Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam przemyslenia

ja uwazam, że nie ma różnicy ile kobieta miala partnerów seksualnych.

Polecane posty

"a tak w ogóle to nie ma czegoś takiego jak prawidłowy światopogląd, jest moja racja i twoja racja i każdy żyje wg własnych zasad " tez z tego zalozenia wychodze, wiec niech mi kolega nie wmawia, ze moj zwiazek sie bez seksu rozpadnie czy tez nie. 🖐️

Gość gussss
po tym wpisie o tym że ta kobieta w 1000% zdradza wiem już że nie ma ani trochę racji w twoich wypocinach

Gość afrykański budda 123123123
Niewiem czy jesteś facetem czy kobietą bo to nie wynika z twojego pseudonimu, ale zapewniam Cie że bazujesz na oceanie niewiedzy, poza intelektem dysponuje dosyć grożną bronia jaką jest wygląd.

Gość gussss
A ja wsólczuje C braku wyobrażni To że się kochaja nie znaczy że ona nie ma potrzeb. i nawet jak znia mieszkałeś zakładam że i tak o wszystkim ne wiesz a napewno juz nie o intymnych sprawach. Gratuluje naiwności hahaha a ja współczuję głupoty :D :D :D potrzeby pragnie spełniać z mężem a jeśli jest to niemożliwe to nie szuka innego czy w twojej ciasnej łepetynie się to nie mieści że są jeszcze ludzie z wartościami, chociaz w pewnych kwestiach byście się dogadali , bo mezus tezz lubil zawsze wysprztane i podane na tacy

Gość gussss
poza intelektem, twój intelekt mieści sie we łbie twojego kutasa że się tak wyrażę wmawiaj tak sobie dalej :D :D :D :D :D 🖐️

"Nie rozumiesz. dlatego 60 % bo bez tego wali się związek na 100%, bez śniadań itd związek przetrwa. Pomoc domowa była ale rzeczy nam gineły więc domem zajmujemy się sami. żle wyciągasz wnioski z moich wpisów. " "Gdyby moja parterka uległa wypadkowi i nie mogła do konca życia nie zostawiłbym jej napewno, napewno nie związałbym sie z inna kobietą, natomiast płaciłbiłbym za sex bez zobowązań by żadna se nie zakochała i nie wymagała stałego związku. a mieszkam w dużym mieście gdzie ogłoszeń choćby na portalu odloty są setki." wiesz co nie mam wiecej pytan. najpierw twierdzisz, ze 60% dlatego bo bez seksu związek się wali, po chwili piszesz ze sie nie wali tylko poszedl bys szukac seksu gdzie indziej. :O no nie mam więcej pytan..

Gość gussss
ja też nie , idę bo marnuje na jakiegoś idiotę czas, mam nadzieje że jak przestanie ci brykać to partnerka dowali ci takie rogi ze na pace w ciężarówie się z nimi nie zmieścisz

Gość gussss
tylko nie mów że zaspokoisz ją oralnie :D

Brak wyobrażni wynika z brak doświadczenia życiowego lub zamieszkaniu w miejscu mało zurbanizowanym. Zycie kręci się wokół pieniądzy i sexu, możesz miec inne zdanie tyle, ze do ciebie niektóre rzeczy poprostu nie docierają. Czasem tak jest, nie każdy potrafi łączyć fakty, wyciągać wnioski, brak poprostu impulsów w postaci obserwacji faktów:))) Zycie to nie m jak miłośc:))

pisałas o wypadku i braku sexu To inna sprawa to nie byłaby jej wina. Trzebabyłoby byc bez sumienia zostawic kogoś bo po wypadku lub chorobie nie może całe życie uprawiac seksu, z drugiej strony nie znam przypadku by kobieta doznała obrażeń lb choroby uniemożliwające współżycie na zawsze.

a mezczyzna to nie kobieta i troche sie miedzy soba roznimy. zauważ. i juz ci powiedzialam. nie oceniaj innych przez pryzmat siebie ok? bo tak pieknie na poczatku pisales o wielkiej milosci, ze az ci uwierzylam, a teraz widze ze po prostu w lozku jest dobra i na tym ta milosc polega. a ile ona ma w ogole lat? i co zrobisz jak przytyje 30kg albo cos innego przez co straci mocno na atrakcyjnosci?

jak prestanie mi brykac u nas są już tabletki o nazwie calis, pomagają nawet 70 latkom, niestety ciebe na nie stac nie będzie:))

