gosieńka2666 0 Napisano Październik 5, 2012 Aniu, wiedziałam, że to tylko kwestia czasu :* spokojnego i cudownego oczekiwania na maluszka, kochana :) cieszę się razem z Tobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Październik 6, 2012 Dzięki dziewczyny:) oj musialam sie dlugo naczekac na te dwie kreseczki bo az 2,5 roku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Październik 7, 2012 Aniu ale w koncu sie doczekałas:):):) zycze powodzenia i pisz co tam u Ciebie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrosia 0 Napisano Październik 20, 2012 hej dziewczyny,znlazłam nasz topic zeby wam ogłosic ze 17 10 urodiła sie nam córcia alicja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Październik 20, 2012 Ogromne GRATULACJE Ambrosia:) Duzo zdrówka dla ciebie i córci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Październik 21, 2012 kurcze Ambrosia strasznie sie ciesze! wiesz myslałam czasami o Tobie!!! pazdziernikowe dzieci sa super:P:P:P duzo zdrowia dla malenstwa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosieńka2666 0 Napisano Październik 21, 2012 Ambrosia, gratuluję córki!!! :) brawo! :) Ja czekam na styczeń na mojego synka :) Mam założony pessar, inaczej już bym urodziła.. No ale dotrwam :) buziaki dziewczyny :* A wiadomo co z Gruchaweczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Październik 21, 2012 no własnie ciekawe co z Gruchaweczka... Gosia to uwazaj na siebie, ale styczen juz tuz tuz... Ania a Ty jak sie czujesz wogole? wszytsko wporzadku u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Październik 21, 2012 O mnie dopadły mdlości ,chwilami idzie sie wykonczyc ,ale wytrzymam tylko zeby wszystko było dobrze .Poza tym u mnie to dopiero 7tydzien ciązy.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Październik 21, 2012 nunusia to prawda z tymi dziecmi pazdziernikowymi ze sa super,mam synka z 8 pazdziernika,w tym roku skonczył juz 8 lat:) i za kilka miesięcy komunia mnie czeka:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Grudzień 12, 2012 czesc! jak tam u was dziewczyny? Aniu wszystko wporzadku? Gosienka Ty juz coraz blizej konca!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka26666 Napisano Grudzień 13, 2012 Hej :) No tak, ja coraz bliżej, aż mam stracha, hehe :D Wyprawka przygotowana czeka, remont się kończy... za ok.miesiąc rodzę.. +/- 2 tygodnie... cieszę się niemiłosiernie, już jestem zmęczona, ciężko mi i wszystko boli, więc mam nadzieję, że zaraz po Świętach lub Nowym Roku urodzę synka :) A co u reszty dziewczyn? Jak samopoczucie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Grudzień 14, 2012 Gosienka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod:):):) U mnie jakos leci ,rewelacyjnie moze nie jest ale coż jakos daje rade. Jutro zaczynam 15 tydzien ciąży:) Jakis czas temu byłam na usg ,dzidzia sie prawidlowo rozwija,ale łozysko niestety jest za nisko . Muszę bardzo duzo leżeć i ogolnie nic nie robić.Jest szansa ze łozysko sie jeszcze podniesie ,bo macica sie rozrasta i łozysko moze pojsc do gory,ale czy sie podnioslo dowiem sie dopiero pod koniec stycznia. pozdrowionka dla was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka26666 Napisano Grudzień 15, 2012 Aniu, więc duzo leż i odpoczywaj :) na pewno będzie dobrze i się podniesie. Ja też miałam mnóstwo komplikacji w połowie ciąży i myślałam już, że ją stracę, ale teraz medycyna jest na takim poziomie, że wszystko można wyprowadzić :) Zobaczysz jak szybko zleci :) tak jak mi :) dopiero co zaszłam, a już mam wielki brzuchol i ledwo chodzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Styczeń 19, 2013 Hej dziewczyny:) Co tam u was słychać? Gosieńka ty juz po porodzie?jak sie czujesz? Ambrosia ,Nunusia a co u was? jak tam wasze male skarby? U mnie jak na razie ok,czuje sie dobrze tylko ta okropna zgaga mnie cięgle meczy. Dzis zaczynam juz 20 tydzien ciązy:) A 1 lutego mam miec usg ,zobacze jak tam mój dzidzius ,i jak tam łozysko czy sie podniosło no i moze zobacze czy bedzie chłopiec czy dziewczynka:) Moj synek wolał by braciszka:) Pozdrowionka dziewczyny dla was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosieńka2666 0 Napisano Luty 10, 2013 Hej! :) Tak, ja już po porodzie :) 21 stycznia urodziłam pieknego synka Damianka. Ważył 3410g i miał 55 cm długości :) teraz troszkę urósł, bo nabrał krągłości na policzkach i paluszkach, hihi :) Jest cudowny, bardzo spokojny, no kochany :) Poród też wspominam jako piękne wydarzenie, dostałam znieczulenie i mogłam cieszyć się tą chwilą :) Aniu na zgagę polecam wodę leczniczą ZUBER, w takich brązowych półlitrowych butelkach jest, ja kupowałam w auchanie bo tylko tam znalazłam. Ale jest rewelacyjna! Trzymaj się cieplutko, buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Luty 10, 2013 Gosienka no to gratulacje dla Ciebie!!! i duzo duzo zdrówka dla Babelka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Luty 13, 2013 Gratulacje Gosieńka:)duzo zdrówka dla Ciebie i bobasa:) Dzieki za rade na zgagę,ja akurat bardzo często robie zakupy w auchanie takze napewno sobie kupię tą wode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lzuza Napisano Luty 13, 2013 dziewczyny czy w 14 dc przy 26 dniach można zajśc w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka26667 Napisano Maj 16, 2013 Cześć dziewczynki, jak tam u Was ? :) Dziękuję za gratulacje, mój Damianek ma już 4 miesiące prawie, czas szybko leci... :) jest meega słodziakiem. Buziaki dla Was, napiszcie czasem, co u Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka26667 Napisano Maj 16, 2013 Ambrosia, daj znać jak córeczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka26667 Napisano Maj 16, 2013 Ania, Ty już chyba tuż przed terminem, co? