nunusia 0 Napisano Luty 4, 2011 hehe jak ci sie chce to poczytaj sobie dwie ostatnie stronyn wszystko dziewczyna opisywałam, a w sumie to zadnnych konkretnych ale tez robiłam testy tak jak ty chcesz teraz i wychodziły negatywne stad wiem ze ci nie powiedza dopiero jak zrobiłam w dniu @ to pokazały sie dwie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabełłłek Napisano Luty 4, 2011 własnie poczytałam a od kiedy piekły cię brodawki,ile przed miesiączką i jeszcze te wymioty ile przed @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 4, 2011 oj kochana myslisz ze pamietam kiedy to było hehe nie no bolało mnie jakos tydzien po zapłodnieniu tak mi sie wydaje a wymiotowałam troche wczesniej tak jak pisałam wydaje mi sie ze wtedy jak plemniczek trafił w jajeczko :) ze organizm tak zareagował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Luty 4, 2011 do nunusia miałaś plamienie implantacyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 4, 2011 nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 rany ale mi dzisiaj niedobrze :( zna ktoś sposób na powstrzymanie grypy jelitowej? strasznie mnie mdli i mi się spać chce... kto może aspiryna albo coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Luty 4, 2011 ajlin,wiesz co mnie chyba tez cos bierze,tez mnie mdli i do tego bardzo boli żoładek,niewiem co to,zrobilam sobie miętową herbatę,zawsze mi pomaga na takie dolegliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 ja dzisiaj wszystkiego próbowałam... herbaty gazowanych napojów owoców i nic :( ciągle wraca... to już 3 dzień, ale dziś wyjątkowo bardzo źle się czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Luty 4, 2011 no u mnie herbatka już zadziałała,ale tak mnie żołądek bolał,że zwijałam sie przez godzinę z bolu,na szczęscie już przeszło ajlin skoro to już od 3 dni to może do lekarza idz,a jest możliwośc ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 u mnie grypa jelitowa (czy coś podobnego) trwa zazwyczaj tydzień, więc jeszcze poczekam. Nie wiem czy możliwa ciąża... byłam 1,5 tyg temu u gin i nie mówiła nic o ciąży. Robiła mi usg więc jakby coś to by widziała. Chyba, że po doszło do owulacji (bo wcześniej nie było - cykl bezowulacyjny)... ale to już by objawy były? byłoby super, ale wydaje mi się, że nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Luty 4, 2011 a może tescik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 kupiłam :) może jutro... sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Luty 4, 2011 zrób jutro ten test,będziesz miała pewność,a napewno ci nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 jeżeli nie poczuję się lepiej to zrobię. Wydaje mi się, że to przypadek, bo nic poza sennością i mdłościami mi nie jest (no może od kilku dni mam jakieś duże piersi i mrowią trochę - ale to pewnie na tą spóźniającą się @) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Luty 4, 2011 achh to tobie się jeszcze @ spóznia,no nie, rob ten test:)powodzenia życzę ja mykam ,bo na rano do pracy,wieczorem napewno tutaj zajrzę, paaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 miłego wieczoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 4, 2011 ajlin rob rano i pisz tu szybcitko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 nie będzie o czym pisać :P przecież ginekolog nie mógł nie zauważyć ciąży :) ale zrobię dla świętego spokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 4, 2011 mogł mogł:) takiej wczesnej :) zrob:) bedziesz pewniejsza, ja wam powiem ze mnie boli cały dół brzucha co jakis czas, ale jedynym "ukojeniem" jest jak moj facet mnie w tym miejscu pogłaska... chyba moja fasolka czuje ze jest przy niej tatus... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 4, 2011 hihi :) bardzo fajny środek przeciwbólowy :) też bym chciała taką fasoleczkę... ale z moimi nieregularnymi cyklami to pewnie jeszcze długo poczekam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 4, 2011 ajlin oj super srodek super, powiem ci ze takie masowanko przynosi mi super ulge a do tego jest niesamowicie przyjemne normalnie odpływam... zobaczysz nim sie obejrzysz to tez bedziesz miała i to ty bedziesz nam sie chwalic jak to mezus cie po brzuszku głaska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchaweczka 0 Napisano Luty 5, 2011 ajlin zrób test bo może i to ciąża choć nie nastawiaj się za bardzo bo możesz się rozczarować jak ja:P same objawy ciążowe miałam a ciąży brak - to się nazywa mocna psychika, choć powiem Wam że cały czas mnie te piersi bolą i kuje lewy jajnik, temp dziś wzrosła i mam 37.1 wczoraj było 37, to jest mój 37 dc i tak się zastanawiam czy ja czasami teraz nie będę mieć owulki, skoro temp rośnie. Wczoraj dzwoniłam do gina ale nikt nie odbierał, więc zadzwonię w pon może się uda wcisnąć we wtorek a jak nie to i tak wizyta już zaklepana na środę. nunusia takie głaskanie po brzuszku jest super, ja w ciąży nie jestem a i tak bardzo lubię jak mężuś dotyka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 5, 2011 gruchaweczka oh jest super :) idz do gina bo nie wiadomo co jest z Toba dziewczyno grane, jakis powod musi byc, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 5, 2011 cześć :) dziś już lepiej :) troszkę mnie muli, ale mdłości przeszły na szczęście :) ciesze się bo 3 dni to i tak za dużo :P test robiłam, ale oczywiście negatywny - nawet gdybym miała owu po wizycie u gin i zaszła w ciąże to i tak za wcześnie! teraz to by się mogło co najwyżej zagnieździć, tak więc to przypadek, albo to kolejne oznaki @ :) tak bardzo bym chciała żeby przyszła sama :( obawiam się jednak, że dopiero po wizycie u gin za tydzień coś się ruszy :( ale się rozpisałam :P miłego dnia dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchaweczka 0 Napisano Luty 5, 2011 ajlin nie chce Cie nakręcać ale nunusia pisała że wymiotowała jak jej się prawdopodobnie zagnieżdżał zarodek więc kto wie??? może jest szansa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 5, 2011 no ałsnie racja, tak strasznie mi sie wtedy chciało wymioyowac ze myslałam ze nie dobiegne do pracy bo to z rana tak miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 5, 2011 ja sobie myślę, że to może być owu - choć śluzu mało. Bo w grudniu chyba miałam spóźnioną owu to też się źle czułam - wtedy od zapachów mnie mdliło strasznie. Myślę, że co by nie było to dobry znak - hormony zaczynają działać a tego mi właśnie brakuje by zajść w ciążę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 5, 2011 ajlin co ma byc to napewno bedzie dobrze :):):) ja bym juz chciała sie dzielic wesoła nowina z wszystkimi juz sie doczekac nie moge:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajlin 0 Napisano Luty 5, 2011 a jeszcze nie powiedziałaś rodzinie? :) ja bym chyba nie wytrzymała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 5, 2011 nic jeszcze nie powiedziałam bo czekamy az usłyszymy bicie serduszka, w czwartek mam wizyte i mysle ze wtedy juz bedzie wszystko wiadome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach