Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Terpsychora_

Jakie książki polecacie?

Polecane posty

Gość I W OGÓLE
Polecam.

Polecam książki Trudi Canavan, a w szczególności ostatnią pozycję czyli nowość na rynku księgarskim "Łotra".

"Czarnoksiężnik" William Barrett - trochę przygody, tajemnicy i malarstwa "Lew-Starowicz o kobiecie" - POLECAM!

No i polecam jeszcze przepiekna książkę Ruty SEpetys- " Szare śniegi Syberii". Kazdy wielbiciel "Zlodziejki książek" będzią tą pozycją tez szczerze zachwycony :)

11 minut Paulo Coelho Brida Paulo Coelho oraz Dziennik narkomanki autora nie pamiętam

Teraz czytam książkę "Cukiernia pod Amorem. Zajezierscy". Świetny klimat- nie sadziłam, ze polskie sagi mogą być tak intrygujące. No i pióro Gutowskiej-Adamczyk- całkiem, całkiem...

kraina chichów, zaślubiny patyków Carroll powrót to domu Pilcher udręka i ekstaza Stone

Ja polecam wszystkie tomy "Harrego Pottera", "Opowieści z Narnii" (pierwsza część najlepsza) "Kamienie na szaniec" oraz inne książki wojenne i jakieś erotyczne, ale to zależy od upodobań. Dobre są też krótkie książeczki opowiadania, np. "Stary człowiek i morze".

Ja ostatnio przeczytałam biografię Wojciecha Mana - człowiek legenda, książka świetna, kawał historii rocka. Naprawdę warto. Do tego polecam "Księgowego Mafii" - historia Pablo Escobara opisana przez jego brta roberto.

Andrew Nicoll- "Dobry człowiek". Przeczytałam ostatnio. Ta książka jest rozbrajająca ;)

Teraz czytam kolejna ksiazke Katarzyny Michalak- "Sklepik z niespodzianka". Uwielbiam te pisarke :)

DRT 'Pachnidło'' Patrick Suskind to faktycznie świetna ksiązka, widziałam też film ale zdecydowanie wersja papierowa bardziej rzuciła mnie na kolana :) Opis tych wszystkich zapachów, czytając książkę masz wrażenie wręcz, że tam jesteś! :) Oglądając film zupełnie nie czuje się tego klimatu.

666figofago- zgadzam się z Toba w 100%. Też uważam, że film nie dorasta geniuszem do książki;)

Gość mmmsz
POLECAM KSIĄŻKI EMILY GIFFIN :)

Gość a ja polecam ksiązki
Koontza--wszystkie!!

Gość orkannois
Jeżeli ktoś poszukuje ciekawej, wciągającej historii miłosnej to idealna będzie książka pt. 'Tygrysie Wzgórza' Sarity Mandanna

Gość lol lol lol
Dla milosników sensacji "Astrolog" Bozydar Grzebyka akcja rozgrywa się w Nowym Joeku i na Dolnym Śląsku.

Saga "Zmierzch", lub "Dziedzictwo mroku", "Cienie" są także ciekawe : ) Książki bardzo wciągają ; )

Gość anka zjadaczka ebookow
Anna Gras - nastepczyni Musierowicz

"Romans mojej żony"- Nancy Woodruff. Polecam kobietom, ku przestrodze. Naprawdę warto przeczytać, cho nie jest to radosna literatura.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wyznania gejszy ;p