Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkel2342342

Moja dziewczyna ma sztuczne oko...

Polecane posty

Gość majkel2342342

Znamy się od dzieciństwa, zawsze bardzo się lubiliśmy. Chodzimy ze sobą od początku liceum. Niestety moja dziewczyna w wieku 18 lat miała poważny wypadek w którym straciła oko. Pozostaliśmy parą, przyzwyczaiłem się do jej wyglądu i w sumie było ok. teraz mamy po 21 i ostatnio strasznie nawaliłem. Podczas wypadu na piwo z kumplami głupio zażartowałem z jej problemu a że żart był dobry wszyscy ryknęli śmiechem. Ona się dowiedziała :-( Nie odzywa się, ma depresje, nie wychodzi z domu. Co teraz?? Przepraszałem normalnie ale nie pomogło. Może jakieś kwiaty albo co? Jestem zrozpaczony

Z takich rzeczy nie robi się żartów, imbecylu. Wiesz ile ona ma pewnie kompleksów przez to, że nie jest "normalna"? A Ty jeszcze nawalasz. I się nie dziw, że tak zareagowała, bo na to zasłużyłeś.

Gość Nowa kafeterianka 33
Śmiejesz się z tego ze straciła oko w wypadku idioto? Jestes normalny? to jest dramat, a ty robisz sobie jaja żeby koledzy mieli się z czego pośmiac?:O Jestes debilem, dziewczyna powinna cię rzucic w pizdu.

Gość kameleonkaa
Mam do czynienia z ludźmi niewidzącymi i słabowidzącymi. Oni potrafią smiać się ze swoich ułomności. Ale oni nabrali do tego dystansu, zaakceptowali swoje ułomnośći. Oprócz tego są w grupie ludzi z podobnymi problemami. Dla twojej dziewczyny jest to wielki problem. I fakt, że najbliższa jej osoba żartuje sobie z tego problemu jest dla niej bolesny. Ona sama pewnie jeszcze nie umie na ten temat żartować, bo pewnie ciągle cierpi. Tu nie pomoże zwykłe przepraszam. Być może pomocna byłaby rozmowa i twoje stwierdzenie, że zażartowałeś bo zaakceptowałeś fakt, ze ona nie ma oka i jest to dla ciebie normalne. Mało to razy jak idioci wytykamy innym różne rzeczy? Ale i tak wszystko zależy od tego, jakiego rodzaju to był żart.

Gość kilokilokilo
co to był za żart? pewnie ,ze załadujesz ją w oko? ;) znajomych masz fajnych donosicieli:D

Gość majkel2342342
Sprawa nie jest taka prosta bo moja dziewczyna jest bardzo specyficzna. Ten wypadek to oficjalna wersja ale z pewnych źródeł wiem, że tak na serio cała ta kontuzja bo ktoś jej załadował w oko :-( :-(:-(:-( Sam już nie wiem. Dodam, że nie mam nogi a moja dziewczyna regularnie z tego pompuje na kawuni z koleżankami...

Gość agnesssssss
debil, glupi, skonczony debil!