Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniaalka

Domowy test na płodność mężczyzny

Polecane posty

Dowiedziałam się wczoraj o jego istnieniu i mam pytanie czy ktoś z was juz go stosował i z jakim rezultatem. Czy wynik faktycznie jest miarodajny? Myslę że to bardzo dobra alternatywa dla par które długo się starają bezeefektywnie, a wiadomo,że nie każdy pan chętnie godzi się na badanie nasienia w laboratorium. Dla tych którzy chcieliby sie dowiedzieć więcej na temat takiego testu: http://www.testplodnosci.pl/sposob-wykonania-testu-fertilityscore Natomiast tych którzy juz korzystali z takiego testu bardzo proszę o opinie na ten temat.

No szkoda że nikt nic nie wie, może dlatego że to nowość na rynku i nie wszyscy wiedza o co chodzi... Bynajmniej będę podnosic temat, może w końcu trafi sie ktoś kto juz testował lub chce testować (na mężu lub partnerze haha:)

nie wiem, ale moim zdaniem to chyba lepiej zaplacic za badanie nasienia i znac jego dokladne parametry, niz zaplacic za test a potem zaplacic za badania....

Gość kkobieta na forummm
kurcze trochę skomplikowany ten tescik ...

Gość ysmena
moim zdaniem jeśli ktoś stara sie o dziecko to nie powinno być problemu ze zrobieniem badań nasienia w laboratorium, na odstersowanie polecam www.pogrosiku.eu, wygrałam tam wczoraj Canona