Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Gość zadnych badan nie miala
a topik to prowo tej co pisuje pod pseudonimem "mloda mama" :D Walnela sie na poprzedniej stronie :D zobaczcie sobie.

Gość natalaa14
Nie będęwam się tłumaczyć. Pisałam nie chcecie nie musicie wierzyć. Miałam tylko robione ktg. Na usg czekam do jutra. Mam nic nie jeść rano i nie pić bo mam być naczczo do pobrania krwi i moczu. Zadowoleni?

jakbys miala za malo wod plodowych mialabys dodatkowe badania,ktore nie musza byc wykonane naczczo wiec to kolejna sciema sluchaj dziecko , ja mialam tzw za malo wod plodowych i wiem na czym to polega wiec koncz ta bajke bo juz nudna jest

Gość natalaa14
No to żegnam nie masz czego tu szukać :) ja Cię to pocieszy to powiem Ci ze jestem cały czas do kroplówki podpięta, nawet wysrać się pożądnie ie mogę

odp na pytanie skoro lekarz stwierdzil malowodzie to jaka ilosc plynu owodniowego podal po badaniu?? sama napisalas ta diagnoze wiec

Gość ha ha he he
masz 15lat to mysl o nauce i o tym zeby mama miala umyte naczynia a nie o seksie teraz szykuj matke ze babcia zostanie

Gość natalaa14
nie wiem, ale jak byl bchód to lekarz zlecił mi usg doplerowskie czy jaos tak. nic mi nie powiedzial o wodach a ile powinno byc ml?

no i widzisz i jak ty sciemniasz USG dopplerowskie jedno z podstawowych badań w diagnostyce chorób układu krążenia. Pozwala na ocenę przepływu krwi w dużych tętnicach i żyłach, wykorzystując zmiany długości fal ultradźwiękowych odbitych od poruszających się krwinek. Analizując odbitą od nich falę ultradźwiękową można wykreślić kierunek i prędkość przepływu krwi.

i skoro lekarz sam stwierdzil ze masz malowodzie , za malo plynu owodniowego w poprzednim twoim poscie a teraz piszesz ze nic ci o wodach nie powiedzial no zal mi cie jak ty krecisz

Gość natalaa14
Chyba jesteś niedoinformowana! usg doplerowskie pozwala sprawdzic wszystie prrzeplywy. poszukaj doladnie o ciazy w necie

Gość natalaa14
Znalazłam dla Ciebie b widze ze jestes kolejna osobba ktoras robi wszystko by mnie oczernić Usg dopplera (dopplerowskie) Badanie to pozwala na ocenę przepływu krwi w naczyniach krwionośnych i sercu. Po komputerowym przetworzeniu otrzymanych podczas badania sygnałów możemy uzyskać kolorowy obraz. Szukamy w naczyniach krwionośnych m. in. obecności zwężeń spowodowanych skrzeplinami lub innych procesów chorobowych. Gdy badamy płód, oceniamy przepływ krwi w tętnicy pępowinowej, co wykorzystujemy w przewidywaniu powikłań zagrażających prawidłowemu rozwojowi ciąży.

autorko przestań się tłumaczyć jak ktoś nie wierzy to jego problem i czasem się nie stresuj tym forum bo to szkodzi zdrówka

zalosne naprawde...... ile jeszcze nickow zalozysz zeby sie bronic, jak zakladasz temat i sciemniasz to chociaz pamietaj co wypisujesz, bo w zeznaniach sie mylisz

Gość natalaa14
majkaaaaaaaa dziękuję ;) Nie mogłam wysłać 2 wpowiedzi w ciagu minuty zobacz na czas. koniec sledztwa. mowie prawde wiec zawsze bede górą co do Twoich debilnych pytań. chcesz się bawić w detektywa to idź na jaki kurs dbraoc - nie chcę dziecku zaszkodzić

Gość natalaa14
aha i npisalam Ci juz wszystkie badania nie wiem czego ty chcesz . idz juz spac albo pośledź troche męża jak Cię takie zabawy podniecają

nie odp o niczym proste pytanie ile zawatosci maja twoje wody plodowe , skoro lekarz to stwierdzil musial podac ilosc, z nikad diagnozy nie postawil??????

winny tylko obrazami moze sie zaslaniac no tak to juz jest z dziecmi szkoda na was czasu idzcie spac dawno po dobranocce zegnam was klamczuchy

Gość natalaa14
nie podszyyfam sie pod nikogo ktos robi sobie jaja a Ty sie z nim bawisz i nie pieprz ze widzisz ip bo to nie mozliwe. nie wiem napisz do moderatora to sie dowiesz ze to nie ja . omg wydaje mi sie ze ladne dziecko z Ciebie. Dochodzenie, glupie pytania . NIE PODSZYWAM SIE :D dobranoc

Gość Ale chyba nie zaprzeczysz
że "Młoda Mama" to ty? Juz wcześniej pisałam, chyba na 7 stronie się walnęłaś. tylko na innych topicach nie masz 15 lat;)

Gość brak inwencji
widziałam to na poprzednich stronach... żeby zrobić sensowne prowo trzeba trochę inteligencji, a tu jej zabrakło. zresztą wyzwiska bardzo pasują do stylu młodej mamy. -10/10

Dopiero teraz weszłam na kaffe więc jest to niemożliwe. A z tamta strona wczytajcie sie uwaznie. Ona napisala ze to ktorys tydzien i usunela wiec napisalam to samo. haha jak wg mozecie myslec ze to ja :D sama napisalam ze to provo

Gość Ale chyba nie zaprzeczysz
tak, tak, masz rację, czy kiedykolwiek nam wybaczysz???;)