Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość _Pełna nadziei_
Super, kochana jesteś :* Dziewuszki a jak to jest z betą? Trzeba jakieś skierowanie czy coś takiego? Ile się płaci?

ja robilam w luxmedzie i placilam 24 zł, i do tego nie trzeba zadnego skierowania... a jesli masz ginekolog na nfz to ona jak najbardziej moze dac Ci skierowanie i wtedy nie płacisz za badanie :)

Gość Beatrice 27
O matko, a ja dzis zaplacilam za bete 50 zl...Ulala.......:-/ z tym, ze bez zadnego skierowania, z marszu poszlam...Tez myslalam ze okolo 30 zl a jak mi zawolali 50 zl to sie zdziwilam....

blondyneczkaaa tak wiem , że nic straconego ale nie nastawiam się na ciążę w ogóle;) nie mam spiny, jak ma być niespodzianka to w tą lepsza stronę. A jeśli nie, to kolejny cykl. Ciche dni minęły więc mam nadzieję, że będzie okkk no i kupie testy owu w tym miesiącu żeby mieć jednak pewność :)

ja robiłam betę za 20zł w warszawie ;P w prywatnych przychodniach są za ok 30 dni - przynajmniej tu w okolicy. Blondyneczka kurde to ja wracając z pracy na tele będe co chwilkę zaglądać żeby zobaczyć Twój wynik :) melduj nam się tu od razu :) Beatrice u Ciebie to formalność ale przynajmniej dowiesz się który to tydzień ;)

Gość _Pełna nadziei_
To niezła różnica! Jestem zapisana do gina na nfz ale jak @ przyjdzie to nie mam po co iść...

Gabi dam znac odrazu, o ile nie będe płakała z zalu ... Pełna nadziei nawet jak przyjdzie @ to idz moze spytac co brac? jakies witaminki czy cos....

Dzień dobry wszystkim Panią, jestem mamą trójki dzieci, obecnie staram się o dziecko i kompletnie nie pamiętam objawów przy poprzednich ciążach. Od 4 mcy staramy się o dziecko. W czerwcu usunęłam wkładkę mirena, z reguły cykle mam 28 dni, ostatni 25 dni. Ponieważ mąż pracuje za granicą i w domku jest na wekedny mamy mało okazji do przytulania. W obecnym cyklu, który zaczął się 14.10 przytulaliśmy się 5,6 dc i 11, 12, 13 dc w 15 dc już w nocy bardzo bolało mnie podbrzusze, jakby jajniki szalały, 16 , 17,18 dc czuję jakby skurczone podbrzusze coś na zasadzie napięcia. Czy jest szansa na dzidziusia? Przewidywany termin@ 10.11. Pozdrawiam Serdecznie i życzę wszystkim starającym się owocnych starań:)

Blondyneczka i to czekanie oczywiście najgorsze, w przyszłym tygodniu zrobię teścik:) trzy cykle temu wyszły dwie kreseczki jedna bledziutka ale okazało się, że to torbiel na prawym jajniku. Przepisano dupfaston od 16 dc do 25 dc i ciągle nic :(

Od rana siedzę na forum czytam Wasze posty, a teraz czas wziąć się za obowiązki:) Postaram się zająć główkę czym innym, bo zaczynam w paranoje popadać, trzymam kciuki za koleżanki:) Miłego dnia

Gość cammeleon
Witam wszystkich i nowe koleżanki również :) ale żeście się rozpisały!!! nie nadążam nadrabiać zaległości... trzymam kciuki za Wasze bety dziewczęta :) ja dziś powtórzyłam znów test (skoro mam ich tyle, to po co mają leżeć ;) ) i nie wiem co myśleć... zaraz po zakropelkowaniu moczu jak się rozprowadzał po teście jakbym widziała kreskę obok literki T, później po 5 minutach też ją widziałam, ale jakby zbladła (widoczna tylko pod światło, mąż mówi że tam nie było drugiej kreski) , no a jak po 2 godzinach chciałam wywalić test do kosza to ...znów są dwie kreski...druga ledwie widoczna, ale jednak... ...idę jutro na betę bo zeświruję...

Gabi zdecydowanie idziemy łeb w łeb ja ma dzisiaj 27dc i tez na wiele nie licze gdyż tak jak Ty były CICHE DNI!!:( no cóż. podbudowana jestem beatrice ze nigdy nie wiemy kiedy i do nas nie zawita@. Trzymam kciuki za poytywne badania i testy. Cammeloen mysle ze testem po 2 godz nie masz sie co sugerować. Który masz dc? I ile ewentualnie po dacie spodziewanej @? Ja mam dzisiaj młyn w pracy:/

blondyneczka ale jeśli owu była późno a jest to możliwe, to może jeszcze nie widać na becie? Kurcze, cąłuję mocno i nie smuć się. <3 <3 cammeleon olej te testy i też rób bete jak dziewczyny!!! calineczko, witamy i ZAZDROSZCZĘ tej trójki tkórą już masz :D ja walczę teraz o drugie :) Ifka że też te ciche nie mogą się trafiać kiedy indziej :) tak naprawdę wg teorii nie mam szans na ciążę. Tak jak pisałam,skosk był później niż wynika to z cyklu 28 dniowego. A intensywne przytulanki były wg takiego właśnie cyklu... Ale kto wie? eeee wszystko się okaże lada dzień :) póki co myślę o tym, że popołudniu znów pójdę stracić kalorie ;):)

Blondyneczka kurde a myslalam ze to ciaza ty tez masz cos z tymi hornonami idz teraz koniecznie do gina niech stwierdzi co ci dac koniecznie. A tak muslalam ze ci sie udalo :*

Gabi nie wiem, owulka byla napewno bardzo poźno, nawet obstawialabym kilka dni przed terminem okresu, aczykolwiek pani doktor mowi ze beta powinna cos pokazac, narazie mam czekac na @ i musze te ziola kupic... jak sie @ nie pojawi w ciagu tygodnia-dwoch to pewnie bede musiala badanie powtorzyc... no i nadal nic nie wiem :(

Gość Beatrice 27
Cammeleon - no ale jednak ta druga kreska byla, wiec nie czekaj tylko idz na bete:) Blondyneczka....a moze za jakis czas powtorz badanko??? Wiesz, przyrost bety z dnia na dzien wiec moze za 3, 4 dni bedzie jednak pozytyw... Ja wynik mam do odbioru dopiero po 16....Boje sie...mam nadzieje ze te 3 pozytywne testy i 3 dni bez miesiaczki to jednak znak ze moja dzidzia jest w drodze...:)

tak poczytalam troszke kiedy ta beta wzrasta i no jest szansa ze jest za wczesnie, bo ja obstawialabym owulacje 17-18październik bo wtedy calkiem skonczylo sie brudzenie wymieszane z rozciagliwym śluzem, i tak patrzac na daty to w zasadzie moglam poczekac do nast tyg... no ale coz, emocje mi opadly, czekam na @ dalej...

Niby uciekłam w zajęcia domowe, ale w głowie nic się nie zmienia. Czuję mdłości leciutko i bolą mnie plecy. Piersi nie bolą , ale od czasu do czasu jakby coś w nich " brzęczy". Rozkręca się ból głowy i pewnie gdybym się położyła zasnęłabym jak dziecko. Blondyneczko może trzeba przeczekać parę dni i powtórzyć Beatrice pozytywne testy powinny się potwierdzić :)

Gość cammeleon
blondyneczko, dopóki @ nie ma, jest nadzieja!!!!! Ja mocno trzymam kciuki :) ifka, jak się nie liczy na wiele, to wtedy własnie los przynosi niespodzianki :) życzę Ci tego z całego serducha!!! a co do Twojego pytanka, ja mam dzisiaj 25 dc a datę @ mam ok 4 listopada... Gabi, tak zrobię, jutro z samego rana lecę na betę bo po testy to już sie wstydzę chodzić do mojej apteki ( amamy tylko jedną) , pani się patrzy jak na nawiedzoną Gabi nie przemęczaj się tak :) bo może może... :) Beatrice, mocno trzymam kciuki żeby beta była mega!!! :) i nie stresuj się tak, bo to szkodzi :) koniecznie pisz jak będziesz miała wynik :) Calineczko, bo się już pogubiłam... Ty jesteś po @ spodziewanej miesiaczki? bo te Twoje objawy to takie powiedziałabym...ciążowe trochę :)