Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość Autorko nie trać nadzieji
jak wybaczyć? To było pół roku! a nie 5 min zapomnienia. Pół roku kłamstw.. Trzeba iść do przodu a nie rozdrapywać, dawać szanse a potem żyć w lęku i podejrzeniach. Zresztą autorko zrobisz jak zechcesz. DASZ RADĘ! Przetrwasz to. A pewnego dnia znów zaświeci słońce

Autorko jak pisałaś o jego bylych wcześniej to przeszło mi przez myśl, że moze to wlaśnie chodzic o ta jak to mowisz szmatę, bo widzisz takie szmaty mają to do siebie, że tak facetem zakręcą, że on daje złapać się w ich sidła nawet na jeden raz, a później jak się otrząśnie i chce to zakonczyć to wtedy taka szmata grozi i facet już siedzi w pulapce.... Widzisz z jednej strony miał na tyle wyrzuty, że się przyznał, a z drugiej nie powinien dać się jej, skoro juz wcześniej wiedział że to szmata.... Współczuję Ci tego, że mial być ślub, wszystko ładnie, a teraz boli jak cholera, bo wiem jak to jest. Wiesz ja teraz jestem w trakcie przygotowan, ale przez to co się stalo u mnie też boję się teraz jak nigdy i już teraz panikuję..... Jezeli mogę ci coś poradzić, to ja u siebie kazałam wszystko odwoływać dla bylego, począwszy od sali, aż po księdza i dosłownie wszystko. Gości swoich to odwolywałam tak, że kto dzwonil i potwierdzał lub dziękował za zaproszenie to mowiłam, u Ciebie ze jest już za późno, to jedynie odwołaj sama swoich lub porozmawiaj z rodzicami, napewno nie zostawią cię z tym samej. Aha i ja jeszcze jedno: ja mu kazałam także za to co zrobił, że mnie zostawia i ze to jego wina oddać wszystkie pieniądze, jakie wlożyłam ze swojej kieszeni na zaliczki. Bo skoro on zachowal się jak dupek, to niech ma.

Gość PELIKAN TY JESTES
SAM OD SIEBIE TAKI POPIERDOLONY CZY KTOS CI ZA TO PLACI ?

dajcie spokoj zta prowoakacja! nie musicie tu byc rozmowa trwała ponad godzinę, ja tylko siedzialam i nie moglam uwierzyc. zdradzal mnie po pracy, gdy ja mialam przymiarki sukni slubnej, kiedy szukalam szczesliwa zespolu na wesele... ta byla kiedys niszczyla nasz zwiazek, twierdzil ze jej nienawidzi a teraz dowiaduje sie ze przezpol roku mnie oklamywal, ja pewnie z reszta tez. wczoraj byl u niej prosic ja zeby nie oskarzala go o gwalt, zalosny. dzis blagal na kolana zebym mu wybaczyla. nic z tego, nienawidzilam go w tym momencie, brzydzilam sie nim!nie dowiedzialbym sie pewnie, gdyby ta dziewczyna nie zagrozila mu oskarzeniem o gwalt...

dobrze zrobilas odwolujac slub, ja tak zrobilam i prwnie zrobilabym jeszcze raz.. wiem ze go kochasz, przyzwyczailas sie przez tyle lat ale on nie jkest ciebie wart... musisz miec szacunek do siebie, gdybys teraz wrocila sytuacja by sie powtorzylas skoro ma "cviągotki" na boki.... będzie ci trudno i wstyd.. ale przyjaciele cie napewno nie zostawią... a jak cchesz ja jestem z wielkopolski, niew iem skad Ty - sluzę pomocna dłonia.

Gość qwertuś1231
I co Pelikanersi? żałosne Najbardziej żałosny/a to jesteś TY. Co cię to obchodzi że ktoś się tu wypowiada? boli cię że nikt na twoich topikach się nie udziela czy co? ktoś jest naiwny - jego sprawa. Ktoś chce się wypowiedzieć, choćby to byłą prowokacja - to niech się wypowiada. Nie wszyscy ludzie są tak inteligentni jak Ty i zrozum to :) btw. nie rozumiem Twoich intencji i po co się tu udzielasz? z Nudy?

