Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

j26

Co byście zrobiły w mojej sytuacji???? Zrobilam przykrosc facetowi!

Polecane posty

Mój synek dostał od faceta z którym się ostatnio spotykam trochę zabawek i ubrań. Mój ojciec wściekł się z tego powodu i powiedział mi żebym wszystkie te zabawki od razu zwróciła, i nie życzy sobie by mój syn cokolwiek od tego człowieka przyjmował. Więc zabrałam wszystkie te rzeczy i po prostu oddałam. Mój ojciec nie akceptuje go z jednego bardzo prostego powodu, człowiek z którym się teraz spotykam jest mulatem. Ma w sobie trochę afrykańskiej krwi, co idzie zauważyc. Ale on dobrze sprawował by się w roli męża i w roli ojca. I moja matka to zauwazyla i siostra że to jest naprawdę cudowny człowiek, jedynie brat popiera ojca.

Gość ..NATALA..
Powiem tak.Moja koleżanka wyszła za mąż za mulata.Był cudowny przed ślubem.Kiedy już była jego okazał się najgorszym skurwielem jakiego znam.Coś w tym jest!!!!!

Twój ojciec nie bardzo ma prawo się interesować tym co i od kogo dostaje Twój syn...:O

Znam go od roku, spotykam się z nim od kilku miesięcy co nie podoba się mojemu ojcu tylko dlatego że ten mężczyzna ma inny kolor skóry. Druga sprawa to mój ojciec nie powinien się interesowac tym od kogo mój syn dostaje prezenty a jednak kazał mi te ubrania i zabawki odniesc i jeszcze wyprawił kazanie mojemu dziecku że ma niczego nie przyjmowac od obcych.

Gość czy kupujecie
jestes dorosla, masz dziecko a Twoj tatus mowi Ci co masz robic? Bez przesady....niech Ci meza wybierze...najlepiej swojego kolege...no bez rpzesady. Przepros faceta a ojcu powiedz, ze ejstes dorosla i to Twoje zycie i nie ma sie wtraca w Twoje sprawy.

Już mu wiele razy tak mówiłam to powiedział mi że mieszkam u niego a póki mieszkam w jego domu to mam robic tak ja on sobie życzy, nawet nie wiem jak powinnam teraz się do faceta odezwac, zastanawiam się czy powinnam do niego zadzwonic i go przeprosic, czy przeczekac kilka dni.

Jasne,że zadzwonić i wytłumaczyć,że nie chcesz w domu robić okropnej atmosfery i dlatego wolałaś ustąpić a od ojca to się najlepiej wyprowadź jak najprędzej.

Myślę o wyprowadzce i wiem że im szybciej tym lepiej, moja siostra jest już po dwóch rozwodach wszystko dzięki ojcu, mnie ojciec wypomina że miał rację co do mojego pierwszego partnera. U nas w domu tylko nasz brat ma i miał swobode, np. ojciec nie wtrąca się mojemu bratu jak ma wychowac swoją córkę, natomiast jeśli chodzi o moje dziecko to czasami mam wrażenie że on chce zastąpic mojemu synowi ojca.

Znam taki przypadek,w którym całkiem udany związek rozjebał się przez rodziców.Potem mieli jeszcze dużo do powiedzenia,że się nie mylili co do 1 faceta córki(który odszedł bo nie wytrzymał ciągłego poniżania itd) córka znalazła sobie innego a oni od nowa,że facet jest do dupy itd a ona jest latawicą i mogła zostać z tamtym bo był super facetem :O Oj znam taki przypadek znam.....Dziś dziewczyna jest nad przepaścią bo właśnie rozwala jej się 2 związek przez starych.Z dobrym facetem.

Gość mintajazesmietanaa co
kuzwa nie twoj ojciec tu zawinił ALE TY ZAWINIŁAS. co z akretynka. ile ty masz lat? 15? ja pierdziele. jaka ty jestes głupia. bahora potrafiłas sobie zmajstrowac i na tyle dorosła by pieprzyc sie z kolesiem to jestes ale na decyzje o przyjmowaniu preznetów dla syna juz nie? głupia jestes idiotka. mam nadzieje ze ten mulat nie bedzie z toba bo nie warto.

Gość ffrfverfger
Natala, a ja mieszkam obecnie w Anglii i mam za sąsiadów taką właśnie parę, biała kobieta ze Szwecji i mulat i są super parą, w dodatku układa im się lepiej w małżeństwie niż mi:( Także nie ma reguły.

Gość nmkh
i tak cie kopnie w pita

Gość a nie boisz sie roznic kulturo
wych? :(Autorko?

Nie rozmawiałam z nim jeszcze na temat różnic kulturowych, ale z tym to raczej nie będzie żadnego problemu. Jeśli chodzi o religie, to on jest takim samym katolikiem jak ja. Narazie tylko spotykamy się, dobrze nam razem i chciałabym żeby mój ojciec to uszanował.

Gość stara dupa z Ciebie a jeszcze
sluchasz się ojca :o tym bardziej że on nie chce tego dla Twojego dobra tylko takie jego widzi mi sie :o Ja wyprowadziłam się z domu mająć 19 lat bo ojciec też nie tolerował mojego faceta. Dzisiaj mam 25 lat i ojciec sam dzwoni i zaprasza nas na obiad. Przeszło mu odkąd stracił ukochaną córeczkę :o Na Twoim miejscu usamodzielniłabym się i wyprowadziła od rodziców, dobrze na tym wyjdziesz a jak nie to zostaniesz starą panną z dzieckiem bo Twojemu ojcu żaden facet nie będzie się podobał :o

Gość czy kupujecie
widzisz sama, ze ojciec Toba manipuluje, ze niszczy Twoje zwiazki, Twojej siostrze tez, ze chce Toba rzadzic mimo ze ejstes dorosla. Wyprowadz sie jak najszybciej znaim zniszczy Ci zycie...

Weź zadzwoń do tego faceta i wszystko mu wyjaśnij a potem kolejny krok to wyprowadzka.

Właśnie się przymirzam do tego by zadzwonic do niego i mu wszystko wytłumaczyc, później się wyprowadzę i chyba również najlepiej zrobię jak mój syn też będzie z dala od dziadka. Poszukam jakiegoś mieszkania do wynajęcia.

Gość 32453456546812
Ale jesteś P I Z D A! Jak możesz pozwolić żeby ojciec ingerował w Twój związek? To może wyjdź za ojca! Biedny ten Twój facet...

No właśnie, mam nadzieje że jakoś mi się uda i nie będę musiała znosic humorów ojca i będę miała w końcu święty spokój.

Mówiłam wiele razy ojcu by nie wtrącał się do mojego życia to on stwierdzał że chce dla mnie jak najlepiej, mówiłam mu by nie wtrącał się do tego jak mam wychowywac dziecko to wypomniał mi że on przez kilka lat utrzymywał i wychowywał moje dziecko(przez co uważa że ma takie same prawa jak ja). Moja matka rozmawiała już z ojcem to on nie ustąpił. Z resztą on matką również rządzi, mama w tym małżeństwie nie miała nigdy nic do powiedzenia bo zawsze było tak jak chciał ojciec.

no ale ocb? niby ojciec wyrzuci Was z domu jak naprawisz z tym facetem to, co spieprzyłaś? zbije Cię? da Ci szlaban? :D emocjonalny szantaż najniższych lotów :P weź się postaw, bo zawsze będziesz żyła pod dyktando innych nie mając własnego zdania, tylko -> zdanie ojca trochę taka pipka z Ciebie ;) całkiem się pogubiłaś może nie wyjdzie Ci z tym facetem, może po nim będzie jeszcze 2-3 i każdy będzie musiał przejść "test u taty"?

Gość wiesz..to jednak głupota
"Właśnie się przymirzam do tego by zadzwonic do niego i mu wszystko wytłumaczyc, później się wyprowadzę i chyba również najlepiej zrobię jak mój syn też będzie z dala od dziadka. Poszukam jakiegoś mieszkania do wynajęcia." by chłopiec był izolowany od dziadka :O

acha, no właśnie, rządzi babskim stadłem traktując Was jak popychadła nie wyprowadzaj się, ale żyj tak żeby Tobie ani Twojemu dziecku nie stała się krzywda (tu chodzi o tego pana) a ojcu powiedz tak: NIE MÓWI MI JAK MAM ŻYĆ, BO ZA MNIE NIE UMRZESZ

Gość Miałam tak samo
a po co mu taki dziadek-terrorysta?!Rozwalił jednej córce związek,nie potrafił wychowac własnego syna na normalnego faceta tylko na kolejnego terrorystę.Myslisz,że to dobry wzór dla dziecka?

Gość naatalkaaa
Ja bym nie pozwoliła sobie na Twoją sytuację po prostu. Ojciec ma rację, mieszkasz u niego, jeszcze pewnie Cię utrzymuje, to ma prawo wymagać respektowania jego zasad. Sprawa jest prosta. Jesteś samodzielna, wyprowadzasz się i nikt się nie wtrąca. Ale zapewne tego nie zrobisz z miliona różnych powodów.

Gość Miałam tak samo
ooo natalka,kolejna mądra.Ciekawa jestem czy gdybyś Ty była w takiej sytuacji jak autorka to czy też pokornie znosiła byś takie traktowanie.

Mumi ale jest taki typ ludzi,który nie zrozumie.Uważa,że jak mieszka pod jego dachem to on ma prawo nią rządzić i wie najlepiej.Dawniej tak było,dzieci miały po 30 lat ale jak mieszkały z rodzicami mimo,że miały własne rodziny to słuchały starszych bo takie były czasy i ojciec zapewne z tych czasów pochodzi.On myślenia nie zmieni.Mój jest identyczny,zresztą babka i dziadek też.Do wszystkiego się wtrącają i uważają,że młodzi powinni we wszystkim słuchać.Wyprowadź się i żyj na własny rachunek.

Gość naatalkaaa
Ja bym się wyprowadziła. Już dawno jestem samodzielna i nikt mi nie mówi jak mam żyć.