Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....Zrozpaczona.... matka....

Moje dziecko przedawkowało!!

Polecane posty

Witam. Wczoraj moja córka połknęła całe opakowanie apapu-50 tabletek. Przyznała mi się dopiero dzisiaj. Wczorajsze objawy przypominały bardzo grypę jelitową-wymioty, nudności, brak apetytu, itd. Dzisiaj nie ma już żadnych. Czy może jej być coś po tym? Co powinnam była robić?

Błagam!! Czy ktoś może pomóc?

Gość nawet taniej
Cóz młoda może mieć juz rozwaloną wątrobę. Czemu jeszcze nie byłyście na pogotowiu/

Gość dgfgd
czemu jeszcze nie bylas na pogotowiu?!?!?! ile dziecko ma lat? przeciez to jest smiertelna dawka paracetamolu!

Córka ma lat 17... myślałam, że to zwykła grypa. dopiero teraz powiedziała mi, że połknęła tyle tabletek.... tamte objawy już minęły, teraz mówi, że odczuwa czasem nudności...

Gość lekarz od siedmiu boleści
Jedź z nią natychmiast na oddział toksykologiczny. Większość tej dawki organizm odrzucił sam, ale stan jest nadal poważny... trudno mi uwierzyć, że to nie żart jakiś czy "wkręt"... Bo jeśli piszesz prawdę - to jaka z Ciebie matka?!!! Już dawno córka powinna być pod opieką toksykologa. A później psychologa...

Wezwałam lekarza..Skąd mogłam wiedzieć co zrobiła, dopiero przed niecałą godziną dowiedziałam się co wzięła. Ona leczyła się już psychiatrycznie w szpitalu, cały czas bierze leki na depresje,wizyty u psychologa ma raz w tyg. Czy ona umrze?!.. Jestem załamana...

Gość lekarz od siedmiu boleści
Nie, ale... musisz z Nią być... nie na kafeterii - co Ty tu jeszcze robisz? Masz być z NIĄ TERAZ