Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

wg mnie mierzenie jest dobre ;-) ale wiarygodna temp jest tylko rano przes wstaniem z lozka, pozniej juz wplywa na nia tyle czynnikow ze nie powinno sie jej mierzyc.

iczozord ma racje, temeratura mierzona po wstaniu z łózka nie jest wiarygodna, wiec w tym momencie Oliwia Twoje mierzenie jest pozbawione sensu, i wpływa negatywnie na Twoją psychike...

Gość nowa Oliwia
wyluzuje sie w domku w ciepleh kapieli z babeljami ale to dopiero wieczorem

Oliwia wyluzuj bo do weekendu jeszcze jest troche czasu, a Ty szukasz na sile objawów, musisz wyluzowac bo oszalejesz a szkoda zdrowia:) ale oczywiscie informuj nas na bierząco jak sie cos bedzie dzialo:) a jakbys bete zrobila to odrazu pisz wynik a jeszcze wczesniej jak zdecydujesz kiedy idziesz daj znac..

Gość nowa Oliwia
no wiadomo pierwsze co pisze wam :*

Gość Zdzisia456
U mnie też się musiało poprzestawiac bo w ogóle nie czuje owu a powinna być jutro... zazwyczaj juz dwa dni wcześniej miałam bóle i klucia a teraz nic ;) mąż wraca w piątek z delegacji wiec może jednak trafimy w moment jeśli owu przyjdzie później.. ;) Oliwia mi się pomieszało czy dostałaś @? Bo chyba coś o plamienia pisałaś.. Nic się nie wyklulo?

Gość nowa Oliwia
od poniedzialkh mam te brudzenia brazowe. starcza mi jedna wkladka i to wszustko prawdopodobnie w piatek ojde na bete ewentualnir w spbote jak sie nic nie.zadzieje

Oliwia ja tez mialam ostatnio plamnienia z tydzień wczesniej i dostalam @ ale moze tobie się udało :) ja wczoraj zrobilam test owulacyjny bo mama mi kupiła zrobilam go w 16dc i teraz pytanie wyszła mi druga kreska jaśniejsza to moze byc juz po owulce czy przed jak one pokazują po owulce robil ktoś? Przy nastepnym cyklu zaczne robic wcześniej :)

Gość skakankaskakanka
Aga nie pamietam jakiw masz cykle ale ja zazwyczaj robilam od 9-12 dc. Jesli owu jest to dwie kreski sa identyczne. Jesli kreska Ci blednie to prawdopodobnie juz po owu. Mi czasami druga utrzymuje sie do 5 dni po.

Gość nowa Oliwia
tylko ja nigdt tak nie mialam ... albo juz nie pamietam ale nie przypominam sobie wiec toa mnie cos nowego ...

Gość Zdzisia456
Aga,może być i przed i po owu.

Oliwia, powiem Ci szczerze, nie wiem na co Ty czekasz z tą betą. A co jeśli jesteś w ciąży a te plamienia oznaczają niski poziom progesteronu i skończą się poronieniem? Nie gniewaj się, że tak piszę, po prostu wiem jak boli taka strata... I potem łatwo sobie coś zarzucić, że mogłam coś zrobić a tego nie zrobiłam. Plamienia przed okresem nie są prawidłowe a w ciąży każde plamienie wymaga konsultacji z lekarzem. Przemyśl to :)

jesli chodzi o testy owulacyjne to robi sie je do momentu pokazania tej drugiej grubej kreski gdyz w moim przypadku kreska troche bladsza wychodzila nawet dzien przed @... agnieszka ale skoro pokazala sie kreska znaczy ze w tym cyklu sie cos dzialo no i pewnie jest po, aczykolwiek z tymi testami roznie bywa, bo czytalam ze u niktorych dziewczyn wychodzi blada kreska a owulka w trakcie wiec to zalezy od organizmu i stezenia hormonu... Oliwia Ty nadal brudzisz? ten braz prawdopodobnie oznacza niski progesteron, a to jest wazny hormon odpowiedzialny za zagniezdzenie... wiec nawet jak byly starania a hormon jest niski no to sama sie domyslasz jaki moze byc finish... zgadzam sie z iczozord... ja myslalam ze to bylo u Ciebie jednorazowo a okazuje sie ze nie...

Gość nowa Oliwia
a jak moge do podniesc ten progesteron? jutro wybieam sie na bete! :) nie czekam do weekendu

Oliwia może lepiej zrób test a jak wyjdzie pozytywny to od razu jedź do szpitala - dostaniesz receptę od ręki. Tu naprawdę każda chwila może mieć znaczenie. Może to nic groźnego ale nie wiadomo - lepiej sprawdź :)

Bo tak sobie myślę - jutro beta, wyniki pewnie w pt... już dwa dni w plecy.

zgadza sie, progesteronu nie da sie inaczej podniesc jak lekami na recepte... Oliwia idziesz prywatnie na bete? bo wtedy wyniki są tego samego dnia...

blondyneczka nie zawsze :/ ja musiałam bardzo długo czekac mimo ze prywatnie. Niestety to zalezy od tego gdzie jest lab, u mnie wysylaja krew do sasiedniego miasta i wynik9i sa dopiero nastepnego dnia :/

Gość nowa Oliwia
wynik w 8h jest zrobiony iec jak kolo 8 pojde to o 18 spokojnie juz bede miala :) a jak nie to w piatek odbiorr

iczozord u mnie wynik jest po 6 godzinach, ale wlasnie wiem ze w kazdym miescie jest inaczej... Oliwia jutro sie wszystko rozstrzygnie...

Gość nowa Oliwia
chyba zaczynam sie stresowac :( masakra wiem ze to nie pomoze :/

Oliwia no nie pomoże... :/ Ew. zrób test sikany. A jak dostaniesz wynik pozytywny (obojetnie jakiego testu, czy sikany czy bety) to pędź od razu do lekarza! Trzymaj się!

Oliwia nie stresuj sie, wszystko będzie dobrze, zrobisz jutro bete i będziesz wiedziala :) zrelaksuj sie, chociaz wiem że łatwo to sie mówi... A test sikany to wątpie zeby cokolwiek pokazal...

blondyneczka z tego co pamietam to mozliwe ze Oliwia juz jest w ciąży bardzo długo (ten jej "okres" był dość nietypowy). Także test powinien wyjść.

ja tez mialam dziwną @ miesiąc temu a w cizy nie jestem, wiec nie nakrecajcie jej, ona nie chciala wczesniej sprawdzac mimo ze jej mówilysmy, no ale trudno... jutro sprawdzi to sie dowie na 100% aczykolwiek zrobienie dzisiaj testu w niczym nie przeszkadza a moze cos wyjasni...

Gość nowa Oliwia
no ale bylam u gin i nuc nie widziala tylko mowila ze powiekszone endomeyrium wiec chyba jeszcze nie bylo ... a test sikany to nie robie bo beta tyle samo kosztujw i bede miala 100% pewnosci .. a dzisiaj dalej brudze ale brzuch mnie zaczal bolec:/

Oliwia zrobilas tak jak uwazalas, i teraz tez zrobisz tak jak uwazasz, wiec pozostaje tylko czekac na jutrzejszy wynik...