Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość michaaaaaał
debile jacyś tutaj są,wiecie o kogo chodzi

Gość michaaaaaał
beznadziejna ta twoja prowokacja,Życzę ci ,żeby spotkało cie kiedyś coś podobnego ,jak ta twoja głupia wyssana z palca historia.Oprócz tej bandy debili,która wypisywała h..... wie co ,byli tutaj też ludzie,którzy na serio przejęli się twoim marnym losem.Ubawiłaś się idiotko?

Gość naprawde autorko
jestes tak pojebana? ze to wszystko zmyslilas? L E C Z S I E głupia piczo

Gość michaaaaaał
po....bana to za mało powiedziene

Gość autorka jest chora
psychicznie. bardzo przykre jest to, że tak nabierasz ludzi, którzy się przejeli Twoim losem.. martwili się, współczuli. odwiedzali ten topik z nadzieją że może wsyzstko się wyjaśniło itd. jak podłym trzeba być człowiekiem aby tak postąpić.. brak słów na kogoś takiego jak Ty..:/ puchu marny.

Gość Nie martw sie
Pelikan, Ty masz racje bo kurcze gdyby to prawda byla.. to wpolczulabym dziewczynie, a ja chyba bym stracila wiare w ludzi :)

Gość debilizm sie szerzy
ogladam ten topik i widze ze te przydupasy od stopki prawie caly dzien tu przesiedzieli a jak dobrze pojdzie to i noc. qrwa wy na prawde nie macie nic innego do roboty, zadnych znajomych w realnym swiecie, kompletnie nic... tylko komp i komp....ale z drugiej strony co sie dziwic kto by z takimi idiotami wytrzymal ..tu jest ciezko a co dopiero w realu... totalne dno

Gość debilizm sie szerzy
NA PRAWDE?:D pilnuj topiku piesku pilnuj a najlepiej calego forum a pozniej do budy:D:D:D:D:D:D:D:D:D 🖐️

akurat ci stopowicze wypadli tutaj najlepiej reszta towarzystwa to jak owce prowadzone na rzeź - autorka robiła z nimi co chciała I co pelikanersi -> szacunek za inteligencję 🖐️

Gość DZIECIOM SIE NUDZI BO SĄ FERIE
Gimnazjum ma ferie i widać po Pelikanach i innych,że im się nudzi....żal mi Was dzieci.....jak ja miałam ferie to całe przepełnione były zajeciami.....żal mi Was

Gość do autorkiiiiiiiii
Aleś ty durna! Mam nadzieję, ze podobna sytuacja spotka cię kiedyś NAPRAWDĘ! Ale nie pisze wtedy nic na kafe, bo nikt nie weźmie cie na poważnie.

Gość to strasszzne
Do wszystkich przejmujących się: Zobaczcie wypowiedz z 23:43 To naprawdę prowokacja. Do Anatola Ja nie widzę żadnej inteligencji w zachowaniu stopkowiczów. Możliwe że jeden z nich to sama autorka/autor. Wielkie mi osiągnięcie wiedzieć że prowokacja samemu ją pisząc. Ja podglądu na IP nie mam, nie mam czasu na śledztwo i rozdłubywanie każdego postu na elementy pierwsze. Cóż w tym dziwnego że osoba przychodząca na forume z problemem nie ma ochoty wyjasniać każdego zasranego szczegółu ze swojego życia? Pisząc tutaj nie mam obowiązku składania szczegółowych zeznać. się komuś nie podoba niech spierdala. Też uwierzyłem historie. Trzymająca w napięciu. A stopkowiczom chuj w dupe :)

takie rzeczy jak opisywała Autorka zdarzają się naprawdę i teraz czy była to prowokacja czy Autorka przyznała się dla świetego spokoju bo kazdy zaczął tu jej to zarzucac to juz jej sprawa. W każdym razie ja powiem ta: 1. jezeli to jej zdarzylo się naprawdę, to współczuję z całego serca bo to miłe wcale nie jest, tylko bardzo upokarzające i trudno po czymś takim wrócić do normalności 2. jezeli rzeczywiście to prowokacja to Autorko życzę ci tylko tego, abyś nigdy czegoś takiego nie doświadczyła.

Gość to do tych normalnych
wiecie ci to nie byla prowokacja dziewczyna naprawde to przezywa ale czytajac niektore wypowiedzi i tych debili ze stopkami samej niechcialo by mi sie tego ciagnac dalej ,ona jest zalamana i dobrze zrobila ze zakonczyla zwierzenia bo tu niema z kim gadac,jaj potrzebne jest wsparcie a nie glupie malolatow wyskoki ze stopkami ...

Gość Dlaczego nie chcę wracać?
Kto wypisuje te bzdury,że ktoś się podszył pod autorkę tematu?Już na pierwszej stronie się zaczerniła i nie ma tam Ł tylko L i trzy kropki.Sami sobie sprawdźcie.A Autorce tematu bardzo współczuję,minie trochę czasu zanim się pozbierasz dziewczyno ale dasz radę,powodzenia.

od początku była to prowokacja nie wiem po co ludzie zakładają takie kłamliwe topiki dla zabawy? tak naprawde zabawne to nie było bo takie historie zdarzają się autorko od początku twierdziłam że historyjka jest zmyślona piątka za głupotę dla tych którzy się tutaj pocili żeby ci pomóc..... żenada z głupotą

Gość zalamana z 3kropkami
Nie zauwazyliscie że ostatnia "ZALAMANA" ma nick z trzema kropkami? Na początku były 2..

Gość zalamana z 3kropkami
a huj kurwa, rzeczywiście 3. niech Cię pies-autorko ujowa!

Gość spierdalajta z tymi stopkami
durnymi!!!

Gość zaje26bista
o kurwa a tak sie wkrecilam a to prowo! bravo bavo bravo dawno nie widzialam takiej dobrej prowokacji :O