Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maluczka Justyna

Dziwnie moje serce wybrało

Polecane posty

Gość filipzradomia
o rany dziewczyno facet widzi, że jesteś mloda i chce ci pomoc w pracy, jest dobrze wychowany wiec ci pomaga w tym czy w tamtym, a ty sobie zaraz wkrecasz , że na ciebie leci serdecznosc i dobre wychowanie mylisz z zauroczeniem baby to zawsze sobie to czego nie mają dospiewaja zaraz beda ci udowadnic , ze też by chcial ale mysli, ze ty bys go nie chciala itp teraz nie ma problemu i zaden facet nie wstydzi sie wyrywac mlodszych, bo one na to leca i sa chetne, każdy to wie, on też

Gość Maluczka Justyna
jedziemy jedziemy Ona nam przywozi wszelkiego rodzaju próbki do analizy, które zbiera z poszczególnych miejsc. Tyle o niej wiem, plus to, że ma męża. Ogólnie on nie wygląda na zainteresowanego nią. Stara się raczej zbyć tą kobietę, która ma taki męczący charakter. Nepomucen K. No być może dlatego, że napisałam, że nie potrzebuję ślubu, dzieci i miłości do końca życia. Właściwie nawet nie zależy mi na wspólnym mieszkaniu. Taki sobie wybrałam tryb życia i zawsze czułam się z tym świetnie. Wydaje mi się, że gdyby coś miało być, to i on byłby zadowolony z takiego rozwiązania.

Gość Maluczka Justyna
filipzradomia Napisałaś to, o czym ja myślałam właśnie, jednak jest różnica w tym stosunku. To jednak już nie o to chodzi. Ja bym chciała wiedzieć, czy w ogóle jest szansa żeby taki mężczyzna zainteresował się kimś takim jak ja?

Gość ewella2
jest szansa, seksu każdy facet potrzebuje...

Gość Maluczka Justyna
Nie wiem skąd w Was ten jad. Ludzie zajęci- nie wolno, ludzie wolni- też nie.

Maluczka Justyna Cześć wszystkim, wiadomo mam kłopocik. ................... NO BA! INACZEJ BYŚ TU NIE PISAŁA:) Mam za sobą dwa nieudane związki, rozpadły się bo brakowało jakby dobrej organizacji życia. ........ CZYJEJ ORGANIZAJI JEGO CZY TWOJEJ? ( NIEPRECYZYJNA WYPOWIEDŹ):d Brak planów, różnice w poglądach etc. ... TO STRASZNE:d Ostatnio znalazłam nowe zatrudnienie, wreszcie w zawodzie i pracuję sama z szefem, który jest o 13 lat starszy. Ja 26, on 39- da się odczuć. ...............ALE CO? DA SIĘ ODCZUĆ? Na początku nie patrzyłam na niego, jak na faceta, ......... HAHA A JAK? MA WYGLĄD ZNIEWIEŚCIAŁY?:d mimo że jest naprawdę atrakcyjnym mężczyzną, baaardzo wykształconym, z wieloma talentami, przedsiębiorczy, porządny i szarmancki. ............... NO PROSZĘ KILKA DNI W PRACY A TA JUŻ JEGO TALENTY ZNA;) WSTRZASAJACE. No zdecydowanie odbiega od całą swoją osobą od pozostałych, ale zarówno przez wiek, jak i różnicę w poziomie społecznym traktowałam go z dystansem........... A TO TO JUŻ MASŁO MAŚLANE.. Kiedyś jednak koleżanka, która wpada do nas z księgowością zauważyła, że on strasznie wodzi za mną wzrokiem, to i ja się nim zainteresowałam od tej innej strony. Tak się interesowałam, że aż się zagrzebałam w tym uwielbieniu. ......... TU AUTORKĘ JUŻ TROSZKĘ PONIOSŁO..:d Nie wiem co robić. On ma dziecko (wcale nie takie małe), nie wiem co z żoną. Obrączki nie nosi o kobiecie nigdy nie wspomina. Nawet jak córka czasem przyjdzie to nic nie mówi. TU KOLEJNE MASLO MAŚLANE... A CO CHCIAŁABYŚ Z JEGO CÓRKĄ POGADAĆ? Złapały mnie motyle w brzuchu, ..... A CZYM TO SIĘ OBJAWIA? nie ma co. Nie chodzi tu o jego finanse , które nigdy nie były dla mnie priorytetem. Jestem zdziwiona, że w ogóle ktoś w tym wieku mnie zainteresował. .... ON TOBĄ CZY TY NIM SIĘ ZAINTERESOWAŁAŚ? Strasznie się dziwnie przy nim czuję. Jak dziecko.............. SĄDZĘ,ZE NIE TYLKO PRZY NIM CZUJESZ SIĘ JAK DZIECKO:d Raz, że moja wiedza w jakiejkolwiek dziedzinie jest niczym w porównaniu do jego wiedzy, .............. SZCZERA DO BOLU;) to jeszcze fizycznie wyglądamy dziwnie. On ma z 190cm, jest postawny, elegancki, a ja filigranowa... Jak dziewczynka przy nim wyglądam. Dać sobie z nim spokój? Czy miałabym w ogóle szanse, gdyby na 100% nie miał żony? A FACET BOGU DUCHA WINNY PEWNIE NICZEGO NIESWIADOMY DALEJ STARA SIĘ BYĆ JEDYNIE UPRZEJMYM DLA SWOJEJ NOWEJ GLUPIUTKIEJ PRACOWNICY, KTÓRA ZA NAMOWA KOLEZANKI STWIERDZIŁA ,ŻE ON JUŻ JA PEWNIE KOCHA.. I TEMAT NA FORUM JAK SIĘ PATRZY! [

