Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Kurde wlasnie wyczytałam se prolaktyne robi sie na czczo a ja bylamnpi śniadaniu. Moglo to zaburzyc wyniki i byl troche podwyższony? w sumie mam w normie ale prolaktyne za wysoka wiec szansa moze byc na ciaze bo kolezanka tez miala podwyzszona i okazalo sie ze to ciaza

Agnieszka byłoby cudownie ale to może też oznaczać nic a może i złe rzeczy.... więc pozostaje mi czekać do poniedziałku

Gość _Pełna nadziei_
Gabi podobno co drugi dzień hcg wzrasta dwukrotnie czyli wychodziłoby jak najbardziej w normie. Chyba że się mylę.

Czuję w środku że jest dobrze wszystko :-) oby gin to potwierdził i będę się cieszyć w pełni :-)

Gość iczozord
hcg co drugi dzien wzrasta co najmniej o 66%. Jak sie podwoi to jeszcze lepiej :) qessera??? :) Zajście w ciążę dzień przed okresem jest fizjologicznie niemożliwe :P Dziwie sie, że lekarze mogą mówić takie rzeczy... Może tak mówią, żeby pacjenci lepiej zrozumieli i upraszczają. Widocznie u tej kobiety owulacja się opóźniła i zaszła w ciażę dzień przed SPODZIEWANYM okresem. W sb zdaję państwowy egzaminz naturalnych metod firmowany przez Instytut Matki i Dziecka w Krakowie i wlasnie podstawa tych metod jest fakt medyczny, że po owulacji (potwierdzonej oczywiscie) następuje czas 100% niepłodny :)

Gość Nitka_25
Gabi im większy przyrost tym lepiej! A jak jest dużo większy to moze bliźniaki!!!:)Ja miałam książkowe 66%. Agnieszka progesteron tez jest lepiej miec większy niż za mały. Wydaje mi sie ze jak skonsultujesz ten wynik ze swoim gin to da Ci luteine albo dupka. Jak ja miałam ok 10.05 progesteron to powiedziała ze duuuuzo za mały i właśnie przez progesteron poronilam ale to byl 4-5 tydzien. Teraz jak tylko zobaczę dwie kreski mam dzwonić i bedziemy ustalać luteine. Dziewczynki te z kreseczkami, jakie mialyscie bóle kiedy miała przyjść@ i w końcu nie przyszła? Boje sie testować i jajniki mnie bolą i brzuch na dole ale jakoś inaczej, tak jakby skurcze... Nie wiem sama czego to oznaka.

Gość Gabi Gje
Iczozord czyli z 206 na 2042 w 5 dni to nie za duzo? ;P tak się pocieszam ,ze im więcej tym lepiej :) Matko jestem w szoku, że można tak w ciąże zajść :) szok normalnie :)

Nitka ja nie miałam żadnych bóli. Tzn w pierwszej ciązy miałam takie jakby skurcze w jednym boku co jakiś czas, męczące ale w 2 i w teraźniejszej nie miałam w ogóle.

Gość caarolinee88
Dziewczyny mam pytanie ile jest ważne skierowanie na badania krwi od specjalisty (w moim przypadku endo)? Bo za tydzień mija mi miesiąc a ja nie mam kiedy badań wykonać a niechce czekać do nast wizyty po kolejne skierowanie :/

Gość Nitka_25
Kurczę, a mnie dzis bolały obydwa jajniki.. Ehh jak jutro nie przyjdzie to moze zatestuje, ale boje sie jednej kreski:(

a no właśnie Iczozord też mi się wydawało, ze to nie możliwe i tak czytam te historie i oczy wybałuszam!! :) wcześniej napisałam dokładnie to samo co Ty :)

Nitka ale nie porównuj naszych objawów, bóli itd. Ja jestem w 3 ciąży i każda jest inna a co dopiero ciąża innej kobiety :)

Nitka mialam ok 20 norma do 27 wiec mysle ze mam ok i nie widze potrzeby brac dupka. Co sie dzieje z ta nasza qserra?

Gość Nitka_25
Caarolinee w internecie znalazłam, ze trzy miesiące, ale na własnej skórze tego nie doswiadczylam;)

no ja też co chwilę zaglądam żeby wieści od qserry przeczytać... zaraz zasnę :|

Gość Nitka_25
Dzięki Gabi! Agnieszka nie chciałam Cie straszyć, teraz patrzę na wyniki i u mnie norma jest do 50 wiec co laboratorium to skala, jeżeli Ty masz 27 to masz dużo wyższa niż ja. Każdy ma inne strachy moim jest progesteron;) Qserra chyba świętuje:)

Gość Baletka
Caroline ja w medicover mam ważne do końca roku i na NFZ chyba też tak jest. Nitka ja miałam takie lekkie cmienie w podbrzuszu a teraz jestem ciągle na no spie wróć mało czuje. Czasem jedynie coś zakluje po bokach. Byłam wczoraj na wizycie Bo mam zapalenie pęcherza, przy okazji zrobiła mi usg i za tydzień będzie widać nie tyłki pecherzyk. Dziewczyny, mam mega mdlosci i przez kilka godzin w ciągu dnia w pracy.oprócz tego jest mi duszno, wtedy ręce mi się trzęsą, mam nogi jak z waty i jakby 20kg mi spadło na klatkę piersiową. Dzisiaj poprosiłam koleżankę żeby ze mną wyszła na świeże powietrze. Czy to jest nornalne?

Baletka a mówiłaś o tym swojej gin?? dla mnie to nie jest normalne gdyż sama czegoś takiego nie miałam ale nie wiem jak u innych dziewczyn... moze powinnaś iść na zwolnienie odpocząć jakiś czas? całuję i ściskam <3

Gabi... Może bliźniaki :P Dużo CI przyrosło! :) Na pewno nie jest to zły znak :) Baletka już takie rzeczy słyszałam o tym jak kobiety znoszą początki że nic mnie nie zaskoczy. Idź na zwolnienie jeśli tylko możesz i odpoczywaj. Takie męczenie się nikomu nie służy.

Ide spac kobitki nie czekam na qserra nie czuje sie za dobrze mam dreszcze i jest mi zimno mam temp 37 stopni cos mnie chorupsko chyba lapie. Jestem jakas taka rozbita. I strasznie mi zmino a dzis juz spalam po obiedzie 2h. Jutro do pracy niestety :( ide sie kurowac dobranoc :*

Iczozord naczytałam się o zaśniadach, wadach genetycznych i innych dziwactwach ale jakoś dalej mnie to nie niepokoi ;P tak czuję, że jest dobrze i nic mnie nie martwi póki co :) qserra napisz do nas :*

byłoby cudownie Iczozord, ale naczytałam się o tych wszystkich zaśniadach, wadach genetycznych i innych dziwadłach ;P .... ehhh ale jestem spokojna, czuję, że jest ok więc się tak nie denerwuję :) wolę mieć wyższy przyrost niż za mały :)

o posty się łaskawie pojawiły.... qserra mam nadzieje, ze swietujesz:) tez zaraz ide do lozeczka

Gość Nitka_25
Agnieszka dla Ciebie herbatka z miodem i cytrynka i do łóżka!:) Gabi nie czytaj! Mi zawsze gin powtarza zeby nie czytać bo człowiek sie nakręca:) dobrze ze Ty sie nie nakręcasz, wiesz ze jest ok bo tak jest!:)

Nitka, W drugiej ciąży czułam, że coś jest nie tak. Byłam zdenerwowana miałam koszmary... straciłam tą ciążę. Dokłądnie stało się to o co się tak bałam. Serduszko przestało bić. W tej czuję się wspaniale i CZUJĘ!! ŻE JEST DOBRZE :) mam czasem myśli, że ojej a co jeśli historia się powtórzy ale to nie jest to co wtedy. To jest bo już kiedyś tak się stało... ale czuję, że teraz wszystko skończy się pomyślnie w lipcu 2015:) no mam nadzieję, ze i tym razem mnie intuicja nie zawiedzie :)

Gość angia
q serca i jak bo ja już na zapałki mam powieki . . .

Gość angia
Ach te telefony miało być qserra . . .

Gość Nitka_25
Gabi i tego sie trzymaj:) od czegoś mamy ta babska intuicje;) ja np w pierwszej ciazy od razu po stosunku wiedziałam ze sie udało, nie potrafię tego wytłumaczyć ale rano leżałam i śmiałam sie sama do siebie, bo wiedziałam ze sie udało, co sie potem potwierdziło:) jednak nie cieszylam sie długo:( a teraz nie dopuszczam do głosu swojej intuicji wole być mile zaskoczona:) Qserra, ale wprowadziłaś napięcie:)

teraz na pewno będzie dobrze :) <3 qserra zła kobieto :P nie dam dłużej rady PADAM SPAĆ! No mam nadzieję, że rano przeczytam wiadomość od Ciebie :) dobranoc dziewczyny!!

Gość qserra
Przepraszam Was bardzo, ale nie miałam dostępu do internetu i dopiero teraz. Stąd ta zwłoka. Fasolkę było już widać, okazało się, że to dopiero 6 tydzień. Gin zrobiła mi też cytologię i zleciła sporo badań. Teraz idę za dwa tygodnie. Dostałam zdjątko mojej fasolki, mała biała plamka, a raczej plameczka. Gabi, dzięki za radę z tuniką. Rzeczywiście czułam się lepiej mając na sobie długą bluzkę. Usg nie bolało, choć było lekko nieprzyjemne przy wprowadzaniu tego czegoś przez pochwę i przy wyjmowaniu. Ale nie taki diabeł straszny jak go malują. Padam z nóg, znów męczą mnie nudności. Jeszcze raz przepraszam, że musiałyście tak długo czekać na wieści ode mnie, ale nie miałam na to wpływu. Dobrej nocy!