Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxccccccvvv

dlaczego laski sa teraz takie wielkie i przezarte??

Polecane posty

Gość xxxxxxxxccccccvvv

to nie jest normalne zeby kobieta miala 175 , 180 czy 185 cm na dodatek budowy chlopsko meskiej z szerokimi barami i plerami jak u pudziana (nie od tluszczu ale z takiej naturalnej budowy). Poza tym zauwazylem ze kobiety coraz czesciej sa waskie w biodrach jak faceci, maja do tego szerokie barki, czyli sylwetke chlopa :o Powiem szczerze, majac 186 i 90 kg, bedac wysportowanym i idac czasami przez galerie nie czuje sie wcale wsrod kobiet jako wysoki postawny facet, szczerze, zdarzaja sie kobiety rowne ze mna. Moim zdaniem wbrew temu co tu pewnie bedziecie wypisywac ze wysokie bla bla modelki to wcale takie cos normalne nie jest

Gość asdfasfsa
Wysokie mogą być ale żeby przy tym nie miały męskiej postury i większych barków niż ja :P

Gość hormony, beztroskie zycie,
zbyt pozywne zbyt dobre zarcie, dobre warunki wegetacji, dobre naslonecznienie w solarce, ciagle tylko sex a wiec buzujace hormony jak wczesniej wspomnialam

lol ja mam 162 i ubolewam ze jestem niska mam kobieca sylwetke piersi w sam raz... ale chcialabym miec dluzsze nogi czyli miec 170 wzrostu conajmniej - facetom i laskom sie nigdy nie dogodzi xd

doda tak ma - bary jak u gracza rugby, szersze od bioder, masywne plecy, grube masywne dłonie, aż nienaturalne, do tego ZERO wciecia w talii, zero bioder, płaski tyłek. Twarz też męska, mocna szczena. Ona wyglada jak przebrany facet a jedyne co ma kobiece, to sztuczne.

Gość blondynkaaaa19
ja mam 165cm wzrostu 55kg wąskie ramiona wcięcie w pasie ale, za to biodra szerkie i wystającą pupe i co mam powiedzieć :(

Gość IMO13246
Teraz wyobraź sobie co ja przeżywam, 177cm i zaledwie 80kg. Czyje sie przy nich jak mały, przerazony chłopiec. Członek zamiast stawać , radując sie widokiem pieknych kobiet, chowa mi się w głąb brzucha razem z hmm..."klejnotami" :(

Jak to w jakimś topie twierdzono tylko powyżej 170 kobieta jest prawdziwą kobietą a 180 to ideał wzrostu A najczęściej ze wzrostem w parze idą właśnie bary, dłonie, stopy itp.

Gość ja na widok dzisiejszych
kobiet mam wnetrostwo :classic_cool:

Gość IMO13246
@Kultura mam na drugie "(...)A najczęściej ze wzrostem w parze idą właśnie bary, dłonie, stopy(...)" i przepastna, wiadropodobna wagina!

autor, nie martw sie te wielkie laski maja przesrane nikt nie chce kobyły.

Gość kiedys do glownej roli
zmutowanej kobiety w firmie ALIEN wzieli Sigourney Weaver (180 cm) bo to byla najwieksza baba jaka hollywood mogl zaoferowac. Tera na polskich ulicach co druga moglaby dostac te role

Gość IMO13246
I nawet Obcy jej nie chciał, a ogon miał długi ;)

IMO13246,Widziałam kiedyś jakieś badania dotyczące zależności między szerokością i długością pochwy a wzrostem, szerokością bioder i wagą ale nie pamiętam czy wykryto związek :D Nie sądzę jednak ;)

Gość autorze, to się tyczy także fa
męzczyzn, rzadko spotykam takich z prawdziwymi barami i wąskimi biodrami, jeszcze trochę, a to kobiety będą zapładniać :( sama jestem posiadaczką szerszych barków i ubolewam okropnie :( ewolucja przeraża :P

Gość IMO13246
Taaak! Słonica czy samica nosorożca też pewnie ma taką sama pochwe co mniejsze samice ludzkie, co? :)

Gość wg adobe to trzeba
zgadza się niektóre kafeterianki mają waginy jak słonice :classic_cool:

Gość Sukaaaaaaaaaa
a ja mam figure klepsydry i narzekam:P

Gość IMO13246
Dlatego co drugi temat to: "kocham murzyna" albo "członek powinien mieć minimum 25 cm średnicy".

Gość czarna beemka
Maskulinizacja kobiet przejawia się nie tylko w zachowaniu, standardowym przykładem bardziej zdecydowane i władcze kobiety sukcesu, ale i wyglądzie. Przewiduje się,że nasi prapraprapra...wnukowie nie będą już widzieli krągłych bioder, wciętej talii i wąskich ramion. Coraz więcej kobiet ma figurę typowo męską - ramiona szersze od bioder lub prostokątną - tzw. klocek. Feminizacja mężczyzn jest równie wdzięczna - coraz mniej masywna budowa ciała, wątła klata, za to dopracowana fryzura i wystylizowany przyodziewek. do tego ciapowatość, czyli niech kobieta przejmie inicjatywę, jak równouprawnienie to równouprawnienie. Coś za coś.

Nie przejaskrawiaj. Skoro jesteś w posiadaniu profesjonalnych badań to może być je udostępnił? Z chęcią zobaczę:) A zauważyłeś, że kobiety bez wzgledu na wzrost rodzą dzieci podobnej wielkości? To jakim cudem te mniejsze są w stanie urodzić, skoro wg Twojego rozumowania mają mniejszą pochwę? A wysocy faceci mają większe penisy, tak?:D

Gość endrju
nie ma nic paskudniejszego niz kobieta z SZEROKIMI BARAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-O

Gość 20oliwkowa20
uwazasz ze wysokie dziewczyny sa odraz "wielkie" wielkie to moga być nadzieje albo drzewo... a ludzie są wysocy. ja sama mam 191cm wzrostu... i wiem ze sie wyrozniam, ale to nie jest mile jak ludzie sie gapia i mowia"patrz jaka wielka" czlowiek wzrostu i nazwiska nie wybiera. Nie uwazam zeby wyzszy wzrtost mial byc hanba dla dziewczyny. to jest jej atrybut.... proste ze nie bedzie wygladala jak dziewczyna o wzroscie 160cm bo musi miec mocniej zbudowane kosci.. nie nasza wina.. i ja wrecz jestem dumna ze swojego wzrostu ;)

Gość endrju
dobrze ze moja narzeczona na drobniutkie ramionka, piekne i WYRAZNE wciecie w talii (62 cm- informuje mnie sama z siebie, zeby nie bylo) i co prawda niezbyt wysoka 163cm ale MEEEGA KOBIECA!!! ale za 100 lat to pewnie takie chlopiary nam sie beda podobac- inaczej ludzkosc wyginie

Gość endrju
aaaaa 190cm kobieta- MAAASAAAAKRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja mam 192cm ale bozesz baba tyle... MASAKRA, wspolczuje glebok :-O

Też zauważyłam, ze płcie nieco wymieniają się cechami, ze tak to ujmę. Jednak sadziłam, ze głównie przejawia się to w osobowości i zachowaniu Bo żeby wpłynąć na biologię i ewolucję jednak więcej potrzeba niz jakiś 200lat. I to nawet zakładając jakby przez te dwa stulecia równomiernie się równouprawnienie rozszerzało

Gość IMO13246
JA PIERDOLE!! 190cm wzrostu u kobiety! Twarz miałbym na wysokości Twoich cycków ( nie to żebym narzekał ;P )