Gość ,./nm
ale o co chodzi z tym jogurtem? :) zaciekawiło mnie to niemiłosiernie :) że niby ją pocałuje i w ten sposób zmaże z jej ust - to jest na tak a jak uda że nie widzi - to jest na nie? odpiszcie pliss.....:) co do tych znaków wysyłanych przez starszego faceta....to u nich z tym ostrożnie jest, z tego co zauważyłam i w takiej sytuacji ruch należy do młodej.... starsi goście są ostrożni i to bardzo w tych sprawach pozdrawiam :)

Gość Maluczka Justyna
Predatorko, kpisz sobie z innych ludzi, a spójrz na niski poziom swoich wypowiedzi. Ja tu piszę, bo mam problem, a Ty chyba dlatego, że życia normalnego nie posiadasz. Żartujesz sobie z ludzi wykształconych i porządnych nie mając ku temu właściwie żadnych podstaw.

Gość predatorka jaka ty
jestes wkurwiajaca wciaz jakos wszyscy temat zrozumieli, ty jedyna chyba nie moze zamiast siedziec na kafeterii zacznij doksztalcac umiejetnosc czytania ze zrozumieniem?

Gość filipzradomia
hahaha przyznaje racje :) bardziej autorka zainteresowala sie nim niż on nią :) ech gdyby nie ta koleżanka ksiegowa facet mialby spokój, a tak to niech go Stwórca ma w opiece ;)

Maluczka Justyna Predatorko, kpisz sobie z innych ludzi, a spójrz na niski poziom swoich wypowiedzi. Ja tu piszę, bo mam problem, a Ty chyba dlatego, że życia normalnego nie posiadasz. Żartujesz sobie z ludzi wykształconych i porządnych nie mając ku temu właściwie żadnych podstaw. JUSTYNKO.. ZWYCZAJNIE MAM ALERGIĘ NA GŁUPOTĘ.. A TY JESTEŚ ŻYWYM PRZYKŁADEM INFANTYLNEJ KOBIETY.. KPIĘ Z CIEBIE, BO WYMYŚLIŁAŚ SOBIE TO, ŻE ON JEST TOBĄ ZAINTERESOWANY!

Gość on pr
a skad ty predatorka mozesz wiedziec ze on nie jest zainteresowany?

Gość on pr
predatorka ma zly dzien........

Gość on pr
czarna predatorko ty tyle nie czytaj bo cie glowka rozboli..

Gość Maluczka Justyna
Czy przez to, że ja pierwsza coś poczułam- jestem automatycznie skazana na jakąś klęskę? Jest to złe, niemoralne i jakie jeszcze? Z Waszych wypowiedzi można wywnioskować, że szanse są tylko, gdy facet pierwszy się zainteresuje...

Gość on pr
nie zawsze zainteresowanie bywa wspolne, ale predatorka o tym nie wie albo udaje ze nie wie.......

Gość jast gdzies temat
o typach żalosnych kobiet kwalifikujesz sie jak nic :)

Gość dxfdg
Ruchac dziecko mu sie cche Ruchac, zonaty nie zonaty ale zaruchac zawsze ma ochote, radze zdystansuj sie do tego bo neizle sie zdziwisz

Gość Ameliaaaaaaaa
hit :) "Na początku nie patrzyłam na niego, jak na faceta, mimo że jest naprawdę atrakcyjnym mężczyzną, baaardzo wykształconym, z wieloma talentami, przedsiębiorczy, porządny i szarmancki. No zdecydowanie odbiega od całą swoją osobą od pozostałych, ale zarówno przez wiek, jak i różnicę w poziomie społecznym traktowałam go z dystansem. Kiedyś jednak koleżanka, która wpada do nas z księgowością zauważyła, że on strasznie wodzi za mną wzrokiem, to i ja się nim zainteresowałam od tej innej strony. Tak się interesowałam, że aż się zagrzebałam w tym uwielbieniu. " prawie spadlam z krzesla :) :) :)

Gość on pr
amelia prawie aaaa chyba znasz dalej? amelia ma tez zly dzien?

Gość dove5566
no fakt :) dobre :) a tak nawiasem, to za kim ma wodzic wzrokiem jak piszesz, ze pracujecie tylko we dwoje ;P

prawie spadlam z krzesla Jak to prawie, doprecyzuj. Tzn.lewa część ciebie siedziała na krześle a prawa spadła czy góra spadła a dół siedział dalej. To ciekawe

Gość on pr
moze amelia ma slabe krzeslo? albo sie wierci za duzo

Gość Ameliaaaaa
ok , przepraszam mój blad powinno byc ----- o malo nie spadlam z krzesla możecie wrócic do tematu :)

Gość on pr
przywiarz sie do tego krzesla

Gość on pr
albo jakos wgryz czy cos

Gość on pr
chyba koniec tematu jedna prawie spadla z krzesla

Gość on pr
spadla i usnela?