Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germaine Geer

musze sie wam wyzalic....

Polecane posty

wiecie co, ogolnie jestem chyba najskromniesza osoba jaka znam, ale no coz kafeteria wyzwala we mnie jakies tajemne sily, o ktoeych istnienu nie wiedzialam:) potrafie byc beszczelna, okrutna, czasem nawet bardzo prosta...to wszytsko mnie zadziwia, ale nie o tym otoz chcialam wam wyznnac nastepujaca rzecz,. jak patrze na zdjecia pieknych modelek to czuje jakbym zaprzepascila jakas szanse...np taka Adriana Lima na niektorych zdjeciach wygladam prawie jak ona. mam ten sam typ urody, okragla buzia, wyraziste oczy, dlugie rzesy, proporcjonalny nos, ten sam kolor nawet (oczu i wlosow) pamietam jeszcze jak dziewczyny z podworka zabieraly mi np gumke do wlosow i mowily ze nie oddadza jesli nie przysiegne ze zostane modelka:) a ja bylam zbyt skromna byc isc w tym kierunku. wydawalo mi sie ze to takie...ech ujme to w szczeniackich slowach puszczalskie..:) moja ciotka jeszce ndo niedawna przesylala mi linki o wszelakich castingach, non stop namawiala mnie bym cos z tym zrobila a ja wiecznie nie...takie to prozne..myslalam sobie. a teraz kiedy w koncu zebralam sie na odwage by (byc Moze) zostac modelka moj chlopak byl bardzo niechetny, zna to srodowisko, boi sie ze sie zepsuje. odwazylam sie by wyslac zdjecia do pewnej agencji...(jak mieszkalam jeszce w angliii w zeszlym roku) reakcja natychmiastowa, wydzwaniali dlugo..ale moj chlopak, z e wzgledu na niego odpuscilam...,teraz mieszkam w NL tu kariere zaczac mozna nawet w wieku 30 lat, ja mam 26. caly czas chodzi mi to po glowie ale on...wciaz on ech wybaczcie, rozpisalam sie a mialo byc krotko, nie wiem sama po co to wszytsko pisze,,,,ale..moze ktos ma podobne odczucia? dziekuje za poswiecenie czasu na lekture tego patetycznego przelewu mysli:)

Gość Adrianna Lima jest niezbyt
ladna kobieta i modelki nie musza byc piekne. Szanse zas na zostanie fotomodelka masz w kazdym wieku wiec jesli chcesz czemu nie

Jak chcesz to idź w to, chłopak się pofocha i mu przejdzie. Chodząc do liceum moja koleżanka też zaczynała prace jako fotomodelka i chciała mnie w to wciągnąć ( pokazała osobie z którą pracowała moja zdjęcia) ale mój chłopak że niee i niee. Teraz w huj żałuję bo może jakiejś zawrotnej kariery czy coś nie zrobiła i ja nawet też bym nie chciała ale dalej występuje jako modelka ubrań dla znanych firm ( w tedy pamiętam miała sesje do jakiegoś sklepu typu reserved czy h&m) i zawsze jakiś grosz ot tak z tego ma. Idzie w sobotę na kilka godzin i nie raz ma 300-500zł.. a mogłam sobie też tak dorobić i pfff

mala blondynko no ja etz wlasnie mam takie mysli kurcze a moglam zarobic tyle i tyle ..np w abglii za godzine placili sto funtow, no kurde gdzie indziej bym zarobila tyle?? ale moj chlopak po prostu sie o mnie martwi . zlamalabym mu serce gdybym to zrobila...

Gość IMO13246
Jeeezu! Ile tekstu i ja mam to wszystko przeczytac? Nie mozesz jakos streścic?

Wiesz no może mu po prostu wytłumacz że nie chcesz być jakąś modelką co będzie hmm "walczyć" o kontrakty a po prostu dorobisz sobie jak będą właśnie jakieś takie akcje normalne. Może on się martwi że wiesz na jakieś nieodpowiednie sesje ktoś Cię zaciągnie itp Pamiętaj że chłopak zawsze może iść z Tobą. Wiadomo nie będzie uczestniczył ani nawet przyglądał się sesji ale stać za drzwiami nikt mu nie może zabronić a może dzięki temu on nie będzie musiał się martwić

Wiesz, ja myślę, że w życiu to jednak trzeba byc trochę egoistą! Chlopak chłopakiem a marzenia to druga strona. Wiadomo, ze on sie boi, ze Cię straci, też trzeba go zrozumiec, ale jednak nigdy nic nie wiadomo, moze kiedys rozpadnie sie Wam związek (tego nie życzę!) i wtedy będziesz naprawde zalować ze nie spróbowalaś. Ja myśle że powinnas skupic sie na sobie, i wykorzystac szanse, niż za parę lat żałować, a z chłopakiem jak masz byc to i tak bedziesz, a jeśli Cię zostawi, bo np. Ci się uda, to znaczy ze nie było warto z nim byc, powinien Cię wspierac... I jesli Cie kocha naprawde to tak zrobi... Bądź odważna, uwierz w siebie, bo życie masz tylko jedno!