"takie szmaty mają to do siebie, że tak facetem zakręcą, że on daje złapać się w ich sidła nawet na jeden raz, a później jak się otrząśnie i chce to zakonczyć to wtedy taka szmata grozi i facet już siedzi w pulapce...." taaa, jak zwykle stuprocentowa wina "szmaty", jakie to one złe i sprytne, a facet to czym myślał? Pytanie retoryczne.

Gość a ja mam z brylantem
która pisze prawdę - załamana czy zalamana?

Gość dziewczyny powiedzcie mi
zostalo 2 tygodnie do slubu, facet mowi wam ze od pol roku ma inna, wszyscy o tym wiedzieli on go chce oskarzyc o gwalt i takie tam sratatata...a wy co? wchodzicie na kafe i piszecie co i jak po imieniu...a darek to a Ania tamto ...? hehe jasne....

Gość .......................,,,,,,,
....................................

Gość wiecie co? tak się trochę
dziwię czytającym te wypociny? naprawdę nie widzicie jakimi to grubymi nićmi szyte?

no i chuj , moze niektorzy chca sobie poczytac ale to zwracanie uwagi na siebie na siłe jest żałosne , ale cieszcie sie niedługo zablokuja wasze ip i bedzieta mogli tylko czytac pelikany

Gość Pelikan i inni tacy
po co przekonujecie kogoś że to prowo czy nie prowo? Grunt że Wy to "wiecie" cieszcie się i spadajcie. Każdy ma prawo decydować w co wierzy, co czyta i czy na coś chce odpowiadać czy nie.

Gość jeszcze nigdy nikomu
nikt tu ip nie zablokował wiec darujcie sobie

tak to juz jest z kobietami, ze lubia sie ekscytowac nawet moda na sukces...jakas baba pisze wypociny a wszyscy czekaja co bedzie dalej...najpierw pisze, ze on by jej nie zdradzil, ona go zna on taki nie jest, a teraz pisze ze tamta szmata byla zawsze taka wredna, a on jej nienawidzil..a okazalo sie ze zdradzal ja podczas pzymiarek sukni, szukania zepsolu....ile razy sie chodiz do rpzymiarki sukni? ja poiernicze chyba nigdy sukni slubnej nie szylas bo sie nie chodzi na nia co chwuile...i co? sama zespolu szukalas? bez narzeczonego? ja piernicze....wali Ci sie zycie a Ty co wtedy myslisz? musze wejsc na kafe i o tym napisac.....hehe

Gość zwolnijcie troche
autorko, jestes jedynaczka??

jeszcze nigdy nikomu nikt tu ip nie zablokował wiec darujcie sobie nie wiesz jak bardzo sie mylisz :D swego czasu miałam zablokowany całkowity dostęp do forum , nawet na pom arańczowo nie mogłam pisać z tego co pamietam dlatego nie zabieraj głosu :classic_cool:

Gość bo pelikan to tylko żywi się
cudzym życiem bo własnego nie ma, dlatego zwraca na siebie uwagę. Prowo prowo prowo.... głupek nie wierzy że ktokolwiek może mieć jakieś życie bo jego życie się kończy przed tv i przed kompem. BUAHAHAHAHA

bo pelikan zywi sie tylko - ale marne glupoty mowisz...a to co napisalas wcale nie bylo smieszne wiec nie powiem po co na koncu te "hahaha"? patrz na siebie i swoja naiwnosc...

Gość dobra pelikan powiedziałeś
swoje zdanie i ZMIATAJ! Nikogo tu nie obchodzi czy wierzysz czy nie wierzysz. Jak nie wierzysz to po prostu stąd wyjdź, nic nie wnosisz do tego tematu. Za to interesuje mnie co ma do powiedzenia AUTORKA.

Gość też miałam kiedyś zablokowane
IP chyba na 2 tygodnie:P z rok temu

Gość bachory maja ferie
wiec im sie kurwa nudzi

nikt nikomu ip nie zablokuje za długą stopkę skoro w polu nie ma ograniczenia to nikt żadnego naruszenia regulaminu nie robi

Halo proponuję zwrócić uwagę na pseudonim autorka od początku pisala pod Jestem załamana przez ł a koniec dopisał ktoś jestem zalamana przez l więc raczej to ktoś inny gdyż pseudonim jest zaczerniony a to się wiąże z hasłem.