość gussss
budda nie musisz iść do swojej super płatnej pracy? poza tym co ktoś tak inteligenty i bogaty robi na forum dla znudzonych babek :D ciota nie facet -- proszę , masz po polsku :D

Gość gussss
hahah mogę się założyć że masz tu nawet czarny nick :D a Ewa musi się nudzić z tobą skoro ma czas na kafe

"a myślisz że dla twojego partnera ten seks ma też inny wymiar, bo oni są niestety płytcy w tych sprawach" on twierdzi, że czuje różnice między seksem z kimś kogo kocha, a kogo nie. ale czy odczuwa to tak samo jak ja? zeby to stwierdzic chyba bym się musiała z nim na mózg zamienic na jakiś czas :D

Gość gussss
niestety spaliłeś ..

Gość gussss
mój facet by mnie wyśmiał że takie rzeczy oglądam i na pewno by się nie zainteresował dyskusjami :D

mnie bardziej zastanawia fakt, ze ktos taki bogaty spedza urlop przed komputerem a nie na seszeli :D

takie tam, po co ty się ciągle tłumaczysz?? ja już sobie wyrobiłem zdanie:)) ni zmienisz go i nie twierdzę ze twój były nie ma intelektu wręcz przeciwnie, musiało ci na nim mocno zależeć jeśli wolałś zabawy z koleżankami zamiast jego:))

Gość gussss
co nie :D Ewa pewnie urlopu nie mogła wziąć ..

Gość zainterowannta
on twierdzi, że czuje różnice między seksem z kimś kogo kocha, a kogo nie. ale czy odczuwa to tak samo jak ja? zeby to stwierdzic chyba bym się musiała z nim na mózg zamienic na jakiś czas no właśnie, bo tak sobie myślę czy warto się poświęcaj np. rezygnując z lepszej techniki skoro facetowi obojętnie to może nam też powinno być ?

gram w pokera, już pisałem pozatym mam tutaj obowiązki które muszę nadrobić. Pozatym nie piszę że jestem jakoś niesamowićie bogaty. Zarabiam swoje ale mam również spore wydatki więc na wszystko sobie pozwolić nie mogę.

Gość gussss
dobra dobra, mogłeś coś lepszego z tym forum wymyślić niż fotoszopki sosa ;)

no i w sumie ktoś taki bogaty to musi mieszkać w bardzo dużym domu jak nie w wilii. rzeczywiscie ja kochasz jak biedna musi sama zapierdalac do pracy a potem jeszcze taki duzy dom wysprzatac a pan i wladca nawet palcem nie kiwnie :D

Gość gussss
tamtej mój kolega wręcz nalegał żeby żonka przestała pracować , a do tego mieli sprzątaczkę :O

zainteresowatta, wiadomym jest że sex z uczuciem smakuje inaczej, jesteś duzo bardziej podniecona i masz ochotę wchłonąć całego partera, bez uczucia to zwykłe zaspokojenie potrzeb