Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu kurna chodzi

Koleżanka kąpie swoje dzieci raz, dwa razy w tygodniu !! Uważa, że ja robię źle.

Polecane posty

Gość jvgtvfyhj
nie powie mi nikt ze smierdzę bo nie smierdzę ale oczywiscie osoby z netu mają wyczulony węch i nawet zapach wywąchają po kablach :D

Gość jedna z syfiar
była dzisiaj w markecie, w Gdańsku :D Tak od niej śmierdziało - na zakupach sie troche spociła a że toto nie umyte to smród był nie do wytrzymania. I wiecie co jest najlepsze? To chyba była jedna z piszących tutaj śmierdziel :D Bo mówie do męża "pewnie to z kafeterii jedna" a ona natychmiast na mnie spojrzała :D Zaczerwieniła sie, mieliśmy ubaw nie z tej ziemi ale poszliśmy do drugiej kasy bo za nią nie dało sie stać. I...tak sobie patrzyliśmy, w innych kasach ustawiali się ludzie a za nią nikt :D:D:D:D:D Myjcie się śmierdziuchy paskudne :P

Gość Ble, ble, ble.
Jednak z syfiar - dobre. :) Się uśmiałam. :) Popieram wszystkie kąpiące się codziennie osoby, które się tu wypowiedziały. Nie chce mi się już pisać 500 razy tego samego. Jedyne co mogę stwierdzić to to, że w Polsce brudasów nie brakuje. :D I zaznaczam jeszcze raz. Piszę tylko i wyłącznie w tym temacie pod tym nickiem. Nie mam powodu by go zmieniać. :)

Gość jvgtvfyhj
a to miałaś pecha, niestety takie prawdziwe syfiary sie zdarzaja.....fu obrzydlistwo

Gość jvgtvfyhj
Ble, ble, ble niedawno zapewniałaś to samo pod innym nickiem ale co tam :D Gubisz się hihi. Każdy i tak wie swoje... :D

Gość Ble, ble, ble.
Jvgt...- Ty jesteś jakaś pogrzana i masz manię prześladowczą. Chcesz to napisz do moderatora i sprawdź IP. Co za durni ludzie, o matko!!! Powtarzam, nie mam potrzeby pisać tutaj pod różnymi nickami. Ile jeszcze razy mam Ci to tłumaczyć. Fajnie, że jak sa posty mające takie samo zdanie w danym temacie to zaraz musiała je napisać ta sama osoba. Weź odbij na Wietnam i hamuj uszami. :D

Gość jvgtvfyhj
nie musze - sama jestem moderatorem... tu Cię mam.

Gość Ble, ble, ble.
Kuźwa, padłam teraz na ryj. :D Skoro jesteś moderatorem o zaloguj się na czarno i udowodnij mi, że piszę pod kilkoma nickami. Ja pierdzielęęę, doczepi się taka i nie przetłumaczysz. :D

Gość kazmiga
To chyba smrod przepoconego ciala na dekiel wali :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ,igli
" nie musze - sama jestem moderatorem... tu Cię mam." :D :D :D post roku, zabrakło argumentów - pogratulować! :D

Gość jvgtvfyhj
No więc - nie jestem moderatorem Kafeterii, ale pracę mam podobną i jestem w stanie sprawdzić rzeczy o których ci się nie śniło :) Udowadniać nic nie muszę.

taaa jesteś moderatorem hehehehe :D a ja szejkiem arabskim :D:D:D:D apropo wlaśnie jak co dzień wykąpałam się w mojej cudownej wannie, wymyłam ciało gąbką i mydłem, wyszorowałam plecki, wsmarowałam małą ilość balsamu i sobie siedzę i pachnę :D i dodam że mój mąż też już wykąpany i pachnący :) nic to dla nas nowego...ot normalna codzienna higiena :)

Gość Ble, ble, ble.
Buahaha, zaraz będzie, że jestem również autorką dwóch powyższych wpisów. :D :D :D Dobre. :)

ble ble ble dlatego zeby cię nie posądzili zalogowałam sie na czarno ;);)

co wy tu dziewczyny się tłumaczycie :D one są jak te żuczki gnojne, są już przyzwyczajone do własnego smrodu, że sobie dupy w umywalkach myją i to jeszcze pewnie szczoteczkami do zębów :D nic na to się nie poradzi ale przynajmniej już wiemy dlaczego latem w komunikacji masowej trzeba w masce i z butlą z tlenem podróżować :D a i goglami na ślepiach bo pary oślepić człowieka mogą :D

Gość kazmiga
No to sprawdzaj jak masz takie mozliwosci :D:D:D:D:D:D:D Normalnie padlam, na kafe coraz weselsze osoby wchodza :P

Gość Ble, ble, ble.
No to sprawdź, proszę bardzo. Naprawdę nie mam się czego bać. I piszę pod jednym nickiem łosiu...