Gość gussss
haha pieprzysz jak jeden z nowobogackich co otworzył byznes , kupił łańcuch i ze starego opla przesiadł się w nienajnowsza audice :D a czy ci ludzie których życie toczy się wokół pieniędzy i seksu mają rację? dlaczego? a może ci z małego miasteczka mają ? wiesz co mi powiedział ostatnio dosyć bliski kolega który ma taką ilość pieniędzy o jakiej ty możesz pomarzyć? że już go to nie bawi, ma w dupie jakie jego auto ma przyśpieszenie bo jest sam i pragnie kogoś pokochać i nie mów że jak jest bogaty to nie miałby problemu, owszem ze znalezieniem dupy na seks by nie miał ale on też na pewno mnie okłamał:D ciekawe po co :D

Gość a ja jestem facetem i ...
nie moglbym byc z kobieta, ktora miala wielu partnerow

Gość gussss
a obwisłą skórę też naciągniesz?

ja to uogólniłam :o po prostu brak seksu do konca zwiazku niezaleznie z jakiej przyczyny :o

Gość gussss
aha i ma pewne doświadczenie życiowe, podobne do twojego nawet bo babka chciała go jedynie wydoić z kasy i rozwód, a jednak jest mądrzejszy od ciebie

2 lata młodsza, gdyby nie była dobra w łóżku niebyłbym z nią!! Jesteście tutaj największymi hipokrytami z jakimi dyskutowałem, same dziewice, wierne, wyrozumiałe i mężowie byli ich 1. Takie bajki to bracia Grimm nawet nie pisali:))

Gość gussss
przeczytaj to co napisałam , możesz się do tego odnieść pośmieję się trochę :D i miał laseczke na sam seks ,ale nawet to się nudzi, chyba że ktoś jest zwierze takie jak ty

no i nie odpowiedziales na pytanie, co ty dla niej robisz oprocz przynoszenia do domu pensji na ktora i tak sobie musi zasłużyc i powiedzeniu jej ze fajnie wyglada? no chyba, ze twoje milczenie mowi samo za siebie :D

Gość gussss
a układ idealny , pierze mu mama, gotuje też (mieszkają po drugiej stronie ulicy), seks dobry miał, baba nie ględziła nad uchem, imprezy , a jednak mu mało :D

Gość gussss
ale ja rozumiem że ty nie ogarniasz bo nigdy nie byłeś w takiej sytuacji :)

Nie jestem nowobogacki, u mnie w rodzinie pieniądze były zawsze, nie przesiadłem sie z opla na audi a bardziej z audi które dostałem od rodziców na mercedesa S co nie znaczy że noszę łańcuchy ze złota, nie lubię błyskotek. Nie obnoszę się czego to nie mam bo poprostu pomnożyłem co dostałem. Nie szukam dziń po dyskotekach a staram sie być przykładnym ojcem, gram z synem w tenisa, chodzę z nim na słownie i mam wielu znajomych, niezależnie od posiadanego przez nich majątku.

to juz jest nadinterpretacja :D nie jest moim pierwszym ani drugim i widac z zalozonego tematu przezemnie uwazam ze singielki maja prawo uprawiać "przygodny seks" z czystym sumieniem.. ale mimo to jestem ze swoim facetem kurwa z milosci,a nie dla seksu pojmij to wreszcie haha jakoś ze swoim byłym miałam przezajebisty seks, a się z nim rozstałam bo mnie wykańczała jego zazdrosc. z obecnym facetem mam duzo "slabszy" seks, ale za nic bym go na innego nie wymienila :D

Gość gussss
ale świat się kręci w okół kasy i seksu więc czego mu brakuje? :D

laseczki na sam sam sex miałem dawno temu nie przywiązywałem sie do nich więc nudzić nie było sę czym:))

Gość gussss
a poza tym napisałeś że zdradzała jakaś tam babka chociaż jej facet jeszcze mógł, z tobą może być tak samo mimo twoich tabsów :D

Gość gussss
widać że 80 może nawet 85% z tego co piszesz to zmyślone bzdury , bo nie wierzę że ktoś może być tak denny :O chyba że nowobogacki warszawiok : D

i tym swoim biedniejszym znajomym tez tak rzucasz "ale ja sobie kupie to i to, ale ciebie nie bedzie na to stac" ? :o poza tym skad mozesz wiedziec na jakies stopie zyciowej ja zyje i ile zarabiam i ile kolezanka zarabia? to ze nie wymienilam marki samochodu jakim jezdze nie oznacza, ze nie jezdze nim wcale. to ze nie zaznaczylam 5 razy, ze jestem z miasta nie oznacza automatycznie, ze jestem ze wsi.

hahahah. No to jak miasz z obecnym gorszy sex to poczekamy pare latek i zobaczymy czy nie zatęsknisz za dobrym seksem małolatko:)))) Teraz mam juz pewność że będziesz przyprawiać mu rogi. Mój obecny sex jest doskonały pewnie dlatego że szczerze kocham, twój był kiedys przezajebisty więc masz do czego wracać:)))