Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia-nie-dobra

śniła wam się kiedyś własna śmierć..?

Polecane posty

Witajcie, Czy kiedykolwiek śniła Wam się Wasza śmierć? Mi np. raz się śniło, że strzelam sobie w głowę czułam takie zimno w głowie (oczywiście w śnie ;) ) i czerń, było to dosyć dawno. Wczoraj śniło mi się, że skoczyłam z jakieś skalistej góry. jak leciałam w dół, chciałam już tylko upaść. kiedy upadłam był jakby ból ale zaraz czerń i koniec. Zastanawiam się czy to jakiś zły znak? Mieliście może tak kiedyś?

Gość kundys
A zakurwil ci ktos kiedys z papucia bez lac? udupic ci nos?

Gość kundys
A przyjsc ci tam?

Gość kundys
Wylaz na gole klaty

Mi się śni nie raz że leżę w trumnie otwartej i jest mój pogrzeb. Sni mi się to od lat i nic się nie dzieje więc raczej nie myślę iż ma to jakieś przełożenie na rzeczywistość:)

ostatnio czułam się jakbym była w depresji. myślałam ogólnie o śmierci. tyle, że śmierci się bardzo boję a w snach jest taka inna.

bo to raz :O:O często mi sie śni własna śmierć.Chyba najczęściej jak mi sie sni smierc to właśnie własna :P jak byłam mała to czesto mi sie śnił sen, w którym musiałam wybrać do której windy wsiąść wiedząc że do którejś musze wsiąść a tylko jedna jest dobra a dwie pozostałe są zepsute.....i oczywiscie zawsze wchodzilam do tej złej....i potem spadała,klekotała się,piszczała,zaklinowywała,przytrzaskiwała mnie albo sie w niej dusilam bo zaczął dym wychodzić...no,potem to sie bałam wind ;P czesto mi sie tez sni,ze jade autem z cała rodziną i jest wypadek albo że ktos mnie napadł i musze uciekac ostatnio mi sie sniło,że mnie walnął piorun jak "umre" to sie budze :P

jak wtedy śniło mi się,że sobie strzeliłam w głowę to czułam zimną krew w środku, a potem mrok. też mi się wiele razy śnił wypadek czy coś ale uczucia i odczucia podczas samej śmierci własnie z dwa razy. mam nadzieję,że ktoś z góry nie chce mnie przygotować do tego....:>

Gość chrupekdupek
Mi się śniła. Ale tak ładnie wyglądałam nieżywa że w sumie mogłabym zobaczyć to jeszcze raz:P

Gość belle bella
mi sie śni zawsze smierć w wodzie, topię się, albo lecę samolotem i wpadam do oceanu śni mi sie to często i bardzo sie boje wody nie umiem pływać ,a gdy jedziemy latem nad wodę to wchodzę tylko do kolan-głębiej-panika

Gość i sru i fru
Cześć:) Mi się kiedyś śniło,że była wojna i mnie zastrzelili i czułam,że mam kule e ciele.A co do wind to jest chyba dość częsty temat snów ,to nawet coś oznacza ale nie pamiętam co.Tez mi się często śnią ale nie w takim kontekscie,że się rozsypują ale ,ze jadą wyżej/niżej niż wiem ,że jest przyjęte.

Gość dupa jako ośrodek kulturalny
Chyba nigdy mi się nie śniła własna śmierć. Raz jedynie mi się śniło, że jechałam samochodem i szłam na czołówkę z ciężarówką, ale zanim nastąpiło jakiekolwiek zderzenie to się obudziłam :P

Części się śniła, części nie. Nikt z nas nie wie kiedy nastąpi. Ja kiedyś dla zabawy sprawdzałam przez tzw. [url=http://vsevidno.com/derery.html]zegar śmierci kiedy mnie to spotka . Mam kilku znajomych, którzy podobno żyją na kredyt :), ale jak ktoś chce się zabawić to może spróbować http://vsevidno.com/derery.html Polecam