Gość Ble, ble, ble.
No chyba niektórym naprawdę ten brud na mózg padł i podejrzewają wszystkich wkoło o teorie spiskowe. :) Dzięki za zalogowanie się pod czarnym. :)

spokojnie, nic nie sprawdzi, nie ma takiej możliwości :D a to że straszy czymś takim oznacza że nie wie o czym mówi :D

Gość Ble, ble, ble.
Wiem właśnie, że nie ma możliwości. Ale nawet gdyby miała to proszę bardzo, może mnie sprawdzać wzdłuż i wszerz. :) Piszę tylko z tego nicka i mam jeszcze jednego czarnego, ale nie używałam go w tym temacie. :)

żeby sprawdzić i pisać o czyimkolwiek IP to trzeba mieć podstawy, byle moderator nie ma prawa tego robić więc idź się lepiej porządnie umyj a nie siedzisz to i jakieś dyrdymały pociskasz :D:D:D

No ale wyobraźni trzeba pogratulować :D Powiem wam że potrzebna jest jakaś komisja śledcza która oceniałaby czy człowiek już nadaję się do kąpania cały w wannie czy może jeszcze nie. Bo a nóż by się okazało że prawy łokieć, lewy półdupek i serdeczny palec u lewej stopy są w miarę czyste i co wtedy? :D wszakże to bardzo poważna sprawa i nie można jej pozostawiać decyzji jednej osobie!

Gość jvgtvfyhj
czysciochy znalazly sobie nowy temat do rozmowy :)

nie chciało mi się czytac wszystkiego ale powiem jedno: wszyscy macie zryte berety......gorzej jak dzieci

Gość idzcie sie umyc
a nie a forum siedzicie czyscioszki.;P

Gość Ble, ble, ble.
Jvgt...- sama zaczęłaś wysnuwając swoje jakże mądre insynuacje i podejrzenia. :) Pójdę się umyć w odpowiednim czasie. O moją dupę się nie martwcie, patrzcie na swoje brudasy. :)

hahaha ale się uśmiałam, widać, że brudasy nie wierzą, że jednak osób dbających o codzienną higienę jest dużo. Całe życie żyły w błogiej nieświadomości, że cały świat tapla się dziennie w misce lub kąpie raz w tygodniu. Myślały, że to standard :-) A tu....zonk! :-D No to teraz myślą, że tylko jedna czysta się znalazła i jako że cel uświęca środki - rzekomo pisze pod różnymi nickami.... :-D Toż to jak w "Seksmisji"! Te baby też nie wiedziały, że poza ich światem jest normalny świat! Hm...i kto w takim razie powinien się leczyć? :-P PS. Taaaa....to znowu ja, ale tym razem się zalogowałam...tak wiecie, dla niepoznaki ;-)

Osobiście kąpie się codziennie BO LUBIĘ, jest to dla mnie swojego rodzaju forma relaksu jak joga ;) Lubię się pochlapać w wannie, wymasować ulubionymi żelami, kłaść się ładnie pachnąca do łóżka i czuje się w tedy czysta i zadbana. Ot tak bo lubię Moja siostra kąpała się na co dzień raczej w misce ( wszystko od pasa w dół), dodatkowo nad wanną (wodą z tej miski ale przed umyciem się od pasa w dół) tzw szybki prysznic, pachy, piersi, ręce ,szyja. Stawiała miskę w wannie i nachylając się ochlapywała i myła wszystko. Kąpiel w wannie była u niej raz w tygodniu. Wszystko głównie ze względów finansowych. Ale muszę przyznać że nigdy nie śmierdziała i była zadbana, więc jestem w stanie uwierzyć że nie wszystkie "myjące się inaczej" śmierdzą ;) Ale mycia tyłka w zlewie nie jestem w stanie sobie zbytnio wyobrazić :D

Gość poilap
Kąpcie sie ludzie nawet trzy razy dziennie, ale nie nazywajcie kogos innego brudasem tylko dlatego, ze sam kąpie sie dwa razy na tydzien. Czeste kąpanie to marnotrawstwo wody której jest coraz mniej czystej, prądu, i szok dla skóry- chlor. No i jest tez kwestia wmawianych nam od dziecka rzeczy, przyzwyczajeń, z którymi jak widac po tym topiku, wiele osób nie potrafi sie rozstac. ale miejcie bardziej otwarte umysły- są tez inne style życia, i jak ktos jest szczęśliwy to nie ma powodu na złośc. Jak czytam choćby o niemowlakach kapanych co dzien i tych wszystkich potwornych wysypkach co im wyłaża to zastanawiam sie jak to się działo, ze dawnych czasach przy braku bieżącej wody tylu problemów skórnych nie było.