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Czerwiec 26, 2013 Hej dziewczyny:) W koncu doczekalam sie i moja niunia jest juz ze mną,urodziłam 15 czerwca. A jak tam u was dziewczyny?Jak tam wasze pociechy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosienka2666 Napisano Czerwiec 26, 2013 Aniu, gratuluję , sciskam mocnoooo!!!! :) usmiech zagoscił na mej twarzy :* Jak wrażenia z porodu? :) mó wspominam bardo ciepło, ale wydaje mi się jakby to było taak daaawnooo... :D a to dopiero 5 miesięcy minęło :) Damianek jest słodki, ciągle się smieje, próbuje siadać, karmię go dalej piersią i jest mega przytulaskiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania29-2011 0 Napisano Czerwiec 27, 2013 Moj porod byl troszke bolesny,bo siłami natury bez zadnego znieczulenia,ale szybki.O bólu już zapomniałam ,dla takiej cudnej kruszynki mozna było pocierpiec ta chwile. Ja też karmie piersią,narazie nie mam powodu do narzekan.Mala w nocy na karmienie budzi sie co 3-4 godz. Gosieńka twoj synek pewnie jest przecudowny jak sie smieje i lubi przytulanki. Jak on juz próbuje siadac to nawet sie nie ogadniesz a bedzie uczyl się chodzić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Sierpień 9, 2013 dzien dobry... zaginał mi ten temat bo jakos mi sie wszystko pokasowało... ale tak dzis o was sobie przypomnialam!!! moj Dawidek zaraz bedzie konczył dwa latka az szok jak to zleciało!! w koncu doczekałam sie słow MAMA pierwszych swiadomych. maly nadal jest bardzo grzeczny- nie mam z nim zadnych problemów- apetyt ma jak stary i je juz wszystko w kazdych ilosciach! hihi bylismy na urlopie nad morzem w lipcu- ale cos w tym roku sie mały bał wody... ale on ogołem jest taki rozwazny i mysle ze dlatego czuje niebezpueczenstwo- Aniu gratuluje!!! jak sie mała sprawuje? daje mamusi popalic? Gosienka Twoj babelek juz poł roczku ma:) grzeczny? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania 29 2011 Napisano Sierpień 13, 2013 Hej:) Moja malutka ma juz 2 miesiące i przeróznie spi czasem budzi sie co 2 godz a czasem potrafi przespać 6 godz. No i jest cudna :) Karmie ja piersią i jak na razie nie narzekam:) Nunusia fajniutko ze doczekałaś sie slowa mama :) Jak juz twój synek konczy wnet 2 latka to moze pora na rodzenstwo dla niego:) U mnie miedzy córeczka a synkiem jest az 8,5 roku róznicy,troszkę za duzo ,jesli teraz mialabym podjąc decyzje o drugim dziecku na pewno było by to wczesniej zeby róznica wieku nie byla az tak duża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Sierpień 13, 2013 no Ania mysle o tym rodzenstwie cały czas, ale jakos sie przemóc nie moge- bo zawsze cos- boje sie ze finansowo nie damy rady bo moj D nie zarbaia kokosów a jeszcze mieszkanie wynajete i wogole... ja w ciazy pracowac nie moge z racji zawodu wiec to sa prawie dwa lata biedowania a z drgiej strony tez zal mi bylo by z pracy odchodzic bo mam fajna i blisko ehh dylematy,.. chociaz powiediałam mojemu ze od nowego roku zacaynamy działac ale mysle ze i tak stchórze jak przyjdzie co do czego:/ on juz od roku mnie namawia... takie malenstwo dwu miesieczne jest prze kochane- dobrze ze karmisz piersia- ja mojego Dawidka na cycu uchowałam 11 miesiecy a podczas karmienia myslałam ze to sie nigdy nie skonczy hihi jakbym nie poszła do pracy to nie wiem ile by to jeszcze trwało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosienka2666 Napisano Wrzesień 7, 2013 Cześć kochane :* Mój Damianek ma 7 miesięcy, zabiera się powoli za raczkowanie :) Jest super-grzecznym dzieckiem, naprawdę, prawie nie płacze, ciągle się cieszy, uwielbia swoją starszą siostrę :) U nas różnica jest 7,5 roku między dziećni - tez spora, ale z racji, że Oliwka jest dziewczynką to dużo pomaga, niańczy brata i nie chce o niego odejść :D Fajnie, że Wasze bąbelki mają się dobrze :) Ja też karmię cycem, myslę, że jeszcze pociągnę troszkę, bo Damian ma skazę, nie jem nabiału i ciężko by było przejść teraz na te mleka dla alergików, brrr, one cuchną niemiłosiernie. Wasze Skarby zdrowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania 29 2011 Napisano Wrzesień 20, 2013 Hej:) Moja niunia zdrowa ,grzeczna jest ale czasem jak sie nudzi no to musi pomarudzic sobie.Lubi tez jak sie nosi ja na rekach :) Super gosienka ze twój synuś zabiera sie za raczkowanie:) Ja to nie moge doczekac sie jak moja niunia zacznie sama chodzic,a to jeszcze sporo czasu do tego bo skonczyła niedawno 3 miesiace :) Pozdrowionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach