Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam przemyslenia

ja uwazam, że nie ma różnicy ile kobieta miala partnerów seksualnych.

Polecane posty

Gość gussss
no jak nie jesteś bogaty , mercedes s klasa piechotą nie chodzi :D

Gość gussss
no budda wreszcie coś mądrego powiedziałeś chociaż na pewno przypadkiem ci się wymsknęło

Gość afrykański budda 123123123
:) kiedy ona chce pracować, sprawia jej to przyjemność, nie wszyscy pracują bo muszą niektórzy lubią swoją pracę, jakbys poczytał dobrze wiedziałbyś że mam mieszkanie nie dom, dom dopiero powstaje.

Gość gussss
a nie możesz pojąć że nie wszyscy chcą zdradzać, skoro zaznałam tak zajebistego seksu to uważasz że kochanek na którym mi nie zalezałoby by mnie zaspokoił?

Gość gussss
gdybyś przeczytał moje posty wiedziałbyś że jestem kobietą

czytanie ze zrozumieniem sie klania i napisałam, ze CZASAMI wolałam się spotkac z koleżankami, co uważam za zdrowe i wręcz konieczne. ja dla faceta nie zrezygnuje ze swoich przyjaciół :) a jesli ty uwazasz, ze twoja kobieta woli spedzac czas non stop tylko i wyłącznie z tobą to jestes w błęzie. ona musi do pracy isc na kilka godzin, potem cala wielka chate wysprzatac i jeszcze znalesc sily na super zajebiaszczy seks z panem i wladca, bo inaczej to by jesc nie dostala, bo pan z wybujałym ego ją z wydatków rozlicza :D

no piechotą nie chodzi, ale nie jest to również jakiś niesamowicie drogi samochód, mój kolega jeżdzi np porshe gt wystawiony na allegro za milion złotych, właściciel ma salony renault w katowicach:)To jest drogi samochód

Gość gussss
i jeszcze ma czas żeby przerabiać zdjęcia sosa, multitask :classic_cool:

mnie soossssssss lata, musi być dupa że ozwala sobie baba jaj z siebie robić, choć filmiki jakie z nim mi Ewa pokazała były całkiem fajne:)

Gość gussss
nawet wiesz ile s jest w nicku sosa :classic_cool: musisz często tu siedzieć

"gram w pokera, już pisałem pozatym mam tutaj obowiązki które muszę nadrobić. Pozatym nie piszę że jestem jakoś niesamowićie bogaty. Zarabiam swoje ale mam również spore wydatki więc na wszystko sobie pozwolić nie mogę." to wszystko coraz bardziej smierdzi prowokacja :D moj znajomy zarabia 3 tys zł mies, a jakos nie ma problemu z wyjazdem do tunezji czy egiptu, gdzie tydzien pobytu kosztuje 1000zł z pakietem all inclusive:D🖐️ aha i jezdzi 8 letnią mazdą ;)

siedzę tu namiętnie już 7h:) i zapewne czasem wpadnę cos napisać do was babek:) Bo jesteście czasem naiwne jak 2 latek

Gość gussss
dobra to się robi nudne , a odpowiedz mi na to mąrdalo: a nie możesz pojąć że nie wszyscy chcą zdradzać, skoro zaznałam tak zaj**istego seksu to uważasz że kochanek na którym mi nie zalezałoby by mnie zaspokoił? wiedziałam że to prowo od pewnego momentu, a sos tylko to potwierdził

:) coś ci powiem moja mama ma tutaj biuro podróży i niie jeżdzę głównie na tzw study tour, ma to za darmo:)) w ten sposób odwiedzam hotele które matka ma w ofercie i pomagam jej w recenzowaniu warunków jakie panują w tych że hotelach:))

Gość gussss
poza tym jaki normalny facet siedzi na babskim forum i przez 7 godzin wmawia swoje racje :O żałosne trochę

Gość gussss
oo teraz to już sobie pojechałeś :D chyba że matka sprzedaje w biurze podroży , w to jestem w stanie uwierzyć:D

o co Ci chodzi z tym prowo??? Powinnaś iść spać:)) już nie myślisz logicznie

taaa dobra dobra.. ja juz nie wierze w twoje zadne bogactwo, zadne mercedesy, a bogaty to moze i jestes, ale u siebie na wiosce pod katowicami :D tam nie trzeba miec wiele, zeby zaimponowac. wystarczy stiuningowany (czy jak to sie tam pisze) golf i już się robi furrore, także wiesz ;) przyjedz do mnie i się utrzymaj :D

tak i jeżdzę na study tour :)) Pomyśl to jest dla właścicieli biur. Np reprezentujesz oasis tour masz wyjazd do tunezji za darmo w maju by ocenić warunki

Gość gussss
powiedz mi jeszcze coś mądrego o tej zdradzie co napisałam 👄

ale mne nie interesuje czy wierzysz czym jeżdze, to jest najmniej istorne, dla ciebie mogę jeżdzić trabantem, czy moje bogactwo jest istotne przy podejmowaniu tutaj dyskusji, myślenie nie jest twoją mocną strona:)

ooo o zdradzie to on może dużo napisać. wkoncu ma spore doswiadczenie i to tak zaawansowane, ze sie z zona rozstał, aby być z kochanką :D

"czy moje bogactwo jest istotne przy podejmowaniu tutaj dyskusji, myślenie nie jest twoją mocną strona" o brawo. wkoncu zalapal, chodz pisalam mu to samo pare stron temu :D sluchaj to nie ja zaczelam sie przechwalac ile to mam pieniedzy, wiec to pytanie raczej nalezaloby skierowac do ciebie ;) panie "mocno myślący" :D

myślę że jeśli kochasz partera to nie będzie ci dobrze z kochankiem ale mogę sie mylić wy baby macie jakies dziwną psyche, mnie by nie stanął z nna babką teraz bo myśałbym o tej którą kocham bo bym ją ranił, a nikt mi nie powie że to nie wyjdzie bo prędzej czy póżniej mogłoby sie wydać i byłoby po wszystkim.

Gość gussss
Oj niedobrze cosik z wami z samego rańca, co się dziwisz, ja dzisiaj nie spałam :D