Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

moje przeklęte obsesyjne pragnienia REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość tego właśnie chcę
Jeśli nazwa jest r m rzeczownika to może i sam bałwan jest m. Może to tylko skrót myślowy.Muszę pomyśleć nad tym.A Ty broom myślisz inaczej?

Niektórzy mężczyźni mają na imię Maria. Znam kobietę, której skrócone nazwanie brzmi Sam. :) Może to tylko semantyka a idea żeńskości i męskości tkwi gdzie indziej?

Gość tego właśnie chcę
Umieram z ciekawości gdzie tkwi idea żeńskości i męskości bałwana :-) Może znajdę gdzieś w bibliotece ,,małą anatomię bałwana,, to się sprawdzi.Chyba ,że jego płeć wynika z głębszych jakichś refleksji i widzenia świata tegoż konkretnego egzemplarza.

Aby nie za bardzo. Przesada nie we wszystkim jest dobra. :D \Nie wiem czy męskość/ żeńskość wypływa w anatomii. :D Stawiam bardziej na autonomię bądź antynomie duszy bałwaniej. :D

Ale, Pragnienia, całym sobą. Całym - wtedy jest sens. Tylko z umiarem. :D

Gość tego właśnie chcę
Myślisz ,że bałwan może być antynomiczny? Obrzydziłaś mi bałwany. Myślałam ,że bałwan ma prostą osobowość wieśniaka,głupio się uśmiecha i daje dużo radości przy procesie tworzenia.Czuję się mocno zagubiona po tym jak zabrałaś mi ostatnią beztroską zabawę z dzieciństwa...

Nie wiem czy może. Zastanawiam się tylko. :D Czy jako materia nieożywiona taki bałwan może cokolwiek. Tylko czy on rzeczywiście ożywiony nie jest? Przykro mi , że przyczyniam się do w sumie bałwańskiego odzierania z dziecięctwa. :( To tak mimochodem wyszło samo.

Gość tego właśnie chcę
Może nie jest ożywiony ale ziarno niepewności zostanie we mnie już zawsze.Każdemu bałwanowi od dziś będę przyglądać się bacznie i starannie.Postaram się zasięgnąć literatury fachowej na temat.Jeśli zaś uznam za stosowne wezwę psychologa lub większą grupę specjalistów do podejrzanego egzemplarza.Teraz pozwolisz ,że oddam się żałobie po utraconych nadziejach na ulepienie bałwana ZWYCZAJNEGO.Takiego z którego mogłabym zjeść sobie trochę śniegu bez zastanawiania się nad tym czy czasem nie urażę jego skomplikowanej osobowości. ;-)

Gość tego właśnie chcę
Tak,wgryzę się chętnie.Może nie w bałwana i nie teraz zdecydowanie bom zajęta troszkę :-)

Gość niebieski___...
jak to dobrze byc zwyklym balwanem :-D ludzie chca przy tobie beztrosko cieszyc sie zyciem, czasem nawet jakas seksowna laska postanowi sie w ciebie wgryzc ;-)

Gość tego właśnie chcę
niebieski Znasz może takiego zwyczajnego bałwana?

Gość tego właśnie chcę
nie wiem czy nim jesteś ,czy tylko mu zazdrościsz ;-)

Gość amelka8898
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl

Gość niebieski___...
tak, zdecydowanie jestem zwyczajnym bałwanem; potrafie beztrosko smakowac zycie i wiem, ze kiedys sie rozplyne ;-) tylko prosze, odloz te marchewke :-P ...przepraszam, banana

Gdyby ktoś chciał, pragnął a może nawet żądał, dziś okazja jest z bałwanem zrobić próbę. Nieśmiałą, bo temperatura może pokrzyżować szyki. Z marchewką lub bez. Cześć.

Szkoda - fiksację na bałwanie mam od kilku dni. :D Cześć PP.

PP - pisanie o ruszającym się interesie. Hmmmm... J anie podejmę się takiego zadania.

Dawaj, dawaj... Nie stworzę tego od razu! Ale może pod wieczór coś machnę, chociaż początek. Może z tego da się żyć :D ? Nie wiem czy jest zapotrzebowanie na beletrystykę bdsm, z nutką grozy i tajemniczości? Chociaż gdyby popatrzeć na reakcje :D tutaj, to coś w tym jest. I te spotkania autorskie :D Rozmarzyłem się :classic_cool: