Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tommylena

czy wypada zadzwonić?

Polecane posty

Gość Tommylena
sms-y na święta i z wakacji.... może ma żone....wątpie....czy żone...ale może z kimś jest

Gość Tommylena
nie... ale jak spytał się co u mnie - to powiedziałam mu od razu, że mam półroczną córę... a on - spytał się "a co z moim pierwszym mężem - jak się ułozyło?" a ja - ze został moim pierwszym i ostatnim mężem. a na pytanie co u niego - odpowiedział, że bez zmian, że czeka na wiosne, bo motocykl itd...

Gość Tommylena
wiecie on jest duzo starszy niz moj mąż, ale możliwosci ma jak nastolatek a warsztat jak mistrz... tesknilam za tym chyba głownie...

Gość Tommylena
to wyżej to podszyw

do podszywu jest starszy i co z tego, a warsztaciku nie testowałam do niuniu wy chociaż powiedzieliście sobie co czujecie...a my nie....

WIESZ CO MOŻE I POWIEDZIELIŚMY, ALE Z JEGO STRONY TO JEST TAK, ŻE ON STWIERDZIŁ, ŻE JA NIBY WIEM CO ON DO MNIE CZUJE, ALE DOKŁADNIE GDY GO PYTAŁAM TO UNIKAŁ ODPOWIEDZI, ALE JA SIĘ TYLKO DOMYŚLAM I NIESTETY NASZA SYTUACJA SIĘ NIE ZMIENI.

nie wiem... przystojny, dowcipny, wykształcony - pewnie może mieć kogo chce przed moim ślubem powiedział mi, że nie ma po co/ dla kogo żyć (no to ja że przecież praca, że dorastająca córka), że ożeniłby się ze mną - ale to było po imprezie a on po dużej ilości wina rok później widzielismy się, później zadzwonił, że mu brakuje mojego ciepłego serduszka itp...a jak widzieliśmy się tydz później to jakby nigdy nic znowu innym razem - ostatnio- że wszystko co kiedyś mówił to prawda - ale słów tych które mają być prawdą nie powtórzył...

Wiesz może on nie chce mowić ci o swoich uczuciach, bo ten moj rzadko kiedy chcial, wręcz czasmi tylko mi sie udalo coś dowiedzieć o tym jak się jego związek uklada, też twierdzil, że to co mowi to prawda, a co tak naprawdę siedzi w jego glowie to nie wiem i się nie dowiem. Dodal, że jest skryty.